Назад

Merry christmas / Різдво 2022

Анонс БОЛЬШАЯ.jpg

MERRY CHRISTMAS / РІЗДВО 2022. Сучасні реалії нашого життя диктують свої правила. Але, дотримуючись їх, ми залишаємось в тренді! Надягайте улюблений одяг, найкращі прикраси та зручне модне взуття, яке створить цікавий акцент у вашому образі. Ви отримаєте 100 % комфорт, який так необхідний в ці теплі та затишні дні…

Так, де ж відсвяткувати усі святкові дні, котрі нас супроводжують практично весь січень. В період зимових свят люди частіше стали надавати перевагу сімейним цінностям та зустрічам з близькими, друзями.

VITTO ROSSI & MERRY CHRISTMAS 2022

Свято вдома - це завжди весело, цікаво та захоплююче, адже навколо всі свої. І, навіть якщо будуть «нові люди», в домашніх умовах познайомитися та знайти спільну мову простіше та цікавіше: «розмови» на кухні до ранку в супроводі історій, анекдотів і, звичайно ж, гарячого чаю та улюблених солодощів…

Наскільки ж цікава прогулянка на вулиці з сім'єю та друзями, коли на вулиці прохолодно, сніг або мряка, алже всі разом можуть пройтись улюбленими вуличками і, можливо, забігти в кафе для того, щоб зігрітися, випивши гарячого чаю або глінтвейну.
 

А головне, море позитиву, перегляд вінтажних фото і, звичайно, створення нових спільних фото та крутих селфів супроводітих, хто не зміг бути сьогодні з вами, але приєднався за допомогою девайсу в прямому ефірі..


VITTO ROSSI & MERRY CHRISTMAS 2022
Туфли комфорт / слипоны № 1

Туфлі комфорт / сліпони виконані з натуральної еластичної шкіри. Ця модна пара насиченого сірого кольору прикрашена натуральним хутром та склярусом - розсипом камінців кольору металік. Взуття виглядає блискуче! Завдяки хутряній підкладці та товстій еластичній підошві пара забезпечить 100% комфорту на весь день - тренд 21/22.

Ті fashion-особи, які надають перевагу темним кольорам з лоском, можуть придбати цю модну пару і в чорному кольорі.

Туфлі жіночі на низькому ходу рекомендуємо носити з трикотажними костюмами, легінсами і, звичайно ж, джинсами.



Трендовые ботинки. Фото № 2

Трендові черевики виконані з натуральної шкіри. Верх взуття має цікаву фактуру та перламутровий лоск. Оригінальною прикрасою цієї пари є декор з натурального хутра – тренд 21/22. Дизайнери також доповнили ці черевики модною грубою підошвою з кольоровим рантом та протектором, який дозволить Fashion леді бути впевненою в кожному кроці. Зверніть увагу! У цієї модної пари підкладка виконана з натурального хутра, а це не лише теплий комфорт протягом цілого дня, це ще й приємні тактильні відчуття для ваших ніг.

Грубі черевики з сукнею виглядають стильно та оригінально. Вони ідеально доповнюють одне одного, створючи цікавий Fashion look 2022. 



Туфли лодочки. Фото № 3

Туфлі лодочки виконані з натуральної шкіри. Тонка шпилька та загострений мис взуття виглядають стильно та витончено. Верх взуття декоровано оригінальною пряжкою кольору металік – тренд 21/22. Туфлі жіночі бежевого кольору на підборах поєднуються з будь-яким кольором одягу, до того ж така модель взуття візуально подовжить ваші стрункі ніжки.

Також ці стильні туфлі лодочки представлені в чорному класичному кольорі.ж

Стилісти радять носити жіночі туфлі на підборах з облягаючою трикотажкою сукнею, топом та спідницею «mini», легінсами та стрейч джинсами.  



Ботинки женские. Фото № 4

Черевики жіночі виконані з натуральної гладкої шкіри. Взуття в стилі «Моно» в пастельній гаммі виглядає стильно та стримано. Цікавою прикрасою на підйомі ноги є декор блискавка. Ця пара доповнена модною грубою підошвою з протектором – тренд 21/22. Зверніть увагу! Підкладка у цих черевиків виконана з текстилю «байка», тому з теплими шкарпетками її можна носити в прохолодну пору року, а без - в демісезонний період.

На нашому сайті ці модні черевики також представлені в чорному кольорі.

Грубі черевики з сукнею або трикотажним костюмом в піжамному стилі створюють мікс м'якості, ніжності та затишку в одному Fashion look 2022



Стильные мужские ботинки. Фото № 5

Стильні чоловічі черевики виконані з натуральної замші. Подвійна застібка дозволить один раз зафіксувати взуття по підйому ноги за допомогою шнурків та надалі використовувати тільки блискавку. Підкладка з натурального хутра дозволить чоловіку зберігати ноги в теплі та комфорті. Мінімалістичний дизайн черевиків та насичено чорний колір виглядає стильно, стримано, презентабельно та дорого – тренд 21/22

Чоловічі черевики такого формату настільки універсальні, що їх можна надягати як з брюками, так і з джинсами – ідеальний варіант для щоденного образу.



VITTO ROSSI & MERRY CHRISTMAS 2022

Святковий образ має величезне значення, саме він створює перші яскраві враження, саме образ залишається в пам'яті та на фото, де ви веселі та щасливі, стильні та модні, оригінальні та привабливі зі справжніми емоціями, котрі одразу помітно неозброєним оком.

То що ж впливає на створення цих справжніх емоцій?

Звичайно ж, рідні та близькі, святковий стіл, приємна музика і, звісно, образ - затишні, комфотрні одяг та взуття. Взуття не просто доповнить образ або створить в ньому яскравий акцент, воно створить ті самі приємні комфортні відчуття, котрівплтвають на настрій.



VITTO ROSSI & MERRY CHRISTMAS 2022.

Вітаємо вас з   Різдвом 2022. Усім вам бажаємо сімейного благополуччя і, звичайно ж, здоров'я. Нехай це свято буде насиченим приємним теплом та затишком, сміхом та посмішками, котрі заряджатимуть вас на весь зимовий період. Створюйте для себе та своїх близьких необхідну атмосферу, в котрій усі почуватимуться щасливими та задоволеними.

 

VITTO ROSSI & MERRY CHRISTMAS 2022