Назад

"VITTO ROSSI" Чоловіче взуття 2020

"VITTO ROSSI" Мужская обувь 2020


Ось і скінчилось календарне літо, але, якщо говорити про погоду на вулиці, то улюблена тепла пора року ще в самому розпалі. І це ще навіть не розпочався оксамитовий сезон або, як його ще називають в народі, «бабине літо». Суха тепла погода з легким літнім бризом приємна. Сезон, коли можеш собі дозволити ще, як мінімум, цілий місяць, ходити в легкому одязі та носити взуття хоч на босу ногу. За всіма прогнозами літо і не збирається залишати нас цього місяця, а навпаки тільки набирає оберти.


Зверніть увагу! Є декілька ключових моментів, які дуже важливі при виборі чоловічого взуття. Я б виділив комфорт, без якого просто неможливо представити собі сучасного чоловіка, адже він завжди знаходиться в русі, навіть коли за кермом, та дизайн, який вказує на смакові вподобання його власника та, звичайно ж, про його позиціонування себе в соціумі.


ВАЖЛИВІ ФАКТОРИ ПРИ ВИБОРІ ЧОЛОВІЧОГО ВЗУТТЯ:

  • Натуральні матеріали
  • Стильний та модний дизайн взуття
  • Універсальність
  • Комфорт
  • Різноманітна кольорова палітра
  • Поєднання ціни та якості

Цим всім факторам відповідає взуття бренду VITTO ROSSI 



Бренд VITTO ROSSI представляє стильне чоловіче взуття 2020
Мужская обувь 2020. Фото № 1

Оригінальні туфлі в спортивному стилі вироблені з натуральної шкіри, мають перфорацію, яка дозволяє своєму власнику ходити у закритому взутті цілий день з відчуттям стопроцентного комфорту. Білий колір взуття - ідеальне рішення для демісезонної погоди, особливо, в спекотну пору року. Глибоке шнурування дозволить зафіксувати взуття на ногах. Товста еластична підошва захищає ноги від вологи, сирості, а також нерівностей поверхні грунту. Підошва оформлена в стилі color-block, поєднує в собі декілька кольорів: сірий, помаранчевий та червоний. Саме кольорові блоки додають цьому взуттю яскравого акценту, за рахунок якого вона виглядає стильно та оригінально.  

 

Взуття білого кольору універсальне: його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, а ще воно практично не нагрівається в сонячну теплу погоду. Білий колір взуття завжди виглядає стильно та виділяється на фоні одягу будь-якого кольору (окрім білого, звичайно).


На нашому сайті це взуття представлене ще в червоному та синьому кольорах.



Мужская обувь 2020. Фото № 2
Комфортні мокасини вироблені з натуральної шкіри «нубук». Оригінальна перфорація, розташована на миску, язичку, а також на п'яточній частині взуття дозволяє ногам «дихати». Дизайнери в одній моделі поєднали декілька напрямів: casual, military та мінімалізм. Таке взуття виглядає оригінально, а ще воно комфортне та ідеально підходить для щоденної носки. Завершенням цієї моделі є товста підошва світло-коричневого кольору, яка стильно доповнює взуття. Стилісти пропонують носити мокасини кольору хакі з шортами, лляними брюками, чиносами та, звичайно, джинсами, злегка підвернутими знизу.


Для взуття кольору хакі завжди є місце в чоловічому гардеробі. Такий колір універсальний, він ідеально виглядає з будь-яким кольором одягу. Чоловікам подобається колір хакі, тому що він виглядає стильно та дещо розслаблено.


На нашому сайті це взуття представлене ще і в бежевому кольорі.



Мужская обувь 2020. Фото № 3

Оригінальні сліпони синього кольору виконані з натуральної полірованої шкіри. У цього взуття відсутні жорсткі деталі, тому воно м'яке та зручне. В одній моделі дизайнери поєднали сліпони та еспадрильї, такий мікс виглядає оригінально та стильно. Еластичні резинки, розташовані на підйомі стопи, ідеально фіксують взуття на ногах. Поєднання таких кольорів як синій (верху взуття) та білий (товстої підошви) виглядає контрастно. Дизайнери та стилісти пропонують носити сліпони синього кольору зі світлими бавовняними або лляними брюками, чиносами та вкороченими джинсами.. 

 

Взуття кольору «індиго» вважається базовим варіантом в чоловічому гардеробі. Цей колір універсальний. Ідеально поєднується з кольорами та відтінками коричневого, синього, зеленого, а також білим,  бежевим та молочним. Для тих, хто любить яскраві поєднання кольорів, пропонуємо об'єднати в одному образі синій з червоним, помаранчевим або жовтим. 

 

На нашому сайті ця пара представлена ще в чорному та червоному кольорі



Підказка від стиліста:

1. Розширюйте свій гардероб не тільки новим одягом, але й новою парою взуття, яка точно не буде зайвою.

2. В період SALE можна придбати декілька пар взуття, що допоможе легко та швидко змінювати свій образ, підтримуючи образ стильного та модного чоловіка.

3. Якщо не знаєте, якого кольору придбати взуття, почніть з базових кольорів, таких як: чорний, темно-синій, темно-сірий або темно-коричневий, адже їх легко міксувати з речами різних кольорів.



Будьте модними та стильними,

Ваш VITTO ROSSI .