Назад

Твій день

Твой день


«Your day» - назва статті, яка присвячена дню весілля. Це дійсно Твій день, який дозволяє тобі почуватись королевою. Так, це той найщасливіший момент, коли ти знаходишся в передчутті, коли всі почуття змішані, любов та ейфорія емоцій зашкалюють. Кожен день, який наближує тебе до цієї феєричної дати - дня весілля, сповнений казкою та чарівними годинами очікування.


Оксамитовий сезон
– чудова пора для урочистостей та весіль, це дивовижна пора року між спекотним літом та прохолодною осінню. Багато закоханих пар влаштовують найяскравішу подію свого спільного життя в цей чудовий період. Вона запам'ятається на все життя, залишаючи свій слід в неповторних фотокартках.


Але давайте заздалегідь з вами подумаємо про те, як все має бути, як має почуватись та  виглядати наречена в цей відповідальний святковий день!

Є ряд питань, які впливають на підготовчу частину перед самою дією. В очікуванні святкування кожна пара продумує все до дрібниць, обираючи особливу дату, як, де і коли пройде їх весілля: який дрес-код буде на святкуванні та чи буде він взагалі, конкурси та музика, стіл та сюрпризи. Звичайно, образ нареченої, який складається з різних атрибутів та багатьох нюансів – це найголовніше, адже усе це свято заради неї! 


Sweet day  

«Sweet day» або «солодкий день» - так звуть наречені день весілля. А ще він романтичний, ніжний та довгоочікуваний. Абсолютно усі дівчата трепетно ставляться до цього дня, розуміючи важливість та відповідальність майбутньої події. 


Дуже гарна сукня, зачіска, make-up, смачний аромат парфумів та прикраси створюють практично весь образ своєї щасливої власниці. Але у всьому образі є ще одна немаловажлива деталь, яка доповнює образ, роблячи його завершеним на всі 100 процентів, я кажу зараз про стильне взуття, без якого просто неможливо обійтись. Саме воно створює грацію та сексуальну поставу, підвищуючи наречену в очах абсолютно всіх.


Багато модних будинків в представництві своїх дизайнерів запропонували жінкам дещо змінити складені традиції та замінити білий колір взуття. Альтернативою класичного кольору весільного взуття став ніжно бежевий - Nude (тілесний). Аргументацією стало те, що взуття такого кольору ідеально доповнить весільний Fashion look незалежно від кольору та фасону сукні.


Чому ж практично все весільне взуття бежевого кольору Nude? Читайте трохи нижче…

Поради від стилістів:

  • Бежеві туфлі пастельної гами пасуватимуть до будь-якого кольору весільної сукні. Це взуття носят на босу ногу і воно практично один в один збігається з кольором оголеної стопи, являючись її продовженням.

  • Туфлі лодочки або босоніжки на високих підборах візуально збільшують зріст своєї власниці рівно на висоту підбору

  • Білі туфлі ідеально підійдуть тільки під білу сукню

 

Кожна дівчина в цей день мріє бути на висоті, виблискувати, ніби яскрава зірка. Це точно вдасться із взуттям бренду VITTO ROSSI!

Твой день. Фото № 1

Неймовірні босоніжки бежевого колору з пудровим відтінком виглядають ніжно та привабливо. Легкі, майже невагомі, вони дозволять своїй власниці в цей урочистий день не просто літати, а парити у повітрі. Матеріал, з якого виконане це взуття - натуральна шкіра «замша». Матеріал настільки приємний, що коли надягаєш ці босоніжки, їх просто не хочется знімати. Високі підбори в цій моделі - шпилка підвищує дівчину та додає їй сексуальної постави, яку просто неможливо буде не помітити усім гостям цього свята. Блискучий декор – стеклярус прикрашає босоніжки, додає взуттю ще більше лоску. Тонкий ремінець «Мері Джейн»ніжко оперізує литку стопи, злегка торкаючись ніг. 


Твой день. Фото № 2

Гламурні туфлі лодочки пастельної пудрової гами виконані з натуральної шкіри та текстилю. Напівпрозорі текстильні деталі привідкривають завісу гарних ніжок нареченої, залишаючи враження ніжності та невагомості. Витончені та вишукані туфлі з ноткою гламуру всипані розсипом страз створять блискучий акцент у всьому образі, а під час фотосесій їх власниця заблищить, як яскрава зірка в об'єктиві фотографа. Можна з впевненістю сказати, що головна персона весілля в цьому взутті виглядатиме «блискуче». Стільки лоску та шарму! Усе це тільки одній нареченій!


Твой день. Фото № 3

Стильні класичні туфлі лодочки бежевого кольору пастельної гами виконані з натуральної гладкої шкіри. Вони настільки неймовірні та мінімалістичні, що від них неможливо відвести свій погляд. Таке взуття для тих дівчат, які люблять мінімум деталей та декору, вони для тих, хто робить акцент в образі на формі та кольорі. Ідеальна універсальна модель для весільної сукні будь-якої кольорової гами. Витончений мис взуття та висока тонка шпилька підкреслять в образі нареченої тендітну та ніжну натуру, а їх власниця виглядатиме ще стрункіше та вище, адже це так необхідно кожній дівчині, особливо в такий урочистий момент.   


Твой день. VITTO ROSSI.


Модне, стильне взуття
мінімалістичного напряму або з яскравим декором – це залежить від особистих вподобань. Обирати, звичайно, Вам! Єдине, можу з впевненістю сказати, що модні тренди та тенденції також впливають і на весільний стиль та образ нареченої загалом. Взуття, в якому будете святкувати один з найяскравіших днів вашого життя, підбирайте для себе так, щоб саме ця пара радувала вас протягом всого вечора та, можливо, навіть і ночі. Зробіть так, щоб на весільних фото ваш образ виглядав модно та стильно, а головне, щоб ваша емоція була щирою та яскравою.    


Будьте модними и стильними,

Ваш VITTO ROSSI