Назад

Стильні подарунки для чоловіків на 14 лютого

Стильные подарки для мужчин на 14 февраля.jpg  

Багато свят прийшло до нас з-за кордону, не всі вони стали частиною нашої культури, але є особливі дати, які стали палко обожнювані українцями. Сьогодні ми поговоримо про одне з них, про День Святого Валентина, який відзначають у всьому світі 14 лютого. Це важливий день для багатьох пар.


Чоловіча аудиторія зайнята передсвятковими клопотами: в якій обстановці провести цю подію, який подарунок придбати своїй коханій, щоб всі зірки співпали і цей день залишився в пам'яті на довгий час.


Жіноча аудиторія також готується до цього свята, хтось задовго до цього дня, а хтось в останній момент, але це неважливо. Важливо те, що жіноча половина хоче зробити приємне своїм коханим в цей святковий день.

  

Жінки також задаються питанням, що купити своєму коханому, і це правильно, адже подарунок має приносити радість та залишати приємне враження.


Так що ж подарувати своїм коханим чоловікам? Незважаючи на те, що чоловіки люблять практичні подарунки, це не може перешкодити бути оригінальними, подарувавши стильний аксесуар, який з задоволенням буде носити ваш обранець практично кожного дня. Пропонуємо вашій увазі чоловічий ремінь – ідеальний вибір. Ременей, як і пар взуття, багато не буває.


Бренд Vitto Rossi представляє вашій увазі чоловічі ремені
 
1.jpg    

Модний ремінь виконаний з натуральної гладкої шкіри. Ремінь виглядає оригінально та стильно за рахунок пряжки-застібки з блискучим ініціалом «Z» - для тих, хто любить сучасну Neo-класику та надає перевагу модним тенденціям. На сайті аксесуар представлений в трьох класичних кольорах: чорний, синій та коричневий.


Аксессуар 1.jpg


В цьому стильному аксесуарі кожна деталь має свій акцент. Зверніть увагу на всі елементи ременя, які представлені в окремих фото та знайдіть той, завдяки якому цей ремінь займе гідне місце в гардеробі. 



2.jpg



Стильний ремінь коричневого кольору виготовлений з натуральної шкіри. Особливість цієї моделі в шкіряній стропі, її вінтажній обробці, трохи мнутій та потертій фактурі з ефектом стилю Grunge. Доповнює ремінь пряжка з матовою обробкою та брендуванням Vitto Rossi з ініціалами «VR» на внутрішній та лицьовій частинах ременя. Ця модель ідеално підійде для джинсів та неформальних брюк.


Аксессуар 2.jpg

Практичний та стильний – це ті фактори, які одразу видно на цих фото. Зверніть увагу на шкіряну стропу, її оригінальний малюнок, який доповнений матовою пряжкою.



3.jpg


Елегантний ремінь виготовлений з натуральної шкіри. Яскравим акцентом цого аксесуару являється золота пряжка-застібка з блискучим покриттям, а також стропа з анімалістичним принтом «croco». Ремінь виглядає дорого та елегантно. Цей аксесуар для тих, хто любить бути оригінальним, обираючи за основу свого гардеробу стиль Neo-класика. Внутрішня частина ременя оброблена світлою шкірою, що дозволяє надягати його з брюками світлих кольорів та відтінків. На сайті аксесуар представлений в двух універсальних кольорах: чорний та коричневий


Аксессуар 3.jpg

Всі елементи цього аксесуару виглядають стильно та оригінально. Від цього ременя неможливо відвести свій погляд, його хочеться роздивитися, взяти в руки та одразу приміряти. 



4.jpg


Стильний ремінь чорного кольору виготовлений з натуральної шкіри з ефектом стилю Grunge. Доповнює ремінь елегантна пряжка з матовою обробкою. На лицевій поверхні ременю розташовані ініціали «VR». Ця модель ідеально підійде для джинсів та неформальних брюк. 


Аксессуар 4.jpg

Практичний та стильний - це ті фактори, яким відповідає цей аксесуар. На фото з різних сторін представлений ремінь, кожна деталь якого вказує на те, що він бездоганний. 



Бажаєте, щоб чоловік виглядав стильно? Зверніть увагу на декілька моментів, які допоможуть потрапити прямо в ціль при виборі подарунка!


Для того, щоб обрати підходящий ремінь, необхідно знати про чоловіка декілька фактів:

  • Якому стилю одягу він надає перевагу – класичний або кежуальний
  • Чкий колір домінує в речах та аксесуарах
  • Який колір взуття носить
Багато чоловіків ставляться до речей раціонально. Вони люблять практичні речі.


Ремінь – стильний аксесуар в чоловічому гардеробі, який необхідний кожному чоловікові. В магазинах Vitto Rossi представлені ремені двух стилей:

  • Класичні - для чоловічих брюк зі стрілками та без
  • Кежуальні - для джинсів та неформальних брюк

Трендові акценти в чоловічих ременях:

  • Пряжки хромовані кольору металік: золото, срібло, сталь
  • Пряжки матові з затемненої сталі
  • Стропа: тиснена шкіра, эфект вінтажу
  • Фактурна шкіра, принт рептилій 

Як правильно підібрати аксесуар, щоб образ виглядав стильно та дорого.

Як навчитися розуміти ці маленькі секрети, які вказують нам на вподобання сильної половиниКак на.

Є декілька правил: 

  • Взуття та ремінь мают бути одного кольору та відтінку
  • Тиснення «принт» на взутті та ремені мають бути однаковими
  • Взуття виготовлене з гладкої шкіри, а ремінь - з тисненої (тільки вони мають бути одного стилю, кольору та відтінку)
  • Колір фурнітури на взутті та ремені повинні бути однаковими
  • Класичний ремінь не грубий, лаконічної форми – для класичних брюк
  • Кежуальний ремін трохи грубий, виконаний з тисненої шкіри – для джинсів та неформальних брюк
  • Якщо чоловік носить годинник зі шкіряним ремінцем, то тиснення та колір ременя мають співпадати з ремінцем та взуттям

Весь чоловічий гардероб складається не тільки з одягу, але й аксесуарів. Саме вони впливають на імідж чоловіка.

Не забувайте!

Цукерки, листівки, шампанське, свічки та приємна музика, столик на двох, святковий настрій - це ті атрибути і та атмосфера, яку неможливо нічим замінити. Але цей день скінчиться, свічки потухнуть, музика стихне, святкова ніч плавно підійде до завершення. Після свята залишаться хороші спогади і, звичайно ж, ваш подарунок, який буде нагадувати вашому коханому про цей день в, звичайно, про вашу турботу.


Пропонуємо вам перейти на сайт в розділ чоловічі аксесуари і оглянути весь асортимент ременей та сумок, які представлені. Ми впевнені, що ви знайдете гідний подарунок для свого чоловіка!