Назад

Жіночі шльопанці - модне взуття для літа 2022

АНОНС БОЛЬШАЯ.jpg

SUMMER FLIP FLOPS 2022. Літні шльопанці 2022 на вершині популярності, вони стали настілько модними, оригінальними та цікавими, що миттєво завоювали любов з боку всієї жіночої аудиторії. Практично кожна дівчина має в своєму гардеробі щонайменше дві пари цього чудового взуття і це не межа! Незважаючи на різноманіття моделей, кольорової палітри та різного декору, це взуття стало максимально універсальним в жіночому літньому гардеробі. Кожна пара унікальна по-своєму, завдяки чому їх власниця виглядає особливо та привабливо.

Шльопанці жіночі - ідеальна пара для сонячної літньої погоди. Стилісти, дизайнери та, звичайно ж, наші дівчата щоразу їх називають по-новому – шльопанці, шльопки, фліп-флопи та навіть босоніжки. Усе тому, що це модне та комфортне взуття максимально відкриває всім гарні ніжки та пальчики своєї чарівної власниці. Єдина річ, яка залишається незмінною - це взуття не має задника, що дозволяє почуватись максимально комфортно під час спекотних буднів. 

SUMMER FLIP FLOPS 2022

Модні літні тренди та деталі - Шльопанці 2022

  • Стилі «Mono та Minimalism»
  • Геометричні деталі
  •  Пастельна палітра та яскраві кольори
  • Фурнітура, оздоблена шкірою в колір верху взуття
  • Ремінці та усіляки лямки
  • Квадратний та заокруглений мис
  • Фактура шкіри: тиснення, плетіння,
  • Декор - об'ємні «дуті» елементи
  • Широка підошва та платформа
  • Витончена елегантність та модна брутальність
  • Універсальність та 100% Comfort

Модні шльопанці Vitto Rossi SUMMER 2022


Модні жіночі шльопанці на платформі виконані з натуральної гладкої шкіри. Взуття створене в стилі «Моно» синього кольору електрик - тренд 2022. Верх взуття декоровано довгим ремінцем з оригінальною пряжкою круглої форми – модна ретро-стилістика кінця 80х - початку 90х років зараз на вершині популярності. Товста підошва «платформа» та м'яка устілка з амортизатором – ідеальне поєднання комфорту та тренду в одній моделі взуття.

Ці модні шльопанці представлені на сайті ще в двох яскравих кольорах: зелений та червоний.

З чим носити шльопанці на платформі ? Такий варіант взуття класно поєднується з короткими шортами, майкою або футболкою. Для тих, хто любить носити джинси, стилісти радять довжину ¾ або підвертати низ декілька разів, що максимально оголити литку і, звісно, зробити максимальний акцент на модних шльопанцях. Сукня-футляр або Oversize круто доповнить образ, зробивши з нього Fashion look 2022.




Жіночі шльопанці виконані з натуральної шкіри. Цікава модель з закритим мисом виглядає стильно та елегантно. Дизайнери поєднали в одній моделі сабо та фліп флопи, створивши мікс кежуального, класичного та стилю мінімалізм. Взуття виглядає стримано та формально за рахунок широких лямок – планок, які переплітається між собою по всьому верху шльопанців. Завдяки глибокій посадці та закриому мису взуття, ця пара дуже добре тримається на жіночих ніжках. Верх  взуття та товста підошва з невеликою танкеткою оздоблені шкірою. Низ взуття захищено гумовою профілактикою  з мікро-протектором, що додає впевненості в кожному кроці!

Зверніть увагу! Така модель також наявна в двох ніжних кольорах -  блакитний та бежевий.
  

Таку пару легко надягти з речами кежуального та класичного  стилю, на прогулянку та навіть на роботу в офіс, де неформальний дрес-код. Джинси, шорти з манжетами, сукня-халат з деніму або злегка вкорочені брюки класичного напряму – усі ці речі ідеально поєднуються з таким взуттям.




Стильні жіночі шльопанці виконані з натуральної гладкої шкіри. Верх взуття прикрашає широка планка, вона ідеально тримає взуття на жіночих ніжках – той самий комфорт, що так необхіден щодня! Верх взуття прикрашено об'ємним тисненням геометричної форми – ромбами, він ще й дуже м'який за рахунок амортизуючого матеріалу, а це зручно. Тонка, але цупка підошва з низькими стійкими підборами, квадратний мис плюс тиснений верх виглядають елегантно та акуратно – модний тренд 2022. 


До речі! Шльопанці є не лише в білому, але й в молочному, та навіть салатовому кольорі. Обов'язково перейдіть за посиланням та перегляньте усі кольори.


Такі стильні шльопанці виглядають стримано та елегантно, тому їх можна надягати як з елегантним одягом, так і поєднуючи їх з повсякденними луками на контрасті з різними стилями одягу. Якщо говорити про назви речей, то це однозначно вкорочені брюки нео-класичного стилю та блузка, а також легкий жіночий сарафан. Для тих, хто любить більш відкритий одяг, стилісти радять вкорочені шорти або сукні-міні. 


FLIP FLOPS


Є дуже багато актуальних питань у жіночої аудиторії
, котрі важливі при виборі взуття. Особливо в той момент, коли необхідно створити стильний образ, в якому жінка почуватиметься на всі 100 процентів не лише модно, круто, привабливо та сексуально, але й максимально комфортно весь день.
  

Так з чим же носити шльопанці в повсякденних образах? Дизайнери радять створювати унікальні образи, міксуючи різні стилі, кольори та матеріали в одному FASHION LOOK. Чим незвичайніше та оригінальніше образ, тим він більш привабливий та у всіх на вустах, а нам це і треба.

Але! Якщо ви любите мінімалізм, стриманість та елегантність, тоді складайте ваш Fashion look в одному стилі або єдиному кольоровому рішенні. Тут можна гратися з відтінками та фактурами матеріалу в одязі, декором, створивши в вашому образі модний акцент, звісно, за допомогою взуття або аксесуару – так диктує мода та дизайнери, а вони знаються на цьому!

Чи підходять шльопанці для походу на роботу? Тут все залежить від роботи, чи є там формальний дрес-код, а ще від посади, яку займає людина. Якщо ці фактори важливі, вони будуть впливати на підбір одягу та взуття.
  

Але! Якщо на вашій роботі немає дрес-коду або ви працюєте на такій посаді, де треба виглядати завжди стильно, привабливо, яскраво та оригінально, тоді в вашому розпорядженні весь світ Fashion-індустрії. 




В будь-якому випадку модний бренд VITTO ROSSI створює взуття на будь-який смак та вподобання. Ви модна  та неординарна особа, котра любить все яскраве та максимально привабливе або ви витончена, та, що обирає стриманий стиль, тоді вам точно до нас!


Чекаємо на вас з нетерпінням!