Назад

Літнє взуття STREET FASHION 2020

Летняя обувь STREET FASHION 2020


STREET FASHION 2020
диктує динаміку життя, його швидкість, змінц локацій, оточення. В наш час модою керує комфорт та ритм життя. Перше, піші прогулянки - це здоров'я, в яких спалюються зайві калорії. Друге, саме літо - та пора року, під час якої хочеться як можна більше часу проводити на вулиці, а не в приміщенні. Третє, оновивши свій гардероб Fashion новинками, Вам просто необхідно зробити з вулиці модний подіум, де ви з задоволенням представите світові себе у всій красі.


Для Fashion ladies вулиця – це величезне поле для експериментів зі своїм стилем, де помічники - модні магазини з одягом та взуттям. Купляючи новий одяг, аксесуари та взуття, ви розширюєте свій гардероб, за допомогою якого вам буде легко створити оригінальні комплекти одягу в напрямку street style.

Street Fashion
– напрям, який формується на вулиці піл впливом трендсеттерів - тих, хто створює світові тренди; модних подиумів, дизайнерів та стилістів, музичних течій та різних молодіжних субкультур та, звичайно ж, магазинів масс-маркет, в яких продається одяг, аксесуари та взуття.

Сьогодні у вуличному образі можна зустріти вплив панків, готів, растаманів, хіп-хоперів, хіпстерів та інших субкультур. Street style частіш за все можна зустріти в містах та мегаполісах, які є місцем створення нових рішень та розвитку сучасної вуличної моди.

Жіночі босоніжки SUMMER 2020 для повсякденного носіння - незамінна деталь вашого гардеробу в спекотні будні, саме у цьому взутті ніжки будут дихати. Взуття на платформі, танкетці та невисоких підборах виглядає привабливо та модно, воно з легкістю доповнить будь-який образ. В цьому взутті під час ходи відчуваєш себе впевнено в кожному кроці. Ідеальна модель для прогулянок, походу в кафе, а також для роботи в теплу пору року.

 

ТРЕНДИ ТА ЕЛЕМЕНТИ В ЖІНОЧОМУ ВЗУТТІ SUMMER 2020

  • Стиль «Rock chick»
  • Універсальність та комфорт
  • Стиль «Mono» та мінімалізм (однотонне взуття без декору)
  • Жіночна брутальність
  • Кольорова палітра класична - чорна
  • Декор – металічна фурнітура, закльопки, «пірамідки», пряжки
  • Декор – перфорація  
  • Натуральна полірована шкіра: гладка, мерейна, тиснена
  • Застібка - карабін або липучка
  • Взуття на платформі (товстій підошві)
  • Підошва груба з протектором 
  • Підошва чорного кольору (в колір та тон верху взуття)
  • Підошва класична з невисокими підборами

 

Rock chick style - літнє взуття «босоніжки» виконані з натуральної шкіри чорного кольору. Декоровані металічною фурнітурою у вигляді закльопок, пірамідок, шипів або пряжок та ланцюжків. Підошва груба або акуратна - платформа, танкетка або підбори.

 

Бренд VITTO ROSSI представляє жіночі босоніжки SUMMER 2020
Летняя обувь STREET FASHION 2020 фото №1
Босоножки Сasual style стильного чорного кольору виконані з натуральної шкіри, цей матеріал додає ногам приємних тактильних відчуттів. Взуття з трьома ремінцями, які застібаються на металічні пряжки-застібки, за їх допомогою можна відрегулювати об'єм взуття по стопі. Елегантна підошва з невисокими підборами - чорного кольору, дозволяє своїй власниці почуватись впевнено та комфортно під час ходи.

 

Зверніть увагу! Чорний колір цих модних босоніжок вважається базовим, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, доповнюючи образ. Оригінальним завершенням цього модного взуття являється декор – пряжки та перфорація, яка розташована на поверхні взуття, вона і створює стриманий, але стильний акцент. 



Летняя обувь STREET FASHION 2020 фото №2

Босоніжки Rock chick style стильного чорного кольору виконані з натуральної шкіри, цей матеріал додає ногам приємних тактильних відчуттів. Взуття з ремінцями, які декоровані масивною стильною металічною фурнітурою. Босоніжки застібаються на застібку липучку. Товста трендова підошва «платформа» - матового чорного кольору, має виступаючий рант, який також декорований оригінальними металічними закльопками.  

 

Зверніть увагу! Чорний колір цих модних босоніжок вважається базовим, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, доповнюючи образ. Оригінальним завершенням цього модного взуття являється декор – металічні закльопки різних форм та розмірів, які розміщені по всій поверхні взуття, вони і створюють яскравий та стильний акцент.



Летняя обувь STREET FASHION 2020 фото №3

Босоніжки Sport casual style стильного чорного кольору виконані з натуральної шкіри, цей матеріал додає ногам приємних тактильних відчуттів. Взуття з ремінцями, які застібаются на металічні пряжки-застібки. Товста трендова підошва «платформа» з акцентом на підбори - чорного кольору, має виступаючий рант та протектор, який дозволяє своїй власниці почуватись впевнено та комфортно під час ходи.

 

Зверніть увагу! Чорний колір цих модних босоніжок вважається базовим, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, доповнюючи образ. Оригінальним завершенням цього модного взуття являється декор – строчка червоного кольору, яка розміщена по всьому периметру підошви, вона і створює стриманий, але стильний акцент.


В літню пору року дизайнери пропонуют носити таке взуття з вкороченими джинсами та футболкою з принтом / майкою, класичними вкороченими брюками та білою футболкою / сорочкою oversize, з шортами та футболкою / майкою, джинсовою спідницею / класичною та білою футболкою, з шортами та топом / футболкою, а також з сарафаном або короткою сукнею футляр. Якщо ввечері або протягом дня буде прохолодно, доповніть образ джинсовою курткою або легким жакетом.

 


Хочу Вам сказати, будь-який сезон минає дуже швидко, буквально миттєво, особливо, якщо він вам дуже подобається. Тому, не втрачайте часу: надягайте улюблений одяг та модне комфортне взуття, виходьте на вулицю, насолоджуйтесь кожною хвилиною цієї літньої пори. Зустрічайтесь з друзями, ходіть в кафе, на набережну, дихайте свіжим повітрям та як можна більше часу проводьте на ногах, насолоджуйтесь кожним кроком – «життя прекрасне»! До речі, чуть не забув, ходіть на Shopping, здійснюйте покупки, перевтілюйте себе та своє життя, купляйте одяг та взуття – радуйте себе тут та зараз.

 

Слідкуйте за Fashion трендами разом з VITTO ROSSI, змінюйте свій образ кардинально або додавайте в той, який ви вже обрали, стильні акценти - взуття та аксесуари, які зроблять ваш образ більш модним та привабливим.