Назад

Модні жіночі уги 23/24


Модні жіночі уги 23/24. Неймовірно тепле та максимально комфортне взуття для зими. Воно завоювало популярність у всьому світі, ставши частиною повсякденного гардеробу кожної людини. Таке взуття обов’язково є у селебриті, fashion-ікон, стилістів та дизайнерів, музикантів та акторів. Його обирають незалежно від статусу, віку людини тощо. Головним фактором вибору цього взуття залишається погода, стиль життя, приємні комфортні відчуття та, звичайно ж, вподобання кожної людини. Зараз таке взуття носять з кежуальним, спортивним та навіть з класичним гардеробом одягу, і це виглядає трендово, стильно та оригінально.

  • Уги 23/24 з впевненістю можна назвати «MUST HAVE» жіночого повсякденного гардеробу!!!

Але! Перш ніж обрати та купити уги цього сезону, кожна дівчина поставить собі декілька актуальних питань: «Чи модні зараз уги? Які ліпше обрати? Які кращі за кольором, дизайном, матеріалом, з декором або без? Цікаво, який топ кращих уг 23/24?»

Ця стаття розповість про всі види уг, познайомить вас з модними трендами та деталями, яким відповідає кожна модель бренду Vitto Rossi.


Тренди та деталі 23/24

  • Трендове взуття – УГИ 23/24
  • Різновиди та інтерпретація
  • Товста підошва- «платформа»
  • Стилі – кежуал, моно, гламур
  • Кольорові рішення:
Природна палітра – рудий, гірчиця, кремовий, бежевий
Класична палітра – чорний, білий, молочний
Яскрава кольорова палітра – блакитний, помаранчевий, жовтий, рожевий «фуксія»

  • Декор: каміння «стрази», пряжки, ґудзики, хутро
  • Натуральні матеріали – замша, гладка або мерейна шкіра, лакована
  • Підкладка – натуральне хутро (густе, об’ємне), вовна

Модні уги 23/24. Різновиди та особливості популярних моделей від Vitto Rossi


Classic Ultra Mini: Вкорочений варіант класичних уг, який зберігає традиційний дизайн в більш компактній формі. Комфортне взуття, традиційний високоякісний пошив, використання натуральних матеріалів роблять Classic Ultra Mini чудовим варіантом для повсякденного використання. Кольорова палітра моделей яскрава та приваблива, вона представлена від класичних, природних до максимально яскравих моделей - тренд 23/24. Вибір за вами! 



Classic Ultra Mini Platform: Різновид уг, який поєднує класичний стиль верха взуття з високою підошвою - «платформою», вона створює оригінальний трендовий вигляд 23/24, а також додасть зросту своїй власниці. Товста підошва захистить ноги в холодну погоду від морозів та неглибоких калюж. Таке взуття ідеально підходить для експериментів з вашим повсякденним гардеробом. Кольорова палітра така велика та різноманітна, що кожна жінка зможе обрати собі свій улюблений або трендовий колір.



Classic Mini: Вкорочений варіант класичних уг. Ця модель підходить для любителів легкості та практичності. Зберігши всі переваги класичних уг, Classic Mini чудово підходить для холодної погоди, а також для створення ваших модних аутфітів. Натуральна шкіра, з якої виконані ці моделі, зігріють ноги в холодний або морозний день. Зверніть увагу на представлені моделі, вони мають різні кольорові рішення, а також декор у вигляді блискучих камінців «страз». Будь-яка модель уг, з представлених варіантів, доповнить ваш образ, перетворивши його на трендовий Fashion look 23/24



Classic Mini Platform: Класична палітра та дизайн верху уг - ремінець з вінтажною ретро пряжкою, плюс товста підошва -«платформа», всі ці деталі та акценти створюють  сучасний, трендовий та стильний вигляд цього взуття. Платформа надає взуттю легку масивність – тренд 23/24. Ця модель візуально подовжить ноги своєї власниці, щонайменше на декілька сантиметрів. А ще ідеально підійде для тих, хто цінує елегантність, тренди та практичність. Натуральна гладка шкіра в світлій палітрі або темний варіант з лаковим покриттям захистить ваші ніжки в холодну пору року, а також ідеально доповнить ваш повсякденний модний аутфіт 23/24.



Classic Short: Класичний середній варіант уг вище, ніж Classic Mini. Ця модель забезпечить додаткове тепло та комфорт вашим ногам, вище стопи приблизно сантиметрів на десять. Верх взуття виконано з гладкої полірованої шкіри, а ще він має оригінальний декор – опушка з натурального хутра та застібка у вигляді великих ґудзиків  зі стразами, така модель обов’язково зробить в вашому повсякденному образі модний та стильний акцент 23/24. Комфорт, тепло, натуральна шкіра та хутро в поєднанні з оригінальним декором - ідеальне рішення для зимової пори.



Classic Short Platform: Подовжена та злегка завужена халява верху уг доповнена масивною високою платформою, саме ці деталі є головними акцентами цієї пари взуття. Натуральна еластична шкіра з густим хутром всередині взуття зігріють ваші ноги та забезпечать максимальний комфорт протягом всього дня. Сучасний масивний дизайн взуття – тренд 23/24. Класична світла та темна палітра ідеально доповнить ваш повсякденний образ, а яскравий помаранчевий колір створить у вашому образі привабливий акцент. Товста підошва захистить ваші ноги від непогоди, а мінімалістичний та стильний дизайн роблять цю модель чудовим рішенням для зимових аутфітів.


Світові трендсеттери, дизайнери та стилісти кажуть нам про те, що уги неймовірно популярні. Їх різноманіття максимально велике, кожна модель має свій оригінальний колір, декор, матеріал та підошву. В цьому та декількох наступних сезонах уги залишатимуться на піці популярності.

  • Купивши цього сезону модні уги 23/24, ваші ніжки 100 процентів будуть в теплі та комфорті протягом всієї зими, до закінчення холодів. А ще ви не просто зігрієте ноги або доповните свій повсякденний базовий образ, ви створите в ньому стриманий та яскравий акцент, а також додасте нотку позитиву в холодну пору року. 

Будьте в тренді, створюйте свій оригінальний образ, відчувайте комфорт в кожному кроці разом з Vitto Rossi.

Бажаємо вам комфортної, теплої та модної зими!