Назад

Модні сумки VITTOROSSI весна / літо 2020

Fashion bags ss 2020.jpg

Fashion bags SS 2020 – модні, стильні та практичні сумки, які не тільки стануть цікавим акцентом образу, але й дозволять брати з собою все найнеобхідніше кожного дня.

Під час створення такого аксесуару, як сумка, дизайнери стикаються з безліччю факторів, які впливають на результат. Наприклад: модні тренди, які диктують колір, форму, матеріал, фурнітуру та, звичайно ж, уявлення тієї модниці, яка буде носити цю сумку з великим задоволенням. Для того, щоб створити Fashion look, достатньо в свій повсякденний образ додаст стильний, яскравий акцент. Це легко зробити з брендом VITTO ROSSI.

Жіночі сумки бувають настільки різними, що навіть очі розбігаються при цьому величезному асортименті. В цій статті ми зупинимося на декількох варіантах та детально розберемо кожен з них.

Велика, середня та маленька жіноча сумка - три абсолютно різні за величиною, стилем та кольором аксесуари, які обов'язково мають бути в гардеробі кожної жінки.

   

Тенденції модних сумок 2020

  • Сумка з ланцюжками
  • Сумка «Oversize» або, як її ще називають, «Large bag»
  • Фурнітура - «декор» кольору металік (золото та срібло)
  • Стиль «Mono» - однотонна сумка
  • Принт «Stylish Croco»
  • Плетена сумка зі шкіри
  • Палітра модних сумок представлена в класичних та кежуальних кольорах
     
Бренд VITTO ROSSI представляє модні жіночі сумки весна/літо 2020

Стильная сумка «сhain strap».jpg

Стильна сумка «сhain strap» вишуканої класичної форми, декотором котрій слугує золотий ланцюжок-ремінець та застібка геометричної форми. Ця модель представлена в двух класичних кольорах - червоний та білий. Вони ідеально поєднуються з усіма кольорами та відтінками літнього гардеробу. Її можна надягти як з футболкою та джинсами, так і під літній сарафан.  

Стильний компактний варіант, який завжди під рукою, вміщує в себе усі необхідні дрібниці, без яких неможливо обійтися протягом дня. Декор у вигляді ланцюжків представлений цього літа на модних жіночих сумках бренду VITTO ROSSI у вигляді довгого ремінця-ланцюжка. 


Сумка «Oversize» .jpg

Сумка «Oversize» або, як її ще називають, «Large bag» виконана з натуральної шкіри, яку прикрашає Fashion print «Croco», виглядає оригінально та дорого. Вона має два види ручок: одна з них допоможе її власниці носити аксесуар в руках, друга - це довгий текстильний ремінець, на якому написаний бренд VITTO ROSSI, звільнить ваші руки в найнеобхідніший момент. Цей модний аксесуар дуже місткий, , ідеальна модель для тих, хто каже так: «Я все своє ношу з собою».  

Сумка великого розміру XXL підійде тим модницям, які займаються фітнесом, їх робота пов'язана з відрядженнями або вони відпочивають на вихідних за містом.

 

Дизайнери кажуть так: «Сумки з принтом «Croco» не виходять з моди ніколи». Може змінюватися форма, декор або фурнітура, але стильний принт залишається завжди, а все тому, що сумка з цим тисненням виглядає стильно та дорого.

 

Вже декілька сезонів поспіль, як дизайнери ввели в моду сумки мега великих розмірів «Oversize». Бренд VITTO ROSSI пропонує модницям стильний та практичний варіант, який стане незамінним протягом тривалого часу.

Таку сумку можна носити як з класичним та кежуальним гардеробом, так і з модними спортивними напрямами Sport lux, Sport chic, Sport casual.


Плетеная сумка «Корзина».jpg

Плетена сумка «Корзинка» виконана з натуральної шкіри методом крупного плетіння. Мінімалістичний дизайн та відсутність яскравого декору робить цю сумку універсальною, в літні спекотні дні її можна надягти з будь-яким видом одягом. Цей вмісткий Shopper має знімну косметичку на блискавці, яка за необхідності виймається для звільнення цілого відділу. Також аксесуар має додатковий ремінець, який кріпиться за допомогою карабінів, дозволяючи носити сумку на плечі.


Ця стильна модель з перебільшено великим плетінням представлена в пастельній гамі: світло-коричневий, гірчично-жовтий та помаранчево-морквяний кольори.

Плетені сумки пастельної палітри ідеально поєднуються з речами кежуального стилю. Такі аксесуари обирають Fashion ladies, які прагнуть виглядати стильно та одночасно оригінально. Смужки шкіри переплітають так, щоб отримати ефект об'ємного плетіння - це виглядає дуже ефектно.


      
Модні жіночі сумки різних розмірів SS 2020 підкорили жіночу аудиторію. Вони виглядають стильно, оригінально та привабливо. Різноманіття форм та кольорової палітри дають нам можливість обрати саме той варіант, який стане фаворитом повсякденного гардеробу. Сумка - універсальний аксесуар, він підходит до одягу будь-якого стилю та напряму. Межі мміж стилями стали настільки розмитими, що кожна дівчина створює свій оригінальний образ за допомогою базового одягу та модного аксесуару. Стильні міські моделі сумок представлені в магазинах VITTO ROSSI.