Назад

Неокласика Fashion trend 2020

Обложка 1920х1080 2020.jpg

Класичний стиль видозмінився. Дизайнери додали до нього яскравих акцентів, не змінюючи форми та елегантного вигляду. Сучасна класика набула нових фарб та відтінків, зберігши при цьому свої традиції.


Чоловіки виглядають модно, стильно, презентабельно та дорого. Усі ці фактори об'єднались в одному образі. Це дає можливість розбавити повсякденні сірі будні, додавши до них трохи лоску та шику. Повз таких чоловіків не так просто пройти, все тому, що образ виглядає на мільйон. 

Жінки у класиці виглядають стримано та сексуально. Здавалося б, на перший погляд прості речі, але вони виглядають настільки стильно, модно та зухвало… Коли йдеш по вулиці та зустрічаєш таку особу, вона манить за собою, притягує, як магніт, погляд зосереджений тільки на ній, інших просто не помічаєш. Додайте у ваш образ яскраву нотку шику та погляди чоловіків ваші!


Неокласика («Neo classic» – від лат. neo - новий) - «нова класика». Взуття в стилі неокласики - повсякденне класичне взуття у сучасній інтерпретації для жінок та чоловіків. Такі моделі взуття для тих, хто цінує зручність, красу та лаконічні форми, а також модні тенденції та сучасні технології. 

У стилі неокласика використовують сучасні, стильні та модні матеріали, а також їх всіляку обробку та декор:


Модні тренди стилю неокласика 2020:

  • Кольорова палітра верху взуття (від стриманих класичних кольорів до яскравих кольорових та приглушених відтінків)
  • Гласаж - полірування, блиск по всій поверхні взуття або окремим ділянкам (мис та задник взуття)
  • Фактура матеріалів: гладка, мерейна, тиснена та ворсова шкіра, а також мікс цих фактур
  • Принт-тиснення - під екзотичних тварин (крокодил, ящірка, змія) та птахів (шкіра страуса), а також малюнок фентезі (геометрія), брендинг
  • Колір фурнітури - золото, срібло, бронза, мідь, світла та темна сталь (металізована палітра)
  • Декор: стильна та модна фурнітура - блочки, закльопки з брендингом, еглети, зовнішній металічний мисок; оздоблення - вставки на підборах (усі деталі виконані з металу)
  • Патина по всій поверхні взуття або по окремим ділянкам (мис, берці та задник)
  • Підошва акуратна, лаконічна, не груба;
  • Кольорова палітра підошв: чорна, темно-коричнева, в колір верху взуття, а також виконана на легкому контрасті з верхом взуття (підошва завжди темніша, ніж верх взуття)
  • Шнурки гладкі поліровані, форма кругла та пласка, кольорова палітра як класична стримана, так і яскрава кольорова.
Усі вище перераховані види декору та обробки матеріалів застосовують дозовано при виготовленні сучасного класичного взуття, надаючи йому стильного акценту та модного вигляду.


Це взуття для сучасних, яскравих, стильних, модних та креативних людей, які не бояться проявляти свою індивідуальність в суспільстві. Воно призначене для роботи, заходів, а також відпочинку. 

  • Дівчина виглядає сексуально, вона вдягнута в стильну коротку сукню футляр, яка ідеально підкреслює її струнку фігуру, та відкриває нашому погляду довгі стрункі ноги. Облягаючий рукав створює враження ніжності та тендітності жіночої натури. Нестандартна фактура матеріалу та його принт нагадують смужку-клітинку, порушуючи закони класики та додаючи образу оригінального вигляду. Доповнюють цей образ надзвичайні чоботи ботфорти, які ідеально підкреслюють її срункі ноги, подовжуючи їх на максимум. Це саме те, чого хочуть практично всі дівчата.
  • Стильний хлопець в модному класичному костюмі сірого кольору виглядає оригінально та мужньо. Здавалося б, стандартний принт - клітинка, але її крупний розмір вражає та звертає на себе увагу. Образ доповнений чорним трикотажним гольфом, який надає розслабленості та вальяжності. А для того, щоб Look був ідеальним, стилісти доповнили його модними туфлями «Оксфорд».
Бренд Vitto Rossi представляє вашій увазі чоловіче та жіноче взуття 
1.jpg

Стильні туфлі «оксфорди» виготовлені з поєднання натуральної гладкої та лакової шкіри. Мікс глянцевої та матової фактур робить це взуття особливим, взуття виглядає стильно та оригінально. Додайте в образ трохи лоску та шику за допомогою цієї модної пари взуття. Ці туфлі ідеально пасуватимуть як під строгий класичний костюм, так і під джинси класичного стилю (без тертя, дірок та латок)


2.jpg

Модні ботфорти благородного чорного кольору виготовлені з натуральної замші. М'які складки, розташовані на халяві взуття, створюють ефект легкості та неформальності. Стильні підбори конусної форми та гостроносий мис додають витонченості цій надзвичайній парі взуття. Навіть найстрогіші чоботи можуть виглядати стильно та модно. Прикрасою взуття являється незвичайна фурнітура у вигляді ланцюжків-підвісок. Поєднуйте цю пару не тільки з сукнями, але й з класичними шортами нижче коліна. 


3.jpg

Стильні черевики виконані з натуральної гладкої шкіри. Гарний рудий відтінок коричневого кольору виглядає благородно та дорого. Затемнення «патина» темно-коричневого кольору на миску та п'ятці додає оригінальності цій моделі взуття.Такі черевики, практично в будь-якому образі, створять дорогий та яскравий акцент. Класичний костюм з сорочкою або гольфом, джинси з водолазкою або футболкою поло, піджак або шкірянка в комплекті зі слаксами – вибір за вами. Головне, створити стильний акцент, завдяки якому образ буде виглядати стильно та оригінально.


4.jpg

Чоботи-панчохи виконані з натуральної замші, вони ідеально повторюють форму струнких ніг своєї власниці. Дівчина виглядає стильно та сексуально. Доповнюють взуття оригінальні підбори геометричної форми, що виглядає трохи брутально. Блискучим акцентом взуття слугує оздоблення миска та підборів, які декоровані металічною фурнітурою. Нотки рок-шику прикрашають ці модні чоботи. Сукня футляр, шорти з манжетами, косуха або бушлат ідеально доповнять образ.


5.jpg


Чоловічі туфлі «дербі» виконані з натуральної шкіри. Брутальність та елегантність поєднались в одній парі взуття.  Благородний коричневий колір взуття має вишуканий відтінок та поліроване покриття, що надає цьому взуттю ранг дорогої та стильної пари, а саме взуття виступає стильним акцентом у вашому образі та гардеробі. Таку модель взуття можна також носити з класичними джинсами або однотонними брюками, злегка вкороченими донизу.


Побачивши хоча б одну з цих пар взуття, неодмінно хочеться приміряти і, звичайно ж, купити, доповнивши свій гардероб обновкою з Vitto Rossi, яка буде радувати вас цілий сезон.


Після прочитання цієї статті у вас є можливість виглядати на всі 100 щоденно, незважаючи на активний ритм життя. Ваш образ буде актуальним в будь-який час доби. Застосуйте на практиці поради дизайнерів та стилістів. Результат гарантуємо!

 

Не чекайте! Будьте першими! Будьте на висоті разом з Vitto Rossi!