Назад

Модні тренди - жіноче взуття FW 2019|2020


FASHION TRENDS.jpg

Щорічно тренди жіночого взуття не дають спокою модницям, які намагаються поповнити свій гардероб оригінальною новинкою. За допомогою модної пари можна з простого образу зробити стильний дизайнерський Look, який буде притягувати до себе погляди. Протягом року, в залежності від сезону, основний тренд жіночого взуття змінюється. Про те, які моделі взуття популярні в сезоні осінь-зима 2019/20,а також які тренди будуть актуальні в 2020 році, читайте далі.


Жіноче взуття 2019/20

Сезон осінь-зима 2019/20 року відрізняється своєю оригінальністю, ексцентричністю та, якоюсь мірою, брутальністю та агресивністю. Мікс різних стилей, матеріалів та кольорів поєднались в одній моделі взуття, отримавши при цьому абсолютно новий модний та оригінальний вид взуття.

 

Модне жіноче взуття 2019 – це моделі з масивними підборами різних форм. Крім того, популярні різновиди підборів - «рюмочка», «шпилька», «стовпчик», «конус», «розкльошений та фігурний підбори».

Усі фото активні, натиснувши на них, ви автоматично переходите на сайт до взуття. 

1.jpg

Стильні класичні черевики на високих стійких підборах виконані з натуральної шкіри з лаковим покриттям. Стиль цього взуття - Neo класика – це мінімалістичний модний дизайн взуття, ідеальна посадка на нозі, що дає можливість надягати це взуття практично з будь-якими речами в стилі класики та кежуал, поєднуючи зі стилем sportlux. Ця модель подовжуєноги своєї власниці, надає сексуалності та оригінальності.


Трендове жіноче взуття 2019 – модні жіночі кросівки. Спортивне взуття має різноманітний декор, різну палітру та екзотичні принти. Оригінальні моделі кросівок виготовлені з різних матеріалів зі вставками з кольорової шкіри або текстилю.

Вже декілька осінньо-зимових сезонів популярні «екзотичні» види шкір, а також шкіра з тисненням та принтами під крокодила, ящірку та змію. Цей анімалістичний тренд тільки набирає обороти, являючись одним з головних модних напрямів.  


2.jpg


Модні кросівки виконані з натуральної шкіри та текстилю. Дизайнери вирішили вчинити креативно, поєднуючи в цій парі стілки різноманітних кольорів та фактур. Мікс такого яскравого верху взуття та бруталної підошви робить це взуття особливим та оригінальним. Їх власниця - fashion girl - вона має нестандартний смак та легко створить яскравий акцент у своєму look′у. У цих кросівках мода та комфорт мають єдине значення. Така модна пара ідеально поєднуєтся з джинсами, джогерами та легінсами.


Дизайнери створили багато стильного взуття для жінок 2019 сезон осінь-зима. Основними матеріалами для створення колекції послугували натуральна шкіра різних видів: замша, нубук, лакована шкіра, шкіра «поні», а також текстиль: шерсть-повсть, неопрен та нейлон.


В холодну пору року жіноча аудиторія любить утеплюватися, натуральне хутро надає їх власницям особливий комфорт та затишок, а візуально взуття виглядає стильно, модно та дорого. Цінність такого взуття в осінньо-зимовий період зростає, тому що це тепло та здоров'я. Хутряний декор (манжети, обрамлення та оторочка) додає взуттю стильний акцент.


3.jpg


Стильні черевики спорт виготовлені з натуральних матеріалів - шкіра «замша» та хутро. Модний тілесний колір виглядає ніжно, а оригінальним акцентом взуття став хутряний манжет, а також фурнітура та вставка з гладкої шкіри золотого кольору. Доповнює цю модну пару взуття товста підошва нестандартної форми. Ідеальне поєднання модних тенденцій та комфорту. Така пара взуття доповнить будь-який look, вона ідеально поєднується з джинсами, легінсами, светром, пуховиком - «аляска» або класичним пальто, а також снудом та головним убором.


Що стосується сезону осінь-зима 2019/2020, популярні високі черевики зі шнурівкою кольору взуття або на контрасті. Міський стиль military - тренд осінньо-зимового сезону.


4.jpg


Трендові черевики «берці» виконані з натуральної шкіри. Вони створюють в образі трохи брутальності, а червоні шнурки та декор на підошві додають яскравого акценту, привертаючи до своєї власниці ще більше уваги. Ця модель для тих, хто за основу свого гардеробу обирає стиль та комфорт. Таке взуття легко доповнить джинси з відворотами, джогери або трикотажну сукню футляр. Образ буде виглядати оригінально та модно, якщо надягти пуховик або шкіряну куртку «косуху».


Взуття жіноче. Мода 2020
В зимовий період 2020 року продовжують коричтуватися популярністю моделі взуття кольору металік: срібло, золото та бронза. Класичну палітру ніхто не відміняв, так як чорний колір являється трендовим та практичним одночасно, а коричневий та темно-синій виступають стильною базою для повсякденних look′ів. Хто любить яскравий акцент в образі, той може додати в нього трендовий червоний колір. Якщо він здається занадто яскравим, тоді на контрасті до сезону та образу обирайте кольори та відтінки Nude, вони не менше створюють в цей період креативу.


Ще одним трендом стане взуття жіноча мода 2020 з ремінцями та ланцюжками. Ці елементи декору можуть зустрічатися як на черевиках, чоботах, так і на ботфортах. На піці популярності високі чоботи в стилі western, а також класичні чоботи, ботфорти та чоботи-панчохи.


5.jpg


Стильні міські чоботи виконані з натуральної замші, обрамлені стильним декором - заклепками та ланцюжками в стилі western. Стійкі конусні підбори придадуть впевненості кожному кроку, а загострений мис взуття візуально зменшує розмір. Такі чоботи створять модні нотки в образі.

 

Модне жіноче взуття 2020 - взуття на товстій підошві створює в образі трохи брутальності, стиль бойфренд не втрачає своєї актуальності і в новому сезоні. Просто модниці додають в нього трохи шарму та сексуалності, пом'якшуючи образ м'яким та об'ємним трикотажем. 


6.jpg


Трендові хайкери «hiker, hiking boots» - черевики на грубій підошві - виконані з натуральної шкіри. Білий колір верху взуття являється модним в осінно-зимовий період, а чорна груба тракторна підошва створює максимальний комфорт під час ходьби. Декором взуття слугує шнурування, яке проходить через наружні металічні петлі. Також прикрасою та утеплювачем в холодну пору руку являється натуральне хутро. Ці стильні черевики стануть незамінною парою взуття в гардеробі сучасної модниці, особливо, під час піших прогулянок та робочих буднів. Взуття можна надягти з джинсами та легінсами плюс светр oversize, що створить ідеальний look на кожен день.


Крім цього, тренд жіночого взуття 2020 року - яке полюбилося багатьом, спортивне взуття. Кросівки, черевики спорт – це не просто комфорт, це модне взуття, яке має бути в будь-якому гардеробі. Його легко поєднувати з будь-яким одягом, особливо кежуального та класичного стилю, набуваючи нових форм, які створять нестандартний fashion look.   

 

Зимове модне жіноче взуття 2020 в багатьох колекціях має яскравий дизайн. Взимку 2020 року будуть популярні оригінальні підбори нестандартної форми, але й товсті стійкі підбори залишаться на піку популярності в різних жіночих моделях взуття. Черевики, чоботи з ремінцями – ще один зимовий тренд, який залишиться модним на весь зимовий сезон. Декор - стрази, заклепки, а також металічна фурнітура -доповнює взуття яскравими елементами. Саме так дизайнери хотіли продемонструвати незвичне поєднання агресивності та жіночності. 

 

В 2020 році буде популярним гламурний декор. Жіноче взуття будут прикрашати стразами, паєтками та камінцями. Сірим цей сезон точно не назвеш, оскільки в моді будуть яскраві кольори, хижі принти та нестандартний дизайн взуття. Брутальність буде набувати нових форм та кольорів, грубі підбори та платформи залишуться на «хвилі».


Жіноче взуття 2019/2020
Зимовий сезон різноманітний з модними трендами та елементами декору, які прикрашають взуття. Навіть найбільш базова та класична модель взуття має модний акцент.

Тренди жіночого взуття 2019 2020, його стильні напрями та акценти:

  • масивні підбори (брутальність та комфорт)
  • анімалізм (екзотичні види шкіри - принти та тиснення)
  • хутряний декор (манжеты, обрамлення, оторочка)
  • брутальність (стиль бойфренд)
  • черевики на високому шнуруванні (берці)
  • черевики sport style
  • спортивний шик (яскравий та гламурний)
  • прозоре взуття або взуття з прозорими елементами
  • ремінці (декор та застібки)
  •  гламурний декор (стрази, паєтки, глітер, пір'я) та металічний блиск
  • монохром (однотонне взуття)
  • платформа і танкетка (цільні підошви)
  • гострий або квадратний мисок (носова частина взуття)
  • шнурування застібка-декор (кольорові шнурки)
  • білий колір (однотонне взуття або з кольоровою підошвою)
  • колір металік: срібло, золото, бронза, сталь
  • nude, пастельні кольори
  • глянець (блискучі поверхні - лак, наплак)


В погоні за трендами жіночого взуття не варто забувати про її практичність та комфорт. Купити жіноче взуття 2019/20 можна в інтернет-магазині європейського бренду VITTO ROSSI по доступній ціні. В каталозі представлено більш ніж 2000 актуальних моделей, які підійдуть під будь-який образ та сезон.