Назад

VITTO ROSSI - офіційний партнер Національного конкурсу «Міс Україна 2019»

0.jpg

Найочікуванніший конкурс країни - «Міс Україна 2019»  пройшов 12 вересня в Палаці "Україна".


Цього року європейський бренд взуття та аксесуарів VITTO ROSSI вдруге став офіційним партнером Національного конкурсу «Міс Україна». Всім учасницям були надані стилні босоніжки тілесного кольору - нюд. Під час показу дівчата поєднували яскраві образи із взуттям від VITTO ROSSI.


1.jpg


На головній сцені країни влаштували експрес-подорож навколо світу. Концепцією конкурсу була тема чотирьох континентів: Європа, Азія, Америка та Африка. Презентацію конкурсантки почали з тему Далекого Сходу. Глядачам дівчата постали у східних нарядах.  

Усе це дійство супроводжувалось піснею у виконанні Олі Полякової, яка була вдягнута в стильне східне кімоно, яке показало усім її довгі стрункі ноги. Поп-діва закликала усіх підтримати учасниць такими словами: «У нас найгарніші дівчата у світі. Це розкіш!»  24 дівчини з різних регіонів постали перед гостями вечора в образах східних принцес.

Найгарніші дівчата  боролись за титул «Міс Україна 2019».


2.jpg


Легкі струменіючі сукні з яскравими квітковими принтами були доповнені стильними  босоніжками бренду VITTO ROSSI, образи дівчат виглядали чудово та барвисто, створюючи особливий шарм та магію.   


3.jpg


Образи настілки були яскравими та квітковими, що на початку осені було відчуття весни. Це відчуття не залишало протягом всього дефіле.


4.jpg 


Кожна з конкурсанток пройшлась по подіуму легкою, летючою ходою у взутті VITTO ROSSI, яке  доповнило образи ніжністю та витонченістю. 


5.jpg 


Співачка Tayanna презентувала фантастичний виступ, здивувавши ніжною та гарною постановкою номеру. Легка повітряна сукня, ніби хмарина, парила у білих променях стробоскопів. Під час виступу виникало таке відчуття, що вона порушить закон гравітації, злетівши над сценою.


6.jpg


Барвисті фони, які нагадували етнічні африканські мотиви, прикрашали подіум під час дефіле. Ніби крила метелика розвивалися «парео» в повітрі, створюючи відчуття польоту.


7.jpg 


Босоніжки кольору нюд від бренду VITTO ROSSI ідеально доповнили образи всіх дівчат. Такі тендітні, сексуальні та впевнені в собі вони порхали по сцені, злегка торкаючись подіуму та знов злітаючи на очах у всіх глядачів.


8.jpg


Сяючі очі та посмішки доповнювали відвертий образ кожної учасниці під час настільки жаркого шоу. Кожна з учасниць виглядала карколомно і водночас ніжно.


9.jpg


Видовищне дійство супроводжувалось запальними піснями відомого виконавця - Dan Balan. Під час виступу палкий мачо пританцьовував та загравав з учасницями, обіймаючи їх під час дефіле.


10.jpg 

   
Цього моменту шоу чекали абсолютно всі. Дефіле в купальниках та взутті VITTO ROSSI було дуже гарячим, його концепція - африканське сафарі. Сексуальні красуні з'явились на сцені у відвертих купальниках з анімалістичними принтами звірів - леопарду, лева та зебри. 


11.jpg


Артем Пивоваров зі своєю командою створив танцювально-вокальний номер, стильні образи плюс відчуття єдиного ритму, розуміння мелодії та бітів - створювали для глядача незвичайний мікс єдиного цілого шоу.


12.jpg


Дівчата кожного разу виходили на сцену, змінюючи свої сценічні образи: вони ставали то східними принцесами, то гарячими африканськими сексуальними красунями, після чого неочікувано надягали образи без принтів та етно-мотивів, використовуючи у своєму амплуа смужки в американському ретро-стилі 50-х років.


13.jpg


Протягом всього грандіозного шоу публіку радували своїми виступами не тілки гарні дівчата, але й талановиті виконавці: такі як гурт «Mozgi» та Потап, Dan Balan, Алєксєєв, Артем Пивоваров та інші.  


14.jpg


Погляньте, як впевнено себе почуваюсть у найвідповідальніший момент конкурсантки! Висока шпилька нюдових босоніжок VITTO ROSSI допомагала кожній дівчині почувати себе на висоті, виглядати гідно на сцені.  


15.jpg


Діамантовий фон та дзеркальний подіум дозволив дівчатам ще більше блищати на подіумі та почувати себе особливими. Яскраві промені софітів освітлювали кожну з них, а фото- та відеооператори знімали кращі моменти цього феєричного шоу.


16.jpg 


Майбутня «Міс Україна» показала себе у всій красі, демонструючи всі свої таланти на подіумі. Зверніть увагу, яка грація та «па», легкість та політ під час дефіле! На сцені Марнарита почувала себе впевнено та комфортно, а допомагало їй в цьому взуття від  VITTO ROSSI.


17.jpg


Переможницею конкурсу «Міс Україна 2019»  стала 23-річна Маргарита Паша. На конкурсі Маргарита виступала під номером 15. Дівчина сяяла від щастя. Її сяюча посмішка та очі були помітні гостям вечора навіть на найдальших рядах Палацу "Україна".


18.jpg


Зверніть увагу! Всі дівчата стоять на подіумі у взутті бренду VITTO ROSSI.


Це фінальний вихід учасниць на головну сцену країни. Емоції переповнюють абсолютно всіх конкурсанток. Дівчат не полишало почуття радості та щастя до самого завершення грандіозного шоу, яке всім запам'ятається на довгий час.