Назад

Жіночі сандалі 2023 / Жіночі босоніжки 2023

Автор статті Fashion Expert Maxim

Жіночі сандалі 2023 / Жіночі босоніжки 2023

Босоніжки та сандалії - неймовірно популярне взуття в жіночому гардеробі. У сонячну спекотну погоду ніжки у такому взутті не просто дихають, вони почуваються максимально комфортно, а ще вони виглядають привабливо, ніжно та сексапільно. Особливість цього взуття у різноманітті ремінців та лямок, які обвивають жіночі ніжки.


Бренд Vitto Rossi завжди створює свої колекції, використовуючи натуральні та якісні матеріали, наприклад, шкіру та текстиль, а ще, під час створення кожної моделі взуття, використовує модні тренди, сучасні технології та, звичайно ж, ручну роботу. Тому кожна модель виглядає актуально, трендово, стильно та бездоганно.


Тренди та деталі жіночих босоніжок 2023/2024

  • Босоніжки/сандалії – трансформери
  • Римські/грецькі сандалії
  • Стилі – кежуал, спорт шик, гламур
  • Велика кількість ремінців / лямок
  • Застібки – пряжки та липучки
  • Товста підошва – «платформа»
  • Декор – заклепки, камені стрази
  • Яскраві та класичні кольори
  • Палітра – чорний, помаранчевий
  • Анімальний принт – «LEO»
  • Комфорт та функціональність

Трендове літнє взуття Vitto Rossi 23/24
Босоніжки жіночі / Жіночі сандалі виконані з натуральної шкіри. Однотонні у стилі «Моно» яскраво-жовтогарячого кольору - тренд 2023/2024. Широкі дуті лямки перетинаються між собою навхрест, вони ідеально дозволяють зафіксувати взуття на ногах – комфортні відчуття у процесі ходьби. Взуття легко зафіксувати на нозі за допомогою еластичного дутого ремінця на частині п'яти. Доповнює босоніжки товста підошва "платформа", вона також обрамлена натуральною шкірою, як і верх взуття. Її наполеглива частина має гумову профілактику з мікро протектором – захист підошви від стирання плюс впевненість у кожному кроці, взуття практично не ковзає на слизьких та гладких поверхнях.

Ці модні босоніжки також представлені у салатовому та чорному кольорі – вибір за вами!


Босоніжки жіночі / Жіночі сандалі виконані з натуральної гладкої шкіри. Літнє взуття буває різним, але саме «Римські сандалії» завжди виглядають зухвало та сексапільно на жіночих ніжках! 100 процентний must have жіночий повсякденний гардероб. Верх взуття має величезну кількість ремінців плюс кілька пряжок на підйомі стопи, які допомагають ідеально зафіксувати та утримувати взуття на ногах. Яскравим декором взуття є кольорова підкладка та елементи підошви кольору фуксію – стиль «Спорт шик» тренд 2023/2024. Товста еластична підошва створить вашим ніжкам максимальний комфорт протягом дня.



Босоніжки жіночі / Жіночі сандалі виконані з натуральної шкіри. Верх взуття прикрашений тонкими витонченими лямками-ремінцями, декорованими блискучими стразами. Низ взуття доповнений товстою підошвою «платформа». Ці елементи прикрасять ніжки своєї володарки, додадуть їй впевненість у кожному кроці та блискучого шарму. Дизайнери бренду VR створили ідеальний мікс кежуального, гламурного та витонченого стилю, ніжності та брутальності – тренд 2023/2024. Масивна підошва має обрамлення, виконане з натуральної шкіри, практичність та оригінальність буває різною.



Босоніжки жіночі / Жіночі сандалі виконані з натуральної гладкої шкіри. Верх взуття нагадує грецькі сандалії – тренд 2023/2024, бо має багато ремінців. Вони не лише утримують взуття на ногах, створюючи відчуття максимального комфорту, а й декоровані металевими об'ємними заклепками, які прикрашатимуть ніжки власниці. Більше блиску вашим ніжкам дасть металева застібка у вигляді оригінальної пряжки золотого кольору. А ще яскравою окрасою цих босоніжок є товста еластична підошва, яка має трендове обрамлення – анімалістичний принт у вигляді леопарду «Leo». Низ підошви захищений гумовою профілактикою.



Кожна дівчина при виборі нової пари взуття завжди задається одним актуальним питанням: «З чим я носитиму таке модне взуття?» Це класне питання і знаєте чому? У жіночої аудиторії природою закладено почуття чудового смаку та стилю. Саме вони допомагають вам при виборі будь-якої деталі майбутнього гардеробу та, звичайно ж, взуття – круто!

  • У наш час базовий одяг є основою жіночого гардеробу, але саме взуття є найважливішою деталлю не лише святкового, а й повсякденного гардеробу.
  • Взуття повинне відповідати всім необхідним параметрам та запитам жінки – трендам, тенденціям, певному стилю та, звичайно ж, максимальному комфорту. Відкрию маленький секрет, жінки люблять комфорт не менше ніж чоловіки.

Тому, при створенні будь-якої колекції, Vitto Rossi робить все, щоб взуття було модним, стильним і максимально комфортним.

Головним завданням Vitto Rossi було об'єднати FASHION та CОМFORT. Це зроблено для того, щоб щодня незалежно від стилю та виду взуття жінка могла виглядати на всі 100, при цьому отримуючи нереально приємні відчуття під час ходьби. І У НАС ВИТРИЛОСЯ! МИ ЗРОБИЛИ ЦЕ!

Ті, хто з нами, завжди у тренді, мають свій оригінальний стиль, а також відчувають комфорт у кожному кроці. Ваша сім'я VR