Назад

Стильне чоловіче взуття літо 2020

Мужская обувь.jpg

Багато чоловіків носять в теплу пору року закрите комфортне взуття. Причини такого вибору можуть бути абсолютно різними. Наприклад, Чоловіча аудиторія бульш консервативна, вона не любить оголювати усю стопу навіть в наспекотнішу пору року (виключенням є пляж), або ж це дрес-код, який впливає на певний вибір взуття та одягу. Влітку даже спекотно ходити в класичному одязі та взутті, в цей час багатьом чоловікам такий гардероб не комфортний. У зв'язку з цим багато компаній внесли зміни у весняно-літній дрес-код, допускаючи кежуальний стиль одягу та взуття.

Тренди в чоловічому взутті Summer 2020

  • Стиль «Casual» універсальніст та комфорт
  • Стиль «Mono» (однотонне взуття) 
  • Мінімалізм в декорі та деталях взуття
  • Кольорова палітра: класична та пастельна
  • Натуральна шкіра: ворсова (замша, нубук) та гладка
  • Взуття на тонкій та товстій підошві 
  • Підошва з протектором 
  • Підошва білого кольору


Модні напрями сезону Summer 2020 – мінімалізм та лаконічність, комфорт та практичність, стильний дизайн та натуральні матеріали. 


Бренд VITTO ROSSI представляє стильне чоловіче взуття Summer 2020
1.jpg

Комфортні мокасини виконані з натуральної замші, яка придає взуттю особливого статусу та відчуття благородства. Стильне взуття, воно ідеально підійде для повсякденного носіння, так як виготовлене з м'яких та еластичних матеріалів, які дозволяють під час спекотної погоди ногам «дихати» - це придає відчуття комфорту протягом всього дня. Це взуття можна носити як з джинсами, чиносами та шортами. Такий образ буде виглядати оригінально та дещо розслаблено, саме в цьому і є особливість замшевих мокасин коричневого кольору.

 

Взуття коричневого кольору виглядає благородно та дорого. Цей колір називають по-різному – brown, шоколадний, коньячний, кавовий та навіть древесний. Він вважається базовим кольором в чоловічому гардеробі, частіш за все застосовується при створенні аксесуарів та взуття. Виглядає оригінально в поєднанні з такими кольорами як синій, ен виключаючи усі його відтінки: хакі, беж та молочний, світло-жовтий та помаранчевий, білий. Дизайнери та стилісти вже декілка сезонів пропонують поєднувати коричневий колір з чорним та сірим.


Також на сайті ця модель мокасин представлена в синьому, червоному, жовтому, коричневому, чорному та  блакитному кольорі.



2.jpg

Літні мокасини виконані з натуральної замші блакитного кольору. Замша завжди виглядає дорого та стильно, вона придає її власнику особливого статусу. Ця модель виконана з еластичних матеріалів, які створюють комфорт протягом всього дня. Це взуття можна носити як з джинсами, чиносами, бавовняними або лляними брюками, так і з шортами. Круїзний морський стиль відображається в блакитному кольорі, коли дивишся на це взуття, його одразу хочеться надягти та поїхати до моря подихати морським повітрям, посидіти у літньому кафе.

   

Взуття кольору «індиго» вважається базовим варіантом в чоловічому гардеробі. Цей колір універсальний. Ідеально поєднується з кольорами та відтінками коричневого, синього, зеленого, а також білим та молочним. Для тих, хто любить яскраві поєднання кольорів, пропонуємо поєднати в одному образі синій та червоний, помаранчевий та жовтий. 


Для прихильників гладкої шкіри ця пара представлена в червоному кольорі.


3.jpg

Стильні мокасини чорного кольору виконані з натуральної полірованої шкіри. Мікро-перфорація дозволяє в теплу пору року ногам «дихати». Мінімалістичний дизайн та чорний колір взуття вказує на те, що  воно практичне, повсякденне та універсалне, а доповнює модель товста підошва білого кольору, на якій розміщено протектор. Стилісти пропонують носити мокасини чорного кольору з класичним костюмом, чиносами та, звичайно, улюбленими для всіх джинсами, злегка підвернутими знизу.


Для взуття чорного кольору
завжди є місце в чоловічому літньому гардеробі.  Універсальне та строге, воно ідеально виглядає з будь-яким кольором одягу, особливо білим. Чоловікам подобається чорний, тому що він виглядає дорого та стримано.


На нашому сайті це взуття представлене ще і в синьому кольорі.


4.jpg

Яскраві сліпони червоного кольору виконані з натуральної полірованої шкіри. У цього взуття відсутні жорсткі деталі, тому воно настільки м'яке та зручне. В одній моделі дизайнери поєднали сліпони та еспадрильї, такий мікс виглядає оригінально та стильно. Еластичні резинки, розташовані на підйомі стопи, ідеально фіксують взуття на ногах. Поєднання таких кольорів як червоний (верху взуття) та білий (товстої підошви) виглядає яскраво та контрастно. Дизайнери та стилісти пропонують носити сліпони червоного кольору зі світлими бавовняними та лляними брюками, чиносами та вкороченими джинсами. 

 

Червоний колір ідеально поєднується з білим, синім та чорним. Також рекомендуємо поєднувати червоний з відтінками коричневого, бежевого та молочного. Для чоловіків, які обирають яскраві креативні поєднання кольорів, пропонуємо поєднувати в одному образі червоний з помаранчевим, жовтим або травянисто-зеленим.


Також ця пара представлена на сайті в чорному та синьому кольорі.


5.jpg

Оригінальні мокасини виконані з натуральної гладкої шкіри з ефектом модної патини. Перфорація верха взуття дозволяє під час спекотної погоди ногам «дихати». Таке взуття практичне, воно ідеально підійде для повсякденного носіння, так як виконане з якісних матеріалів. Так класно, коли комфорт та стиль поєднались в одній парі. Дизайнери пропонують носити таке взуття з кежуальним костюмом світлих кольорів та відтінків, джинсами та чиносами. Вони настільки універсальні, але в цьому і є особливість мокасин. 


Взуття коричневого кольору стало дуже популярним у чоловіків, вони з задоволенням його носять як з кежуальним, так і з класичним  гардеробом.  


На сайті це взуття представлене ще і в синьому кольорі.

 

В літню пору року взуття в кежуальному стилі носять:

  • З лляним костюмом (піджак та вкорочені брюки). 
  • З легкими тонкими джинсами світлих кольорів та відтінків, підвернувши низ декілька разів (класичного або кежуального формату в стилі Grunge з дірками,  потертостями або заплатами). 
  • З чиносами в поєднанні з футболкою «Polo».
  • З модними класичними брюками без стрілок, злегка вкороченими та звуженими,  доповненими сорочкою з коротким рукавом вільного крою або футболкою. 
  • З кежуальними шортами, які мають манжети або відвороти, доповнивши їх базовою футболкою.

Men's shoes Summer 2020 – комфортне взуття, яке носять на босу ногу або з вкороченими носками – кожен робить свій вибір.


Взуття кежуального стилю давно ввійшло в повсякденний гардероб сучасного чоловіка та зайняло в ньому своє гідне місце. Все частіше на вулицях міста можна зустріти стильних чоловіків в такому взутті, яке вони з задоволенням носять щодня. 

Звернуть увагу!

На сайті бренду «VITTO ROSSI» представлена повна колекція моделей взуття For men - Summer 2020. Кожен знайде на сайті або в магазині бренду свою пару взуття, яка відповідатиме усім його запитам..