Назад

Стильні аксесуари

0.jpg

Стильні аксесуари - ложки для взуття від бренду Collonil.

Практично неможливо уявити собі ранок без цього предмету, та й протягом дня цей аксесуар приносить комфорт в наші повсякденні будні.

Пропоную вам обрати оригінальний аксесуар в магазинах VITTO ROSSI. Цей предмет просто необхідний для повсякденного життя. Кожен ранок починається з гарного настрою, коли берете в руки такий стильний аксесуар.

Зверніть увагу:
  • часто, надягаючи взуття без ложки, ми заломуємо задник, після чого воно втрачає презентабельний зовнішній вигляд, а це ваш стиль та імідж;
  • надягаючи взуття за допомогою ложки, ви робите це швидше, ніж без неї - витрачаєте на цей процес менше часу.
Аксесуари, які представлені нижче, поєднують в собі мікс стильного дизайну та якості.

Дизайнери перетворили ложки для взуття в стильні аксесуари, всі вони виготовлені з якісних матеріалів, а їх ручки прикрашені зображенням голови собаки або качки гарного сріблястого кольору - це робить їх ще більш цікавими та цінними.

Collonil – бренд відомий у всьому світі - виготовляє професійну косметику для взуття та ніг, а також стильні аксесуари, які роблять щоденне життя комфортним та оригінальним.
  
Стильні та якісні аксесуари купляють люди, яким важливо проявити свою індивідуальність, оточувати себе тільки якісними та оригінальними виробами. Кожен чоловік, який обрав такий аксесуар, цінує свій комфорт та імідж.

Цей стильний та необхідний аксесуар ідеально доповнить будь-який інтер'єр будинку, квартири чи навіть офісу, а ваше життя - дизайном  та відчуттям смаку.

Компанія VITTO ROSSI прагне надавати своїм клієнтам тільки нові, стильні та якісні речі, які можуть прикрасити життя будь-якої людини. Оточуйте себе тільки тими речами, які будуть створювати навколо вас той настрій, який буде радувати кожен раз, коли ви будете торкатися їх. 

1.jpg

Стильна ложка «Dog»

Цей чудовий аксесуар прикрасить ваш інтер'єр та внесе в нього яскравий акцент. Не знайдеться жодного, хто б не звернув на нього свою увагу.

Оригінальний виріб для любителів собак привертає до себе увагу.  Довжина предмета гарантує зручне використання в положенні «стоячи». Ложка полегшує надягання взуття, зберігаючи задник взуття та шви в ідеальному стані.

2.jpg

В цьому аксесуарі кожна деталь має своє значення та грає свою роль. Перегляньте всі елементи ложки, які представлені трохи нижче в окремих фото. 

3.jpg
  • Рукоять з головою собаки - найголовніший та найяскравіший акцент цієї ложки, але не єдиний. Собака - символ охорони та захисту вашого дому. Обрамлення виконане в вигляді зістареного срібла з технікою очорнення. 
  • Тростина виконана в класичному чорному кольорі, що надає аксесуару строгість та стриманість.

  • Ложка поєднує в собі такі благородні кольори, як сіро-стальний (металік), чорний та дерев'яно-коричневий. Цікавий та нестандартний принт на поверхні нижньої частини ложки додає аксесуару стилю та розкоші.

  • Петля, яка розташована на рукоятці ложки, призначена для комфортного зберігання її на гачку, тому її легко розмістити в передпокої на тому місці, де вона обов'язково буде помітна вам та вашим гостям.

  •  Аксесуар-ложка поєднує в собі якісні та міцні матеріали - формостійкий пластик та фурнітура з металу.

4.jpg

Стильна ложка «Duck»

Оригінальний виріб для любителів класичних мисливських мотивів. Довжина предмету гарантує зручне коричтування в положенні «стоячи». Ложка полегшує надівання взуття, зберігаючи задник взуття та шви в ідеальному стані.

5.jpg

Зверніть увагу на кожен елемент цього стильного аксесуару, як оригінально та незвично виглядає цей предмет. Від нього неможливо відвести свій погляд, його хочеться взяти в руки, а після - роздивитися його та одразу приміряти взуття. 

6.jpg

  • Рукоятка з головою качки - найголовніший та найяскравіший акцент цієї ложки, але не єдиний. Качка - символ домашнього затишку. Обрамлення виконане в вигляді зістареного срібла з технікою очорнення.
  • Тростина виконана в класичному чорному кольорі.

  • Ложка поєднує в собі такі благородні кольори, як сіро-стальний (металік), чорний та дерев'яно-коричневий.

  • Интересный и нестандартный принт на поверхности нижней части ложки добавляет аксессуару стиля и роскоши.

  • Петля, яка розташована на рукоятці ложки, призначена для комфортного зберігання її на гачку, тому її легко розмістити в передпокої.

  • Аксесуар-ложка поєднує в собі якісні та міцні матеріали - формостійкий пластик та фурнітура з металу.
Все вищеперераховане вказує нам на те, що на перший погляд звичайний предмет в руках дизайнерів та майстрів своєї справи може заграти новими фарбами, стати оригінальними та стильними прикрасами вашого життя, а також внести в будні яскраві акценти. 



Представляємо вашій увазі класичну лінію аксесуарів в стилі мінімалізм – «нічого зайвого».  

7.jpg

Класична ложка Collonil

Ця ложка для взуття ідеально підходить для використання в положенні «стоячи»: вона полегшує надягання взуття та захищає його від пошкодження задника та розриву швів, зберігаючи його презентабельний зовнішній вигляд, а також створює максимальний комфорт під час експлуатації. 

8.jpg

Аксесуар «ложка» - довжина 45 см

9.jpg

  • Рукоятка цієї ложки заокруглена біля основи, вона зручна у використанні, її легко тримати в руці.

  • Ложка виконана в сіро-сталному кольорі (металік), що надає аксесуару особий глянець та лаконічність форм.

  • На поверхні нижньої частини ложки розміщена брендовий напис Collonil, він додає аксесуару статусу.

  • Наскрізний отвір розміщений на рукоятці ложки, призначений для комфортного зберігання її на гачку, тому її легко розмістити в передпокої на тому місці, де вона обов'язково буде помітна вам та вашим гостям.

  • Аксесуар - ложка виготовлена з якісного та міцного металу.

10.jpg

Класична ложка Collonil

Ця ложка для взуття ідеально підходить для використання в положенні «стоячи»: вона полегшує надягання взуття та захищає його від пошкоджень задника та розривів швів, зберігаючи його презентабельний зовнішній вигляд, а також створює максимальний комфорт під час експлуатації. 

11.jpg

Аксесуар «ложка» - довжина 79 см.  

12.jpg

  • Рукоятка цієї ложки заокруглена біля основи, вона зручна в експлуатації, її легко тримати в руці.

  • Ложка виконана в насиченому зеленому кольорі, що надає аксесуару стриманість та лаконічність форм.

  • На поверхні верхньої частини ложки розміщено брендовий напис Collonil, він додає аксесуару статусу.

  • Наскрізний отвір розміщений на рукоятці ложки, призначений для комфортного зберігання її на гачку, тому її легко розмістити в передпокої на тому місці, де вона обов'язково буде помітна вам та вашим гостям

  • Аксесуар - ложка виконана з якісного та міцного пластику. Протягом всієї експлуатації цей стильний предмет буде зберігати свою форму, не втрачаючи презентабельного вигляду.

Кольорова гамма цих аксесуарів являється класичною та з легкістю стане частиною вашого інтер'єра, доповнивши його стильним елементом.


Усе вищеперераховане вказує нам на те, що на перший погляд звичайні предмети можуть стати незамінними в вашому житті, а також внести в будні комфорт та зручність.