Назад

Модний образ на Новий рік 2020 від Vitto Rossi

HAPPY NEW YEAR 2020 .jpg

Наближається довгоочікуване свято - зустріч Нового 2020 року - ніч , в яку загадують бажання, ніч, коли виповнюються найсокровенніші мрії.

Існує традиція зустрічати свято в обновці, як кажуть, у новому амплуа. В народу кажуть так: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Тому всі намагаються зустрічати новорічні свята в новому образі. Перед святами усі йдуть на shopping, щоб придбати собі та своїм близьким подарунки. Усе це дійство напередодні свят створює неймовірно позитивні відчуття, адже покупки - це так чудово! 

Залишилось декілька днів грудня і всі ми приймаємо важливі рішення, що і де купити. Ми працювали цілий рік, щоб приділити собі та своїм близьким увагу. 

Напередодні свята найбільш актуальними є питання:
  • В чому зустрічати Новий рік, щоб виглядати модно та стильно?
  • Який колір буде актуальним для цієї ночі?
  • Як я буду виглядати протягом усієї святкової ночі? Чи зможу я провести всю ніч на ногах, не відчуваючи втоми?
Святковий захід може проходити в різних місцях. Наприклад:
  • «Домашня вечірка»
  • Зустріч Нового року в гостях
  • Корпоратив в офісі
  • Ресторан, кафе або клуб
NEW FASHION LOOK НА НОВИЙ РІК 2020
Дизайнери радять дівчатам вдягати сукні однотонної палітри прямого або злегка трапецієподібного крою без декору. Трендові кольори - пастельні відтінки, кольори металік, а також класичні кольори.

Актуальний декор та  кольори одягу для жіночої аудиторії в цей святковий вечір:

  • Золотий та срібний колір
  • Паєтки та камінці
  • Чорний, сірий та білий – класика
  • Пастельна палітра - бежевий, ніжно-рожевий, кремовий
  • Для тих, хто любить дещо екстравагантне, яскраве та нестандартне, дизайнери  пропонують надягати одяг з геометричним, флористичним або анімалістичним принтом

Надягнувши однотонну сукню, додайте в образ яскравий акцент, наприклад, стильне взуття

  • Яскравого модного кольору - фуксія
  • Злаковим блискучим покриттям
  • Усіяне камінням
  • З декорованими підборами
  • Золотого чи срібного кольору, мікс цих кольорів в одній парі
  • З анімалістичним принтом
  • Класичних кольорів - стриманого чорного, пастельного бежевого або яскравого червоного кольору

Додайте аксесуари, прикраси і новорічний образ готовий!

Запорука хорошого настрою та емоцій, щасливих моментів, відображених на фотокартках – це комфортне гарне взуття на усю святкову ніч.

Не вирішили ще, в чому зустріти Новий рік?

Пропонуємо вам стильні Look'и для зустрічі Нового року 2020 від «Vitto Rossi». Ось і настав час, коли варто змінити образ, надягти вечірню сукню та стати ніжною, романтичною, загадковою, гламурною та сексуальною. 


Бути неперевершеною та сексуальною в Новорічну ніч легко з брендом «VITTO ROSSI»!

1.jpg


Модниці для того, щоб створити ніжний і при цьому сексуальний образ, обирають легку сукню пастельного відтінку довжиною трохи нижче або вище коліна. Додайте в нього яскравий акцент, наприклад, лаковані туфлі лодочки рожевого кольору «фуксія». Ви будете неперевершені і привабливі! Натуральний Make-up, блиск в очах та щира посмішка - Ваш образ готовий!


2.jpg
 

Стильна дівчина, яка надає перевагу black total look, любить стриманий та лаконічний дизайн. Сукня футляр з довгим рукавом та вузьким манжетом підкреслить витончену лінію зап'ястя.  Воно може бути виконане з бархату та шовку. Дівчина в такій сукні виглядає строго, стримано та сексуально.Для того, щоб образ виглядав привабливо, додайте в нього шику та блиску. Зробити це можна з допомогою взуття чорного кольору зі стразами. Наприклад, стильні черевики на високій, вузькій шпильці з розширеною халявою підкреслять тендітну натуру і стрункі довгі ніжки, а також додадуть зросту своїй власниці на всю висоту підборів. Природній Make-up та скромність - Ваш образ готовий. 

3.jpg 

Гламурна діва надягне золоту сукню з паєтками - тренд сезону - виглядає дорого, розкішно та святково. Довжина рукава -  трохи вище ліктю оголює майже всю довжину рук. Довжина сукні міні відкриває нашому погляду гарні стрункі ніжки своїй власниці. Сексуально-гламурний образ майже завершений, залишилось доповнити fashion look стильним елегантним взуттям чорного кольору, а саме ллаковими лодочками з модними декорованими підборами, які обрамлені «елементом плетеного ланцюжка». Природній Make-up і ніжний погляд - Ваш образ готовий!


4 (2).jpg


Дівчина, яка надає перевагу total look чорного кольору в своєму образі, безсумнівно є хижачкою-пантерою. Вона любить стриманий та скромний, на перший погляд, образ. Приталена сукня футляр з довгим рукавом підкреслює витончену лінію руки.  Воно може бути виконане з шерсті, шовку чи бархату. Дівчина в такій сукні виглядає строго і сексуально. Для того, щоб образ виглядав привабливо, додайте в нього трохи шику.Зробити це можна з допомогою взуття чорного кольору з декором - стрази, каміння. Наприклад, стилні чобоітки на високій  шпильці підкреслять тендітну натуру і стрункі довгі ніжки, а також додадуть зросту своїй власниці на всю висоту підборів. Природній Make-up, гарний настрій та посмішка на обличчі - Ваш образ готовий!


5.jpg


Дівчина в легкій сукні - «комбінація» на тонких бретельках виглядає ніжно та сексуально. Матеріал настільки тонкий та м'який, що він ідеально підкреслює лінію бюсту, довжина сукні максі, але це, навпаки, подовжує зріст, підкреслюючи вигини фігури. Доповнює цю скромну сукню витончене гламурне взуття лодочки з анімалістичним принтом в золотисто-срібній гаммі. Природній Make-up та звабливий погляд - Ваш образ готовий!


6.jpg


Бути сексуальною та привабливою легко, надівши чорну бархатну сукню футляр з довгим рукавом, підкресливши талію та стегна. Доповніть ваш look високими ботфортами - «панчохами» червоного кольору на високих підборах «шпильках», підкресліть стункість ваших ніг, створіть яскравий акцент в образі. Дозвольте собі виглядати дуже сексуально та захоплююче! Природній Make-up, впевненість в погляді стане козирем на будь-якій вечірці! 


7.jpg


Вечірня сумочка або клатч, декорована стразами, ідеально доповнить святковий образ. Цей аксесуар, усіяний камінням, створить блискучий акцент в вашому образі. Адже без нього ніяк! Де ж зберігати жіночі секретики, якщо його немає під рукою?!  


NEW STYLE LOOK НА НОВИЙ 2020 РІК

Дизайнери радять надягти стильним та модним хлопцям одяг однотонної палітри без декору, мужнього приталеного силуету з акцентом на плечі та талію. Трендові чоловічі кольори – класична палітра, а також кольори металік. 


Актуальні кольори одягу для чоловічої аудиторії:

  • Кольори металік: платина, біле золото, срібло
  • Білий - класика
  • Чорний - класичний, стильний насичений колір  
  • Сірий - модний графітовий колір або мокрий асфальт
  • Синій - індиго або модний колір ультрамарин
  • Для тих, хто любить щось нестандартне або екстравагантне, дизайнери  пропонують надягти верхній одяг з геометричним принтом або яскравого модного забарвлення

Надягнувши однотонну сорочку, брюки або джинси, додайте в образ яскравий акцент, наприклад, стильне взуття:

  • Стильного чорного кольору
  • Модного коричневого кольору
  • Насиченого синього кольору
  • З лаковим блискучим покриттям
  • З декорованою підошвою кольору металік
  • Виконане з фактурної або плетеної шкіри
  • З вишивкою чи принтом
  • Виконане з міксу різних матеріалів в одній парі взуття
Додайте аксесуари. Такі, як стильний ремінь, а також прикраси: ланцюжок, браслет, годинник – новорічний образ готовий!

Бути стильним та мужнім в Новорічну ніч легко з брендом «VITTO ROSSI»!

8.jpg


Чоловічий образ в стилі Neo-класики стильний та комфортний. Витримана кольорова палітра включає максимум три кольори: класичний білий, модний сірий та стильний чорний. Мужній образ створює приталена чоловіча сорочка білого кольору з акцентами на широкі плечі, стильний комірець та застібки. Вона вдягнута з завуженими джинсами сірого кольору, злегка вкороченими донизу. Завершує цей стильний образ чоловіче взуття - туфлі дербі чорного колору з яскравим акцентом на грубу підошву кольору металік, що додає своєму власнику трохи брутальності та мужності. Якщо ви проводите новорічну ніч всередині приміщення взуття можна вдягти ан босу ногу, це виглядає стильно та нестандартно. 


9.jpg 

Стильний хлопець чи чоловік, який надає перевагу total look чорного кольору в своєму образі, черного цвета в своем образе, обирає стриманий дизайн. Чорну сорочку з довгим рукавом та манжетами підкреслить годинник або браслет.  Вона може бути виконана з бархату, атласу або шовку. Можна доповнити образ чорними брюками або джинсами, злегка вкороченими або з відворотами. В такому образі чоловіча аудиторія виглядає стильно та  стримано. Для того, щоб образ виглядав привабливо, додайте трохи шику. Зробити це можні з допомогою туфель чорного кольору, які виготовлені з різних матеріалів, наприклад: матової замші та тисненої полірованої шкіри, з вишивкою або принтом. Це взуття стилно виглядає, якщо його вдягнути без шкарпеток. 


Модне та стильне взуття для новорічних look′ів, а  також гарні аксесуари знайдете в магазинах VITTO ROSSI.