Назад

Класичні сумки: як поєднувати з одягом у повсякденному житті

CLASSIC FASHIN BAGS

Classic Fashion Bags | Spring Summer 2022 – Класичні модні сумки | Весна-Літо 2022 

Сучасні класичні сумки «NEO CLASSIC BAGS» – модні, цікаві, оригінальні та дуже привабливі. Кольорова палітра та декор в сумках настільки різноманітний, що кожна дівчина для свого гардеробу зможе легко иа швидко падабрати собі ту ідеальну сумку, в котрій і дизайн, і колірїй сподобаються на всі 100%. 

Сумки в новій модній колекції бренду VITTO ROSSI представлені в різних кольорових рішеннях. Це і класична палітра: чорний, білий, сірий, молочний; і  присутність різних відтінків бежевої та пастельної  акварельної гами - блакитний, ніжно-рожевий, лаванда та навіть є такі яскраві кольори як салатовий, помаранчевий, а також мікс різних кольорів в одній сумці. 

Прикрашають сумки такі покриття та деталі: блискуча фактура, фурнітура кольору металік та стрази, котрі створюють особливий лоск та акцент у виробі, а отже, і в жіночому образі загалом.

CLASSIC BAGS

Багато дівчат постійно дадаються одними й тими ж питаннями: який колір сумки підійде до всього? який універсальний колір сумки? На який колір орієнтуватися, як обрати сумку правильно?
 
Зверніть увагу на сучасні класичні моделі сумок 2022. Вони модні, стильні, цікаві та привабливі, ніжні та яскраві з блискучим декором та фурнітурою.


Поради від стилістів на сезон Spring-Summer 2022!
  • Якщо ви бажаєте сумку максимально універсальну, яка пасує практично під всі стилі та кольорову палітру вашого гардеробу, тоді зверніть увагу на сумки сучасного класичного стилю пастельної палітри. Універсальний колір сумки - це кольори, котрі ідеально поєднуються з будь-яким кольором одягу та взуття.
  • Якщо у вас на работі, наприклад, в офісі, присутній «дрес-код» або акцент лише на корпоративний колір одягу, підберіть сумку в колір та тон, яка пасуватиме до взуття або одягу, наприклад, до сукні футляр або костюмної пари - піджак + брюки / жакет + спідниця. Такий образ виглядатиме стильно та гармонійно.
  • Якщо ви хочете сумку, котра створить цікавий та яскравий акцент у вашому образі, зверніть увагу на сумки яскравої кольорової палітри або стилю «Колор-блок – декілька кольорів в одній сумці», або з габаритною блискучою  фурнітурою.  Пройти повз вас буде просто неможливо. Все найяскравіше виглядає дуже привабливо – эфект «Fashion магніт»

Насправді, обирати сумку дуже легко та навіть захоплююче!



Жіночі сумки. Тренди 2022

  • Сучасна NEO - класика
  • Класична, пастельна та яскрава палітра
  • Форма сумок - тверда та м'яка
  • Геометрія в деталях - прямокутник
  • Фактура - гладка та тиснена «Crocco»
  • Декор - ланцюжки, шипи та стрази
  • Фурнітура кольору металік

Модні класичні сумки VITTO ROSSI 2022

Стильная сумка через плечо «сhain strap bag. Ajnj #1


Стильна сумка через плече «сhain strap bag»
класичної форми, декором в котрій слугує тиснений принт «Crocco» та блискуча фурнітура кольору металік «ланцюжок-ремінець». Витончена, акуратна, компактна, з двома місткими відділами. Вона завжди під рукою - вмістить в себе найнеобхідніші жіночі дрібниці, без яких просто неможливо обійтись. Також ця модель в комплекті має класичний тонкий ремінець, котрий дозволить носити цю сумку через плече. 


Ця модель представлена в трьох ніжних універсальних кольорах – молочний, рожевий та бірюза. Вони ідеально поєднуються з усіма кольорами та відтінками літнього гардеробу.



Классическая ручная сумка «hand held bag» Фото #2

Класична ручна сумка «hand held bag» виконана з натуральної полірованої шкіри. Геометрія в деталях та формі – тренд 2022. Цупка форма, зручна ручка - «дуга»  практична, її легко носити та тримати в руках протягом всього дня. Прикрасою виступає габаритна фурнітура – металічні кільця та зовнішні об'ємні закльопки білого кольору – вони розташовані на боковій частині аксесуару. Мінімалістичний дизайн та яскравий салатовий колір дозволяють аксесуару виглядати акуратно, стримано та привабливо. Сумка в комплекті має два види знімних ременів, щоб її можна було носити ще й через плече: тонкий вишуканий ремінець в колір сумки та широка ручка, прикрашена модним принтом «Гусяча лапка» чорно-білої гами.


Для тих, кому достатньо форми та декору, цей жіночий аксесуар представлено ще в двох класичних кольорах - білий та чорний.



Оригинальная женская сумка на застежке молнии. Фото №3

Оригінальна жіноча сумка на застібці блискавці. Аксесуар ніжної молочної палітри вважається універсальним та  пасує до будь-якого кольору і відтінка весняно-літнього гардеробу. Містка та дуже зручна – незамінний варіант для одягу щоденного кежуального та романтичного напряму. Блискучою та незвичайною прикрасою цієї цікавої сумки є ручка кольору металік, виконана з ефектом «жатки». Додатково в наборі є акуратна знімна ручка-ланцюжок стального кольору, її можна використовувати не лише як оучку, але й як додаткову прикрасу – декор 2022. 


А ще ця сумка на сайті представлена в чорному кольорі в стилі «Моно»



Классическая маленькая сумка «Клатч» Фото №4

Класична маленька сумка «Клатч» виконана з натуральної полірованої шкіри. Шеометрія в деталях - прямокутник, цупка форма, чорний колір. Декор- металічна фурнітура- закльопки, шипи, кільця, стрази та ланцюжки. Аксесуар в стилі «Rock chic – Рок шик» - тренд 2022. Сумочка виглядає помітно, зухвало, трохи агресивно, але в цьому і є основна фішка цієї сумочки. 

Дівчина, котра візьме такий аксесуар в повсякденний гардероб –Fashion особа, яка любить заявити про себе та свої смаки відкрито, яка прагне максимум уваги та захоплених прихильників своєї особистості!  Так! Вона саме така.

CLASSIC BAGS

Дизайнери модного бренду Vitto Rossi дослідили найактуальніші, найцікавіші тренди та деталі сезону весна-літо 2022.  Вони поєднали в кожній моделі актуальні, оригінальні, модні форми, фактури, кольори та деталі. Втілили в життя усі найкращі ідеї. Тому кожна сумка нашого бренжу виглядає дуже привабливо та круто!




Наші модні та стильніе кліенти, вам залишається лише знайти ту саму або навіть декілька сумок, придбати та носити з величезним задоволенням! Створюючи з кожною з них свій унікальний образ з яскравим або стриманим акцентом. А це залежить тільки від вас! 



Бажаємо вам гарного настрою, яскравих вражень, теплої погоди, побільше позитивних емоцій.

Будьте модними, стильними, яскравими та привабливими разом з VITTO ROSSI