Назад

5 видів стильного взуття VR, які чоловіки носять влітку


Чоловічий аутфіт 2022 комфортний, оригінальний та привабливий, з модними та стильними акцентами. А за допомогою чого в чоловічому образі можна створити той самий акцент, щоб чоловік виглядав стильно, модно та оригінально?

  • Взуття – саме той елемент, котрий створює стиль, додає креативності, строгості або вальяжності в образ чоловіка, визначаючи його статус.

Одяг в чоловічому гардеробі, як правило, в стилі мінімалізму, він стриманий, класичних, природніх, пастельних кольорів та відтінків. Дизайнери все частіше надають перевагу натуральним тканинам - котон, льон та трикотаж. Одяг базовий в стилі Casual, Sport casual та Neo-класика: джинси, злегка вкорочені чиноси, лляні брюки, шорти з відворотами або манжетами. Футболки однотонні - база / oversize, Polo з комірцем. Сорочки в світлих тонах, легкі піджаки без підкладки та джинсові куртки.

  • Взуття на фоні базового одягу створює ті самі стильні та модні акценти, котрі говорять про індивідуальність, особистість чоловіка, його характер та вподобання, імідж та статус.


Модні літні тренди та деталі. Чоловіче взуття 2022

  • Види чоловічого літнього взуття: кеди, лофери, мокасини
  • Стилі у взутті - Sport / Casual / Mono
  • Пастельна палітра та насичені кольори
  • Фактура шкіри: гладка, ворсиста, перфорована
  • Декор в яскравих деталях, в стилі Color-block
  • Підошва товста - Sporty style
  • Універсальність и 100% Comfort
  • Чоловіче взуття під шорти, брюки, джинси…

Чоловіче літнє взуття Vitto Rossi SS 2022


Кеди виконані з натуральної шкіри. Модель в стилі «Моно» - однотонна, білого кольору, універсальна, її легко поєднувати з одягом будь-якого кольору. Мінімалістичним декором цього взуття є тонка окантовка синього кольору – ідеальне рішення під джинси кольору денім. Весь верх взуття оброблено перфорацією, таку модель можна носити без шкарпеток  – ноги будуть дихати. Кеди без підкладки, м'ягкі, легкі та комфортні. Відкрита глибока шнурівка зафіксує взуття практично на будь-якому підйомі стопи. Товста еластична підошва приклеєна та пришита - подвійна гарантія якості, а ще вона прикрашена зовнішнім широким рантом зі шкіри - взуття виглядає стильно та оригінально. Ідеальне рішення - чоловіче взуття на літо білого кольору.

Ці стильні кеди також є в бежевому та синьому виконанні. 

MONO – Взуття, виконане в одному кольорі (верх, підошва, декор та підкладка)



Туфлі комфорт «Лофери» виконані з натуральної шкіри – нубук. Темно-синій колір взуття універсальний та насичений, туфлі виглядають стильно та дорого. Дизайнери бренду Vitto Rossi поєднали в одній моделі кежуальний та спортивний стилі - лофери зі спортивною товстою гумовою підошвою. Декором взуття є шкіряна окантовка на мисі взуття та шнурки з «еглетами» - металічними накінечниками. Підкладка світлої палітри виконана з натуральної еластичної шкіри, легко та швидко приймає форму ноги - 100 процентний комфорт, якому чоловіки надають свою перевагу. Таку модель можна носити з футболкою, піджаком з льону або котону, а також надягати таке взуття під брюки чоловічі: чиноси або джинси.

STYLE – Взуття в певному стилі, як правило, відповідає трендам.



Стильні кеди виконані з натуральної гладкої шкіри.  Взуття білого кольору декороване на язиці, берцях та підошві деталями зеленого кольору в стилі Color-block. Така пара вигляає оригінально та привабливо. Зовнішній м'який манжет в п'яточній частині кольору «Green» прикрашає взуття та створює комфорт для ніг. Елатичні стейч-шнурки не розв'язуються під час руху, добре тримають взуття на ногах. Доповнює взуття товста еластична підошва з цікавим рифленим оздобленням - в процесі експлуатації на ній не видно подряпини та потертості, а ще вона приклеєна та прошита подвійним методом кріплення, що є посиленою гарантією якості.  

ACCENT – Взуття, котре має оригінальний акцент в стилі «Сolor-block».



Туфлі комфорт на шнурках виконані з натуральної шкіри – нубук. В одній парі дизайнери поєднали топсайдери та мокасини в стилі Casual. Універсальний бежевий колір дозволить носити взуття на босу ногу та надягати його з будь-яким кольором одягу. А ще він майже не вигорає та не нагрівається на сонці, а це довговічність та комфорт. Декором взуття слугує підошва білого кольору та зовнішній об'ємний рант з білою строчкою. Ідеально зафіксувати взуття  на ногах дозволяє вшитий язик в берці та, звичайно ж, шнурки. Еластична товста підошва створює особливий зовнішній вигляд взуття та надає необхідного комфорту своєму власнику.  Літнє чоловіче взуття під брюки неформального стилю.

COMFORT – Взуття, в котрому почуваєшся комфортно, ідеальне рішення при активному способі життя.




Кеди Sporty stylе з цікавим дизайном виконані з натуральної шкіри білого кольору. На верху взуття присутня перфорація - ноги дихають!  Верх взуття та підошва прикрашені деталями темно-синьої палітри в стилі Color-block. Універсальна модель, котру легко поєднати з білою, пастельною та світлою палітрою одягу та, звичайно ж, з джинсами будь-якого відтінку кольору денім. Кеди зі шкіряною підкладкою - особливий комфорт для чоловіків. Взуття допоможе зафіксувати глибоке шнурування практично на будь-який підйом ніг. Підошва приклеєна та пришита, має гумову профілактику з мікропротектором, плюс вона оздоблена зовнішнім широким рантом зі шкіри. Таке взуття якісне, виглядає стильно та цікаво.

DESIGN – взуття, дизайн якого виглядає оригінально.  



Універсальність та 100% Comfort
– це те, що приносить популярність чоловічому взуття бренду VITTO ROSSI.  
Це саме ті фактори, котрі впливають на роботу дизайнерів, конструкторів та технологів в момент створення нової колекції.  А ще вони використовують модні тренди, натуральні та сучасні матеріали, класичні та хайтек-технології, щоб створити унікальну колекцію для чоловічої аудиторії, котра відповідатиме усім вимогам клієнтів VR.
  

Компанія VITTO ROSSI додає у ваше життя комфорт, стиль та моду.

Будьте з нами! Попереду все найцікавіше…