Назад

Жіночі зимові черевики 2022

WOMEN 'S WINTER BOOTS 2022
Зимові тренди цього сезону тільки набирають оборотів: моделі взуття, кольорова палітра та декор цього сезону будуть мега популярними і наступної зими 2023. Зараз той самий час, коли за дуже приємними цінами можна придбати щонайменше одну пару взуття, яку ви з задоволенням носитимете у лютому та березні цього року, а також наступного року. Як ми бачимо по попередньому зимовому періоду, зима в Україні починається тільки в січні та набирає оборотів у лютому, ще й захоплює березень. Снігу, звісно, може й не бути, але сонце за вікном також не показник, все одно на вулиці вітряно та холодно… Погоду ми змінити не можемо, але підготуватися до неї ми зобов'язані! Ніжки мають бути в теплі та комфорті.

Витративши зараз на покупку мінімум фінансів - Ми щонайменше на декілька років інвестуємо в свій Fashion гардероб!

MEGA SALE - UP TO 80%


Актуальні тренди зимового взуття Winter 2022|2023

ЗИМОВЕ ВЗУТТЯ

  • Взуття кежуального та спортивного напряму
  • Стилі – «мінімалізм та моно», «ретро-шик та неоготика»
  • Жіноча брутальність та войовничість 
  • Природня, пастельна та класична палітра кольорів
  • Черевики «Comfort» та «Sporty Style»
  • Декор  - натуральне хутро
  • Застібка на шнурках та блискавці
  • Об'ємні та грубі підошви, протектор
  • Натуральні матеріали: шкіра, хутро
  • Практичність та універсальність

Зимове взуття VITTO ROSSI 22/23
Женские зимние ботинки 2022. Фото №1

Черевики в спортивному напрямі виконані з натуральної гладкої шкіри – легкий та швидкий догляд! Взуття молочної палітри виглядає нідно та привабливо. Цікавий акцент в повсякденному образі світлих тонів та контраст темних кольорів. Модним декором цих черевиків є брендинг «VR» на язиці, оздоблення натуральним хутром, об'ємне шнурування та темні блоки на підошві в стилі «колорблок» – тренд 22/23. Шнурки та блискавка дозволять максимально добре зафіксувати взуття на ногах, а тепла підкладка з натурального хутра зігріє ноги в холодну пору року - комфорт протягом всього дня. Товста підошва «платформа» з модними геометричними елементами та завищена халява захищатимуть ноги від холоду, вологи та снігу взимку.

Також це тепле зимове взуття на нашому сайті представлене в чорному кольорі.


Зимняя женская обувь 2022. Фото №2

Стильні черевики «Берці» виконані з натуральної полірованої шкіри. Шкіра просочена спеціальними маслами, тому має характерний дорогий блиск - взуття виглядає стримано, блискуче, та додатково захищено від проникнення вологи та бруду. Висока халява та шнурівка «оксфорд» дозволять своїй власниці ідеально зафіксувати взуття на ногах, а довга блискавка - надягати та знімати взуття комфортно, що важливо в цей динамічний час. Стильним декором цих черевиків є оригінальна глибока, як її ще називають «корсетна» шнурівка та фурнітура кольору металік - взуття в стилі «неоготика» або «рок-шик» виглядає оригінально та привабливо. Підкладка виконана з натурального хутра, ноги в теплі та затишку. Товста підошва з акцентом на підбори виконана з матеріалу ева. Черевики виглядають масивно, хоча насправді легкі та витончені - жіночна войовничість та брутальність – тренд 22/23.


Женские зимние ботинки 2022. Фото №3

Зимові черевики «Sporty style» виконані з натуральної шкіри. Верх взуття та підошва модної пастельної палітри кольору беж в стилі «Mono» - тренд 22/23. Універсальні та ніжні черевики, їх можна носити з будь-яким кольором одягу. Унікальним декором цього взуття є високий язичок, який прикрашений натуральним хутром та брендингом «VR», а також об'ємні шнурки та зовнішня петля на заднику взуття - усі ці елементи створюють неповторний оригінальний дизайн. Взуття на натуральній теплій хутряній підкладці зігріє ноги в холодну пору року. Наші дизайнери доповнили взуття масивною, але легкою підошвою - «платформа-танкетка», котра має цікаву фактуру. Саме вона захищатиме ніжки від вологи та калюж, піднесе свою власницю на Fashion п'єдестал!


Ці оригінальні черевики на нашому сайті ще представлені в чорному кольорі для тих дівчат, котрим подобається максимальна практичність та стриманість.


Женская зимняя обувь 2022. Фото №4

Високі черевики в стилі кежуал виконані з натуральної гладкої шкіри. Верх халяви декоровано натуральним хутром – тренд 22/23. Мінімалістичний дизайн, полірована шкіра з лоском та благородний коричневий колір цієї пари в стилі «Ретро-шик» - ті самі деталі, котрі виглядають вишукано та дорого. Застібка-блискавка, розташована на заднику, не перетягує на себе всю увагу, але ідеально доповнює це стильне взуття, створюючи в ньому той самий комфорт, котрий так необхідний – зняти та надягти взуття «пара секунд». Затишним доповненням цих черевиків слугує підкладка з натурального хутра та підошва, виконана з термополіуретану – те саме тепло, без якого неможливо в холодну пору року. Акуратна підошва з крупним протектором доповнена набірними підборами, котрі оздоблені ефектом натурального дерева – взуття виглядає елегантно та стильно.



WINTEER MEGA SALE 2022


МЕGA SALE до 80 процентов
ЦЕ ТАК КРУТО!

Приємні ціни в змовий період - те, що потрібно. З'явилась та сама можливість розширити свій гардероб ще як мінімум на одну модну пару взуття, котра створюватиме в вашому образі стильний та модний акцент!


Будьте модними, стильними! Будьте різними…
Разом з VITTO ROSSI