Назад

Сумка - модний, стильний і просто необхідний аксесуар

Women`s day bag collection

Згадайте девіз будь-якої жінки – «Сумок багато не буває» і одразу зрозумієте, що це саме той подарунок, якого ваша кохана дружина, донька, мама, сестра або краща подруга чекає з нетерпінням.


Сумка не просто стала частиною щоденного гардеробу, вона стала частиною іміджу. За її допомогою можна створити яскравий, модний та стильний акцент. Це та деталь, без якої неможливо уявити собі сучасну жінку.


Ось і настали перші дні весни, а з ними прийшло і улюблене свято - 8 березня. Весняна пора - це так прекрасно, навіть коли на вулиці прохолодно, все одно сонце гріє інакше, з трепетом та турботою. А кохані та близькі дарують позитивні емоції, без яких просто неможливо жити.

  

Анімалістичний принт «Croco» - стильний тренд для модниць та Fashion women, які люблять бути не такими, як всі. Більшість дизайнерів та стилістів визнали цей принт найпопулярнішим у 2020 році. Сумка з таким принтом стане яскравим та привабливим доповненням до вашого повсякденного образу. Сумка з анімалістичним малюнком виглядає стильно, вона ідеально доповнює і класичний, і кежуальний стилі.


Обираючи аксесуар з принтом рептилій, звертайте увагу, наскільки він виглядає дорого, оригінально та стримано.. Такий аксесуар - модний, стильний та одночасно універсальний елемент у вашому гардеробі.


Порада від стиліста:                                                                                                                               

Якщо ваша сумка стилізована під рептилію, усі інші деталі образу мають бути в стилі мінімалізм. Одяг повинен бути однотонної, пастелної або класичної гами. На його фоні аксесуар буде виглядати неперевершено та оригінально.


Модні акцентив сумках SS 2020

  • Класична та пастельна гама - «природні кольори та відтінки» - універсальні кольори, які ідеально пасуватимуть до будь-якого гардеробу.
  • Анімалістичний принт «croco – крокодил, ящірка» - модний та актуальний, стриманий та зухвалий одночасно.
  • Геометричні форми - прямокутник, квадрат - універсальні для будь-якого типу фігур. 

Бренд Vitto Rossi представляє до вашої уваги жіночі сумки

Vitto Rossi представляє жіночі сумки


Модна сумка з оригінальним тисненням «croco» виконана з натуральної шкіри, представлена в трьох кольорах класичної та пастельної гами. Вона містка з одним великим відділенням, яке застібається на кнопку. Аксесуар всередині має знімну сумку «косметичку», яку можна використовувати як окрему маленьку сумочку, вона застібається на блискавку. Додатково в наборі до сумки йде довгий ремінець, який з легкістю допомагає надягти сумку «косметичку» на плече і носити її як самостійний аксесуар. Ідеальний варіант для шопінгу.



Модні сумки Vitto Rossi


Елегантна стильна сумка виконана з натуральної шкіри. Декором аксесуара слугує модний анімалістичний принт «croco» і фурнітура кольору металік. Довга тонка ручка виконана з гладкої шкіри. Сумка представлена в двух класичних кольорах. Форма сумки прямокутна з легкою трапецією, формостійка. Вона з одним відділом, в який можна покласти тисячу необхідних дрібниць, застібається на блискавку. Частіш за все її носять на плечі, руки в цей час  вільні. Мінімалістичний дизайн та відсутність яскравої фурнітури роблять цю сумку більш універсальною та практичною для повсякденного носіння, практично з будь-яким стилем одягу. 

 


Модні сумки Vitto Rossi фото 2


Стильна сумка з модним принтом «croco» виготовлена з натуральної шкіри, представлена в трьох універсальних кольорах. У неї три відділення, які так необхадні (середнє застібається на кнопку), відсутня жорстка форма та кути, але вона ідеально тримає форму. Сумка застібається на кнопку, яка закриває усі три відділення спеціальним «клапаном». Невелика ручка дозволяє носити цю сумку у руці або на зап'ясті. Блискучою прикрасою цього аксесуару виступає фурнітура - застібка золотого кольору, але є в наборі і оригінальна різнокольорова довга ручка з текстилю в стилі спорт-шик. За рахунок цього сумка може легко переходити від класичного до кежуального або спортивного міського стилю, органічно комбінуючи нові стилі, форми та кольори одягу. 



Модні сумки Vitto Rossi фото 3


Класична сумка виготовлена з натуральної шкіри. Декором аксесуару слугує анімалістичний принт рептилії та оригінальна ручка прямокутної форми, яка оброблена шкірою. Аксесуар представлений в чотирьох кольорах класичної та пастельної гами. Форма сумки жорстка формостійка. Сумка має три відділення, в кожен з яких можна покласти необхідні речі, середній відділ застібається на блискавку. Ще вона має бокові застібки-кнопки, які закривають два бокових відділи. А щоб руки були  вілні, в комплекті йде тонкий довгий ремінець, який виручає в найпотрібніший момент, і ви легко надягнете її на плече. 

 


Модні сумки Vitto Rossi фото 4


Оригінальна сумка з модним тисненням «croco» виконана з натуральної шкіри, представлена в трьох кольорах. Вона має ри відділи для всіляких жіночих дрібниць, один з яких застібається на блискавку. У неї відсутні жорсткі кути, її приємно брати до рук за рахунок м'якої форми. Сумка має застібку блискавку, яка закриває усі три відділи. Яскравим декором цієї стильної сумочки є металічна ручка овальної форми, яка обрамлена у шкіряний тиснений «рукав». Щоб ваші руки залишались вільними для приємних обіймів, телефона або покупок, додатково в наборі до сумки йде довгий ремінець, який з легкістю дозволяє надягти сумку на плече. 


Життя стало настільки динамічним, що необхідні моменти, в які треба зупинитися та зробити те, що так необхідно нашим близьким та коханим. А саме - тут і зараз проявити турботу та любов, і нехай весь світ зачекає.


Особлива увага чоловіка та турбота приємні абсолютно усім жінкам на планеті. Кожна з них чекає від вас прояву почуттів, а чоловіки, як правило, виражають їх за допомогою подарунка та хорошого настрою. Порадуйте своїх коханих жінок, адже вони так чекають від вас цього. Обстановка може бути абсолютно різна і це не головне. головне те, що ви проявляєте себе та свої почуття до ваших романтичних натур. 


Декілька порад при виборі сумки на подарунок!

Зверніть увагу:

  • Який стиль одягу носить кохана (класичний чи кежуальний)
  • Як носить сумку (в руках або на плечі), сумки з двома ручками розширюють функціонал та можливості її носити з різними видами одягу
  • Якого кольору носить аксесуари (класичних строгих кольорів або природної пастельної гами)
  • Носить яскраву або навпаки стриману фурнітуру в одязі та аксесуарах
  • З якого матеріалу аксесуарам надає перевагу (натуральна шкіра найдовговічніший та практичний матеріал)

А для того, щоб сюрприз був більш яскравим та солодким у її спогадах, запакуйте його в гарний подарунковий папір, який створить особливий святковий настрій. Прикрасьте ваш подарунок святковим бантом. А перед тим покладіть всередину сумки те, що вам обом цінно. Наприклад: коробочку її улюблених цукерок або ваше спільне фото з листівкою, в якій ви виражаєте свої найсокровенніші почуття до вашої коханої. І запам'ятайте, неважливо скільки ви напишете слів -  «Я Тебе кохаю» або цілу поему, головне, щоб те, що ви самі написали, було від щтрого серця.

 

Слідкуйте за модними новинками і тенденціями разом з Vitto Rossi, використовуйте модні аксесуари в своєму образі, створюйте в ньому яскраві стилні акценти!