Назад

Жіноче зимове взуття 2022

Winter shoes 2022
Зимовий сезон може бути абсолютно різним: сніжним з вітрами, хуртовинами, туманним, іноді дощовим та майже завжди вогким та холодним. Усі жінки в цей період кутаються в затишний одяг, сподіваючись не змерзнути.

Але! Що дійсно зігріває в холодну пору року? Це, звісно, взуття з телою натуральною хутряною підкладкою. Саме воно зберігає тепло ваших ніжок протягом всього дня, незалежно від погоди на вулиці. Якщо ноги в теплі, то затишно та комфортно, і стан енергічний та веселий, а чудовий настрій та теплі емоції створить улюблене взуття бренду VITTO ROSSI. Як же прекрасно у вільний час вийти на прогулянку, пройтись улюбленими вуличками міста або піти в парк подихати свіжим повітрям в оточенні дерев та снігового листя!

Winter shoes 2022.jpg

Зимові тренди, які актуальні в 2022 році, залишаються популярними і в наступному 2023 році

ЗИМОВЕ ВЗУТТЯ

  • Взуття кежуального та спортивного напряму
  • Стилі – «мінімалізм та моно»
  • Жіноча «брутальність»
  • Класична, природня та пастельна палітра кольорів
  • Черевики «Comfort» та «Sporty Style»
  • Застібка на шнурках, липучках та резинках
  • Грубі та об'ємні підошви, протектор
  • Натуральні матеріали
  • Універсальність та практичність

ОДЯГ

  • Базовий гардероб
  • Багатошаровість та еклектика
  • Стиль «Oversize» у речах – об'єм та великий розмір
  • Широкі джинси, слімфіти та легінси
  • Костюми Sporty Style (однотонні)
  • Сорочки, вітрівки та пальто
  • Клітинка та однотонна пастель
  • Монохром та мінімалізм

Ізуття Winter 2022. Бренд VITTO ROSSI
Женская зимняя обувь 2022. Фото №1

Стильні високі черевики «Хайтопи» виконані з натуральної гладкої шкіри, легкі у догляді за мінімуму зусиль. Мінімалістичний дизайн та оригінальневнутрішнє шнурування додають взуттю спортивного напряму оригінальності. Наявний спеціальний бігунок – затяжка шнурка, саме ця деталь створює максимальний комфорт під час фіксування взуття на нозі, шнурки не розв'язуються під час ходи. Поєднавши в одному взутті кежуальний та спортивний стиль, наші дизайнери створили унікальні черевики. Натуральна хутряна підкладка та товста еластична підошва забезпечує максимальний комфорт в сиру та холодну погоду, невеликі калюжі та сніг - взагалі, не перешкода - ноги в теплі та затишку. Взуття в стилі «Mono» - тренд 22/23, однотонне та універсальне, його можна носити з будь-яким кольором одягу, з речами базового гардеробу.

Зверніть увагу! Це жіноче зимове взуття також представлене ще в одному пастельному відтінку – ніжно рожевому. 


Женская зимняя обувь 2022. Фото №2

Жіночі зимові черевики челсірігає те «Chelsea» виконані з натуральної замші. Взуття із замші завжди виглядає стильно та дорого, а ще воно добре зберігає тепло та ноги «дихають». Висока халява взуття декорована двома зовнішніми петлями, захищає ноги від негоди: холоду та вітру. Глибокі стрейчеві резинки створюють під час ходи максимальну зручність, вони не сковують ноги. Підкладка з натурального хутра –  це тепло та затишок. Товста підошва-«платформа» приклеєна та додатково пришита до верху взуття - подвійна впевненість у якості. Має оригінальні модні акценти: злегка кльошеві підбори та протектор. Вона виконана з матеріалу  ЕВА – легкий та практичний матеріал для підошви. Мікс декількох напрямів  в одній парі взуття – стиль «Mono» та модна брутальність – тренд 22/23. Дівчина в такому взутті виглядає войовничо та оригінально.
  

Для тих, кому сподобались ці стильні черевики, вони також представлені в гладкій шкірі в коричневому, темно-зеленому та чорному кольорах. 


Женская зимняя обувь 2022. Фото №3

Черевики в спортивному напрямі виконані з натуральної гладкої шкіри та замші. Цікавим декором цієї пари є деталі, виконані з гладкої полірованої шкіри – мис взуття, стьоганий манжет та зовнішні застібки-липучки. Взуття пастельної гами кольору беж виглядає ніжно та привабливо – тренд 22/23. Високий язичок та халява захищатимуть ніжки від холодної та вітряної погоди, а мис з гладкої шкіри захистить носову частину взуття від пилу та бруду. Застібка на липучках - ідеальне рішення для зручності. Підкладка з натурального хутра забезпечить 100% тепло та затишок ніжкам протягом всього дня. Завершенням цієї модної пари стала фактурна підошва геометричної форми, них якої доповнено протектором. Матеріал підошви ТПР – термо-гума, легка та еластична, в зимову пору року добре зберігає тепло ніг.

Жіноче взуття для зими виглядає стильно, модно та привабливо!


Женская зимняя обувь 2022. Фото №4

Стильні черевики «Дербі» чорного кольору виконані з натуральної гладкої шкіри. Висока халява взуття закриє частину ноги від вітру, вологи та бруду, забезпечує тепло. Застібка-блискавка - той необхідний елемент, який надасть своїй власниці максимального комфорту, а глибока шнурівка ідеально зафіксує взуття на ногах практично з будь-яким підйомом та об'ємом ніг. Підкладка з натурального хутра забезпечить той самий затишок та тепло, які так необхідні в зимовий період. Модна груба, але легка підошва з крупним рифленим протектором – тренд 22/23, вона виконана з матеріалу ЕВА, який добре зберігає тепло ніг під час холодної погоди. Ці черевики виглядають масивно та одночасно акуратно, вони практичні та універсальні для щоденного використання. Стильне тепле взуття на зиму чорного кольору практичне та універсальне.


Женская зимняя обувь 2022. Фото №5Модні високі черевики «Хайтопи» «Sporty style» виконані з натуральної полірованої шкіри. Взуття декороване об'ємними «товстими» шнурками, брендингом на язичку, зовнішніми петлями на підйомі та заднику взуття. Верх взуття та язичок оздобленінатуральним хутром, черевики виглядають стильно та привабливо – тренд 22/23. В них тепло навіть в сряку та холод, за рахунок устілки та підкладки з натурального хутра. Однотонні черевики в спортивному напрямі кольору беж, пастельної гами – модні та універсальні, їх можна поєднувати з будь-яким кольором одягу. Масивна підошва геометричної форми, прикрашена незвичною рифленою фактурою та блоками овальної форми. Низ підошви має модний протектор, який створить зручні умови під час прогулянок слизькими та мокрими вулицями.
   

Ці модні черевики також представлені в чорному кольорі. Таке зимове взуття підійде дівчатам, які обирають практичність та універсальність.


WINTER SALE 2022.jpgЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Спекотні ціни та гідний вибір - ідеальне рішення для придбання цієї зими, все тому, що тренди, які популярні цього сезону, залишатимуться актуальними протягом наступних двох сезонів - осінь-зима 22/23. Зараз можна та треба придбати як мінімум дві, а то й три пари одразу. Різноманіття взуття в гардеробі ніхто не відміняв - b>це круто!

Бажаємо ва! Тепла в холодну пору року, здоров'я та прекрасного настрою! Створюйте в своєму житті стильний та модний комфорт разом з VITTO ROSSI!


З нами спекотно буває навіть в лютий холод!