Назад

Чоловічі туфлі. Нова осіння колекція '23

Автор статті  Fashion Expert Maxim


Нова чоловіча колекція взуття Vitto Rossi різноманітна та оригінальна, виконана з натуральних та високоякісних матеріалів. Кожна пара взуття створена за допомогою сучасних технологій, а також популярних трендів, які відповідають усім вимогам чоловіка. Дизайнери та стилісти говорять так: «Для того, щоб чоловічий повсякденний аутфіт виглядав актуально, речі базового гардероба обов'язково потрібно доповнити стильними туфлями з масивною підошвою. Такий образ виглядатиме елегантно та брутально, стильно та мужньо одночасно – тренд 23/24»

Зверніть увагу! Ми спеціально на всіх фото представили один і той самий образ. На хлопці – однотонна футболка поло та базові джинси природної палітри – беж, хакі. Зробили це для того, щоб ви побачили, як модні туфлі бренду Vitto Rossi створюють із базового образу трендовий аутфіт!


Чоловічі туфлі, тренди та деталі. Осінь-зима 2023-2024

  • Чоловічі туфлі – «Дербі» та «Лофери»
  • Стилі – кежуал, neo класика, мінімалізм та моно 
  • Застібки двох видів – шнурівка, стрейч гумки 
  • Декор – ефект м'ятої та блискучої шкіри, патина 
  • Колірна палітра – чорний, бордо, коричневий
  • Товста підошва – платформа з протектором
  • Натуральні матеріали – верх взуття, підкладка
  • Комфорт, універсальність, функціональність

Трендові туфлі Vitto Rossi 23/24

Чоловічі туфлі «Дербі» виконані з натуральної шкіри, яка має особливу вінтажну обробку – ефект м'ятої шкіри – тренд 23/24. Застібка у вигляді відкритої шнурівки дозволить зафіксувати взуття на ногах з будь-яким підйомом. Відрізний шов зі строчкою, розташований на мисі взуття, прикрашає туфлі, створюючи в них особливий акцент. Також він дозволить зберегти форму взуття протягом усієї експлуатації. Підкладка взуття зроблена з натуральної еластичної, але міцної шкіри, вона створить приємні тактильні відчуття під час ходьби та захистить ноги від прохолодної погоди. Товста масивна підошва виготовлена ??з матеріалу ЕВА, виглядає брутально - тренд 23/24. Вона дуже легка і практична в експлуатації – ноги практично не втомлюватимуться протягом усього дня. Завзята частина підошви має великий рифлений протектор, який дозволить своєму власнику відчувати комфорт у кожному кроці.



Чоловічі туфлі «Дербі» виготовлені з натуральної гладкої шкіри з ефектом глянцю – тренд 23/24.  Класичний вид застібки на шнурках легко та швидко зафіксує взуття на ногах, надаючи образу елегантного вигляду. На мисі взуття розташований об'ємний зовнішній шов, саме він підкреслює елегантну форму взуття. Найголовнішим акцентом цих оригінальних туфель з упевненістю можна назвати їх колір – бордо. Насичені винні відтінки у чоловічому взутті – тренд 23/24. А ще взуття має товсту підошву з акцентом на підборах. Вона виконана з легкого, амортизуючого та формостійкого матеріалу ЕВА. Всі необхідні властивості підошви для модних туфель, які носитимуть щодня.

Зверніть увагу!  Ці стильні туфлі, ще представлені у двох класичних кольорах: темно-коричневий та чорний



Чоловічі туфлі «Лофери» виконані з натуральної бархатистої замші. Однотонне взуття виготовлене в стилі «Моно» - тренд 23/24. Верх взуття прикрашає оригінальний металевий декор - перемичка Horsebit, ще, ця деталь допомагає зберегти підйом взуття від розтягування та деформації. Мис взуття має характерний відрізний шов, оброблений спеціальним зовнішнім рантом і рядком. Така деталь у носовій частині взуття не просто створює особливий дизайн, а й допомагає зберегти форму взуття протягом усієї експлуатації. Товста лита підошва має рифлений протектор, вона виконана з формостійкого і дуже амортизуючого матеріалу ЕВА, під час ходьби не відчуваєш каміння та нерівності асфальту.



Чоловічі туфлі "Лофери" - тренд 23/24. Взуття виконане з натуральної гладкої шкіри. Однотонне взуття чорного кольору має мінімалістичний дизайн та особливий блиск – туфлі виглядають елегантно, стильно та дорого. Перемичка верху взуття має декор у вигляді тиснення – ініціали бренду VR. Це зроблено для чоловіків, які в образі створюють акценти не лише на стилях та видах взуття, а й на брендах, що їм подобаються. Мис туфель оброблений відрізним швом та подвійним рядком, ці деталі створюють у взутті особливий декор. Також ця деталь допомагає зберегти форму взуття протягом усієї експлуатації. Товста підошва має каблук та рифлений протектор. Дуже легка, формостійка, підошва, що амортизує, виконана з сучасного міцного матеріалу ЕВА.


Усі чоловічі туфлі, представлені у цій статті, мають масивну товсту підошву – тренд 23/24. Кожна пара взуття виконана з високоякісних матеріалів, таких як натуральна шкіра та замша, а ще всі туфлі максимально легкі та комфортні для щоденного використання у робочі будні та вихідні дні.
   

STYLISH COMFORT FALL '23 / СТИЛЬНИЙ КОМФОРТ ОСІНЬ’23  Ідеальне поєднання базового гардеробу та трендового взуття Vitto Rossi дозволить своєму власнику щодня виглядати трендово, стильно та елегантно, відчуваючи комфорт у кожному кроці! 

Vitto Rossi! Будьте у тренді разом з нами!