Назад

Відкриття оновленого магазину VITTO ROSSI

0.jpg


У Харкові пройшло урочисте відкриття оновленого магазину VITTO ROSSI, який розташований в ТРЦ Караван на вулиціГероїв Праці, 7.


1.jpg


На вході в магазин VITTO ROSSI постійних клієнтів та гостей зустрічали чарівні, яскраві, блискучі дівчата. Вони сяяли в переливах яскравого світла, доповнюючи свої образи гарним настроєм та щирими посмішками. 


2.jpg

 

Яскрава червона стрічка з брендом VITTO ROSSI привернула увагу абсолютно всіх, хто в цей день вирішив розділити урочистий момент відкриття улюбленого магазину.


3.jpg


Новий дизайн магазину здивував відвідувачів стильним та сучасним дизайном. Світлий та великий простір всередині магазину дозволив показати ще більше моделей взуття та аксесуарів.


4.jpg


На вході в оновлений магазин гостей зустрічав чарівний та позитивний ведучий, задаючи святковий настрій заходу.


5.jpg 


Також запал святу задавали прекрасні дівчата в стильних нарядах, обдаровуючи кожного своєю щирою посмішкою та задорним настроєм.


6.jpg


Шик, блиск, море конфеті та приємних емоцій під час презентації. Ми намагались зробити це свято незабутнім для кожного!


7.jpg

 

Уся дружня команда професіоналів чекала на цей грандіозний момент. Співробітники стояли біля входу в очікуванні відкриття оновленого магазину, радісні та щасливі, даруючи свій гарний настрій  усім відвідувачам та гостям ТРЦ Караван.


8.jpg


Золоті ножиці чекали свого часу, щоб нарешті здійснити те, заради чого усі зібрались в цей святковий день. Ще трохи і...


9.jpg


Початком відкриття магазину стало урочисте перерізання червоної стрічки директором  в присутності співробітників компанії, постійних клієнтів та нових покупців.


10.jpg


Ще трохи та ось-ось, все станеться. В цей момент всі завмерли  та з нетерпінням чекали на довгоочікуване відкриття. Здавалось, що саме в цей момент пролітає уся вічність. Усіх гостей заходу чекала святкова програма.


11.jpg


І ось, це сталося. При вході в магазин була розміщена неймовірно красива фотозона. Вона була прикрашена стильними кульками та яскравою підсвіткою. Усі прозорі кульки були зсередини усіяні блискучими конфеті, які переливались каскадом барвистих іскр кожного разу, коли на них потрапляв промінь світла. Усі гості фотографувались у фотозоні, бажаючи зберегти цей святковий день.


12.jpg


На святкуванні була жива музика. Для всіх грав надзвичайно талановитий саксофоніст-віртуоз. З його саксофону звучала приємна мелодія, яка створювала гарний настрій. Мотив свята був в кожній ноті, а розважав усіх майстер церемоній, чарівний ведучий, який спілкувався з публікою, жартував та запрошував всіх зайти на наше свято.


13.jpg


На вході в магазин чарівні дівчата дарували усім діткам повітряні кульки. Блиск, радість та посмішку в дитячих очах неможливо було не помітити. Ми створюємо свято навіть для самих маленьких майбутніх клієнтів нашого магазину.   


14.jpg


Наші клієнти – справжні зірки! Для них ми підготували червону доріжку та зустрічали відвідувачів краще, ніж голівудських зірок. Уся доріжка була усіяна конфеті, які блищали під ногами, створюючи особливо яскравий настрій.


15.jpg


Постійні клієнти та гості з нетерпінням чекали на відкриття свого улюбленого магазину  та прийшли в цей день привітати співробітників з відкриттям, а також поглянути на новий дизайн.


Такого свята в торговому центрі ще не було! Співробітники та гості зі всього ТРЦ приходили насолодитись грою саксофоніста і, звичайно ж, придбати модну пару взуття та аксесуар в магазині VITTO ROSSI.