Назад

Багато взуття не буває

Много обуви не бывает.jpg

БАГАТО ВЗУТТЯ НЕ БУВАЄ! Це лозунг будь-якої жінки.

Кожна жінка мріє мати окрему кімнату-гардероб, щоб там було багато одягу, аксесуарів та взуття, завдяки яким можна створювати цікаві Fashion look(-и) з яскравими та стильними акцентами.


Під час вибору взуття звертайте увагу на стилі, а їх щонайменше три: класичний, кежуальний та спортивний. Усі вони популярні серед жінок та кожен з них займає своє гідне місце. Якщо говорити про те, який стиль має бути основним, а які - доповненням, то тут все залежить від образу життя та смакових вподобань. Але, якщо ви, Fashion ladies, бажаєте бути модними та стильними, тоді використовуйте усі три напрями в своєму гардеробі, саме це поєднання дозволить зробити образ унікальним та сучасним, що буде відповідати усім модним тенденціям сезону.


Много обуви не бывает. Фото №1

Кожна жінка прагне почуватись королевою. Це легко здійснити, надягаючи улюблену пару взуття. Можна сказати так: Необов'язково носити взуття на високій шпильці щодня, але така пара взуття неодмінно має бути в гардеробі на «королівський випадок». Щоб взуття залишалось актуальним протягом принаймні декількох сезонів, зупиніть свій вибір на чорному та бежевому кольорах.


Ви не знаєте з якої пари взуття почати формувати свій стильний та модний гардероб? Щоразу Ви задаєтесь питанням, якого кольору придбати взуття? Яку купити пару, щоб не прогадати?


Хочу запропонувати Вам почати формувати свій оригінальний гардероб зі взуття базових класичних кольорів: чорний та бежевий(Nude - тілесний).

Чому саме з них? Тому що вони є універсальними кольорами, які

  • Ідеально поєднуються з будь-яким кольором одягу
  • Завжди виглядають стильно та дорого


Много обуви не бывает. Фото №2

Будь-яка пара взуття чорного або бежевого кольору стане ідеальним доповненням до вашого образу.


Взуття на високому, середньому або низькому ходу? Вибір за Вами! Благо, що сучасна мода каже нам про те, що виглядати Fashion можна у взутті будь-якого стилю та напряму! Головне, щоб взуття відповідало модним трендам! Таке взуття Ви легко зможете знайти та придбати в магазинах бренду VITTO ROSSI



Много обуви не бывает. Фото №3

Чорний колір взуття стильний та строгий одночасно, завжди виглядає стримано та дорого, а ще він практичний, за ним легко та швидко доглядати.

  • Туфлі, балетки або босоніжки чорного колору завжди виглядають елегантно
  • Кросівки чорного кольору виглядають стильно, модно та брутально одночасно (ugly sneakers 2020)
  • Взуття чорного кольору актуальне в будь-яку пору року


Много обуви не бывает. Фото №4

Бежевий колір взуття (Nude - тілесний) ніжний та романтичний. Він ідеально пасує, коли взуття носять на босу ногу, так як практично один в один збігається з кольором та відтінком оголеної стопи, являючись її продовженням.

  • Кросівки з товстою грубою підошвою «платформа» кольору Nude виглядають ніжно та акуратно.
  • Туфлі лодочки або босоніжки на високих підборах «шпилька» візуально збільшують зріст своєї власниці рівно на висоту підборів.
  • Взуття бежевого кольору практично не вигорає.

 

Найкраще, коли в гардеробі жінки є декілька пар взуття на сезон, які допомагають створити бажаний образ. Все залежить від того, який стиль Ви носите, якому надаєте перевагу, який образ життя ведете.


Частіш за все на вибір речей та взуття впливають такі фактори:

  • Робота та її специфіка (офісна робота, часті зустрічі, можливі відрядження)
  • Присутність або відсутність дрес-коду на роботі
  • Ви їздите на власному авто, громадським транспортом або ходите пішки
  • Як та де проводите свій вільний час
  • Власні вподобання

 

Кожного сезону з'являються нові тренди, які впливають на створення одягу, взуття та аксесуарів. Модний тренд, як правило, не залишається на один сезон, а буде актуальним декілька сезонів поспіль. Хочу звернути Вашу увагу на те, що взуття чорного кольору або бежевого актуальне завжди, незалежно від мінливих тенденцій. Саме ці кольори у взутті та аксесуарах дають можливість поєднувати їх з практично будь-якою кольоровою гамою одягу.