Назад

Модні жіночі кросівки 2020

Fashion Sneakers 2020

Світовий тренд - зручне та практичне взуття. Життя стало настільки активним, що взуття на високих підборах не завжди доречне, чого не скажеш про «снікерси».

 
Дівчата в будь-який час прагнуть бути модними та стильними персонами, тому слідкують за модними трендами та своїм іміджем. Ультрамодні снікерси поєднали в єдине ціле Comfort та Fashion. Вони настільки зручні  та універсальні, що їх носять практично з будь-яким одягом. Ними доповнюють як класичний образ (жакет та спідниця або брюки), так і стиль casual (той же жакет тільки з джинсами або легінсами). В романтичному луці кросівки надягають з коктельною сукнею або легким літнім сарафаном. Навіть вечірні стильні образи, такі як сукня-футляр, поєднують з модними снікерсами, і це виглядає приголомшливо.

Усі ці, нестандартні на перший погляд, поєднання одягу різних стилей та модних снікерсів дають нам можливість колосального вибору. Кожного разу за їх допомогою легко створювати свій модний, оригінальний та неповторний Fashion look.

У першій статті, присвяченій снікерсам, VITTO ROSSI представляє ТОП модних жіночих кросівок 2020 

В цей список входять такі моделі: кросівки-шкарпетки з резинкою, кросівки на платформі, кросівки з кольоровою підошвою та кросівки кольору «nude» або з елементами пастельної гами.


Модні тренди спортивного взуття: 

  • Снікерси на платформі - «товстій підошві» – «Ugly sneakers»
  • Кросівки-шкарпетки  – «sneakers socks» 
  • Текстильний верх взуття (повністю) 
  • Комбінований верх взуття (мікс шкіри та текстилю і силікону) 
  • Пастельна та світла палітра взуття 
  • Модний чорний колір (базовий, практичний, класичний – його називають по-різному, але він завжди неперевершений) 
  • Насичений жовтий колір та його відтінки 
  • Яскраві кольорові підошви або кольорові елементи декору на них 
  • Тракторні та рифлені підошви 
  • Матова або глянцева поверхня взуття 
  • Кольорові або білі шнурки 
  • Декор з матеріалу силікон 
 
Бренд VITTO ROSSI представляє модні жіночі кросівки 2020 

Модні жіночі кросівки 2020 Vitto Rossi

Модні кросівки-шкарпетки – «sneakers socks». Верхня частина снікерсів виконана з цупкого текстильного трикотажу. Вона нагадує сітчаті шкарпетки, доповнені стильною підошвою. Зверху взуття добре фіксується за допомогою ремінця та застібки. На сайті VITTO ROSSI взуття представлене в двух кольорах: світло-сірий та насичено чорний.

  • Українським модницям сподобаються ультрамодні кросівки-шкарпетки жіночі, тому що у них модний, привабливий та незвичайний зовнішній вигляд, ідеальна посадка по нозі та комфортна амортизація під час ходіння. Носити таке взуття суцільне задоволення.

  • Кожна модниця, яка бажає бути в тренді, має придбати собі кросівки шкарпетки жіночі. Вони ідеально доповнюють образ практично будь-якого стилю та напряму, будь-то спортивний, кежуальний та навіть класичний стиль одягу, головна фішка цього взуття зробити свою власницю модною та оригінальною.

Жіночі кросівки шкарпетки прекрасно виглядають з джинсами або вкороченими брюками, а також з короткими шортами, спідницею або сукнею.



Модні жіночі кросівки шкарпетки 2020 Vitto Rossi


Стильні кросівки на товстій підошві «платформі» виконані з натуральної шкіри та текстилю. Ніжна пастельна палітра взуття доповнена модною товстою підошвою, яка додасть образу трохи Fashion брутальності, а саме стилю бойфренд. А ще вони подовжать ніжки, додадуть зросту своїм власницям, чого так прагнуть практично всі дівчата. 

Тематика стилю Total look – коли все взуття виконане в одній кольоровій палітрі. Завершенням цих стильних снікерсів виступає декор – кольорові шнурки в незвичному шнуруванні, які створюють яскравий акцент. 



Total look фото 2 

Екстравагантні кросівки з кольоровою підошвою – виконані з текстилю, натуральної шкіри та декору з модного матеріалу - силікону.

  • Перша пара снікерсів має комбінування білого, сірого та жовтого кольорів. Взуття прикрашене яскравою підошвою та шнурками. Ці модні кросівки підійдуть екстравагантній та неординарній особі, яка любить привносити яскраві акценти в своє життя. Та дівчина, яка експериментує зі своїм образом і не боїться приваблювати увагу до своєї Fashion персони.

  • Друга пара снікерсів має комбіноване поєднання білого та сірого кольорів – усі ці поєднання підійдуть тим, хто любить класичну палітру, стильні, але стримані акценти у Fashion look′e. Дівчата, які звертають увагу на форму, дизайн та образ загалом.

 

Кросівки кольору нюд «nude» або з елементами пастельної гами (пудра, ваніль, ніжно-рожевий). Тілесні відтінки виглядають дуже ніжно та романтично. Виконані з натуральної шкіри та зі вставками декору з матеріалу - силікон.

Снікерси класичної світлої гами у весняно-літній період стають дуже популярними. Така кольорова палітра універсальна, її легко поєднувати практично з будь-яким кольором та стилем одягу, а ще вона дозволяє нам носити закрите взуття навіть в теплий період, так як в такому взутті ніжкам власниці не жарко.


Як виглядають модні Ugly sneakers – кросівки на платформі, тобто «товстій підошві». Це мікс комфорту та нестандартного дизайну: масивна груба підошва, незвичайні деталі верху, пастельні або яскраві забарвлення, мікс різних матеріалів - натуральна шкіра, текстиль та силікон в одній парі взуття.

Fashion Sneakers - завоювали широку популярність у всьому світі. Сьогодні неможливо уявити гардероб без цього взуття, практично кожна модниця повинна мати хоча б декілька пар модних снікерсів на новий сезон SS 2020.


Де купити наймодніші жіночі кросівки?

Модні кросівки SS 2020 стильні, привабливі та комфортні! Саме так можна описати жіночі кросівки, про які мріють модниці. В новій колекції бренду VITTO ROSSI представлено широкий асортимент кольорової гами: модна пастель та класична палітра, яскрава кольорова, стиль колор-блок. Металізовані та кислотні кольори, їх відтінки, усі вони являються яскравим акцентом в образі людини.

Польський виробник давно вийшов за рамки стандартного уявлення про спортивне взуття. Компанія VITTO ROSSI створює унікальний продукт, який вдало поєднує в собі модний дизайн, комфорт та практичність – краще рішення для активних сучасних дівчат.