Назад

Оригінальний подарунок коханій на Valentine's Day.

Valentine's Day..jpg

Ще зовсім нещодавно всі чекали на новорічні свята, готувались до них, шукали подарунки для своїх коханих та близьких. Стан безтурботного щастя та святковий час минули, всі знову поринули в робочі будні з головою. Здавалось, що всі яскраві моменти та метушня святкувань закінчились, але в зимовий період багато свят та кожне з них особливе та довгоочікуване. І ось зовсім скоро ми знову будемо радіти та веселитися, адже, буквально через декілька днів, настане всіма улюблене свято - Валентинів День, яке увесь світ святкує 14 лютого. Ми не виключення!


Плани на вечір краще скласти заздалегідь. Це необхідно для того, щоб цей день або вечір залишився в пам'яті як найприємніша та найрадісніша подія зимового періоду.
  
  • Вечір в ресторані – шампанське при свічках, романтика, незабутні емоції
  • Домашня затишна атмосфера в піжамах - гарячий чай та тістечка, ніжні та теплі моменти
  • Романтична прогулянка в парку з глинтвейном та булочками з корицею

І знову почнеться ця святкова метушня, яка так нам подобається, і знову це хвилююче питання, що і де купити нашим коханим... Оригінальний подарунок на 14 лютого  – запорука хорошого настрою та щасливого блиску в очах.

Сумки маленького розміру популярні та затребувані серед жіночої аудиторії:

  • за стильний та модний дизайн - вони створюють яскравий акцент в образі
  • за практичність та універсальність - можливість носити їх практично з будь-яким стилем, в будь-який час дня
  • за зручність, комфорт - вони не заважають, але в той же час усе найважливіше завжди під рукою, до того ж такі сумки добре зберігають форму та зовнішній вигляд протягом тривалого часу

Бренд Vitto Rossi представляє вашій увазі жіночі сумки.  

1.jpg


Стилна сумка «сhain strap» вишуканої класичної форми. Декором слугує золотий ланцюжок-ремінець, застібка, а також геометрична фактурна стежка, яка розташована по всій поверхні виробу. Ця модель представлена в трьох кольорах класичної палітри – чорний, червоний та білий. Вони ідеально поєднуються з усіма кольорами та відтінками гардеробу.


2.jpg

   
Сумка на ланцюжку «сhain strap» мінімалістичного дизайну, яка нагадує конверт, виглядає вишукано. Гладка та фактура матеріалу з тисненням представлена в цих двух стильних моделях. Чорний та пудровий виступають універсальними кольорами, які ідеально доповнюють будь-який Fashion look, класичного, кежуального або вечірнього образу.


3.jpg


Сумка «сhain strap» стильної овальної форми представлена в трьох кольорах. Золотий ланцюжок та застібка являються блискучою прикрасою цього аксесуару. Геометрична стежка на сумці виглядає оригінально . Цей модний аксесуар створить стильний акцент в вашому образі, його легко поєднувати практично з будь-яким одягом. 


4.jpg


Сумка «crossbody» класичної форми – маленького або середнього розміру з довгою ручкою-ремінцем. Зазвичай її носять через плече, вона буває різного стилю та дизайну. Зверніть увагу наскільки вона яскрава та приваблива! В одній сумці присутній мікс різних кольорів - «color block», а також декору та фактур - принт в стилі графіті, леопардові нашивки, контрастна строчка білого кольору і це все - в одній моделі. Сумка представлена в двух кольорах, вона виглядає стильно та креативно!


5.jpg


Сумка «Kelly» - злегка трапецієподібної форми, шільна, добре тримає форму. Вона класичного стилю зі стильним замком-застібкою - це її головний акцент, однотонного кольору з короткою ручкою, в комплекті завжди йде довга ручка-ремінець. Такий модний аксесуар доповнить не тільки класичний, але й кежуальний Look. Вона ідеально пасує до повсякденного гардеробу.


Усі ці сумки ідеально підходять для будь-якої ситуації, наприклад: 
  • побачення
  • прогулянка з друзями
  • робота 
Деякі з цих сумок можна носити як клатч в руках, всього лиш сховавши ремінець або ланцюжок в сумочку. Це дозволяє нам їх міксувати з різними стилями та видами одягу. 


Модний декор в жіночих сумках:
  • гладка та шкіра з тисненням
  • з яскравим декором (нашивки, строчки, заклепки або блочки)
  • принт по всій поверхні сумки у вигляді графіті
  • стьобані, фактурні (зі строчками по всій поверхні виробу)
  • ручки з металу або шкіри, мікс цих матеріалів в одній ручці
  • фурнітура металік (золото, платина та темна сталь)
  • з золотим, стальним блискучим декором

Які сумки в тренді:
  • однокольорові моделі
  • мікс декількох кольорів в одному виробі
  • класичної палітри (червона, біла, чорна)
  • кежуальної та пастельної палітри (пудрові, руді відтінки)

Що створить яскраві акценти в жіночому Look
Якщо бажаєте, щоб ваш подарунок став особливим, то запам'ятайте – подарунок являється частинкою Вас, яка завжди присутня з коханою людиною та нагадує про вас та ваше кохання щоденно. Тому сумка – бажаний подарунок та незамінний аксесуар, підтвердження уваги та турботи. Тому що подарунок від коханої людини особливо цінний його власниці. Його хочеться носити та брати з собою постійно, особливо, якщо це аксесуар, такий необхідний кожного дня.


Девіз практично кожної жінки – «Сумок багато не буває». Чоловіки, бажаєте здивувати кохану дівчину, дружину, маму, сестру або кращу подругу? Дизайнери та стилісти знайшли рішення цього складного, на перший погляд, питання...

Кожен з вас може зробити оригінальний подарунок, але для цього необхідно знати уподобання людини, якій ви хочете його презентувати. Смаки у жіночої аудиторії настільки різні, що чоловічій аудиторії дуже важко визначитися з вибором.

                                                                                                                                        

Коли обираєте сумку в подарунок, необхідно знати:

  • улюблений колір
  • улюблений розмір
  • улюблена форма 

Бажано готуватися до свят заздалегідь, але якщо у вас залишилось всього лише кілька днів для того, щоб придбати модний подарунок, тоді вам до нас. Читаючи цей Fashion blog, ви вже на нашому сайті, залишилось перейти за посиланням в розділ жіночіх аксесуарів або відвідати магазин Vitto Rossi. До речі, у нас уже представлені трендові новинки 2020.


Бажаєте порадувати себе, хочете яскравих емоцій для своїх коханих, тоді здивуйте прекрасним подарунком, зробіть неочікуваний сюрприз - замовте аксесуари в інтернет-магазині «Vitto Rossi»! Такі модні та стильні сумки сподобаються абсолютно усім модницям! 

Хорошого вибору!