Назад

VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21

UKRAINIAN FASHION WEEK 20|21


Цього року бренд VITTO ROSSI став партнером UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21. Наше взуття брало участь в п'яти показах відомих українських дизайнерів: SONYA MONINA, BENDUS, DESALI, MOTRYA та SIDLETSKIY.


Пориньте в атмосферу моди та краси головної події країни. Стиліст Кирило Савченко, який займався підбором взуття для показів UFW, дав ексклюзивне інтерв'ю для VITTO ROSSI. 


Кирило працює в модній індустрії більше 16 років. Він стиліст та Fashion snob, режисер поставновник на Ukraine Fashion Week, а також Президент асоціації стилістів.


VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21


Кириле, розкажіть про Вашу участь в UFW 20/21 


—  Цього сезону я працював з дев'ятьма брендами (Bendus, Sonya Monina, Motrya та інші). Це один з найяскравішихсезонів за мою кар'єру! Щороку планка по роботі зростає та робота над брендами також! Цого разу я особливо відчув усю відповідальність, яка була покладена на мене, мою команду та моделей, які робили шоу.  



VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21 моделі

Що Ви більш за все цінуєте у взутті при створенні образів? 


Що ціную? Неординарність! Зараз покоління глядачів та покупців, які від взуття хочуть отримати wow - ефект. Дивувати потрібно навіть базовими туфлями лодочками, які є практично у кожної дівчини в гардеробі. Туфлі мають бути незвичайними та вписуватися в образ. Тому при створенні луку я роблю акцент на взутті!

В цьому сезоні, наприклад, у бренду Desali було багато виробів в темній палітрі, а завдяки яскравому взуттю образ зовсім по-іншому виглядав на подіумі. Наприклад, червоні чоботи-панчохи, а також замшеві малинові туфлі від VITTO ROSSI додали яскраві акценти в образи бренду.


VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21 моделі фото 2


Розкажіть, як Ви обирали взуття для показів?


— Я шукав незвичайне та яскраве взуття! Для того, щоб глядач поглянув на взуття зовсім під іншим кутом! Взуття - це один з головних елементів стилю! Тому я обирав найнеординарніші моделі, які тільки можуть бути. В підсумку, взуття на подіумі виглядало в поєднанні з образами просто космос!


VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21 моделі фото 3


Кириле, цього сезону жоден модний показ не обійшовся без казаків — взуття, схоже на ковбойські чоботи. 


Казаки – це наймодніший тренд 2020 року! І до того ж - нестандартні казаки. Наприклад, такі, які були у нас на показі, з анімалістичними коров'ячим та зміїним принтами. Таке взуття стане головним елементом у вашому монохромному образі!

Ви можете бути вдягнуті в класику, але яскраві казаки будуть гримучою сумішшю у Вашому Fashion луці! Так що обов'язково треба мати в своєму гардеробі неординарну пару казаків.


VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21 моделі фото 4


Які взуттєві тренди на Ваш погляд будуть актуальні цієї весни?


— Високі чоботи, туфлі лодочки, взуття з гострим носом та взуття з квадратними підборами - обов'язково має бути у вашому гардеробі!


VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21 моделі Моніна


Яка роль аксесуарів в образі?


— Найголовніша! Багато клієнтів не люблять яскраво вдягатися. Але яскраві елементи такі, як сумка, ремінь та взуття змінюють Ваш повсякденний образ на вечірній! Найголовніше в своєму базовому гардеробі мати більшу різноманітність аксесуарів, без яких ми «не можемо жити»! Саме в мережі магазинів VITTO ROSSI їх величезна кількість.


VITTO ROSSI на UKRAINIAN FASHION WEEK 20/21 Кирил Савченко


Що Ви можете порадити нашим читачам?


— Шановні дівчата й хлопці, найголовніше - завжди приділяйте належну увагу взуттю! Перше враження - це взуття! Ви здивуєтесь, але її має бути набагато більше, чим одягу. Правильно доглядайте за своїм взуттям, тому що шлейф дороговизни завжди має залишатися за Вами!