Назад

Sporty shoes for men FW 2019|20

SPORTY SHOES.jpg

Спортивне взуття не втрачає своєї актуальності протягом багатьох років, а, навпаки, цікавість до нього росте, набираючи обороти кожного року. Воно проникло у всі сфери, чи то робота, зустріч свят, урочистий захід чи ділова зустріч. Це вказує на те, що sport style давно вийшов за рамки фітнесу та спортзалу. Його полюбили мільйони людей у всьому світі, цей стиль зайняв гідне місце у повсякденному гардеробі.

Спортивне взуття користується неймовірною популярністю у чоловіків по всьому світу, тому практично всі бренди та дизайнери використовують sport style у своїх колекціях. Вони працюють над створенням нових унікальних моделей взуття, які однозначно займуть гідне місце в гардеробі та житті будь-якого чоловіка, чи то тінейджер, молодий хлопець чи дорослий чоловік.


Чому так відбувається? Відповідь лежить зовсім на поверхності.   

Чоловіча аудиторія любить спортивне взуття, так як це:

  • комфорт та зручність
  • практичність та довговічність
  • модний та нестандартний дизайн
У кожного сучасного чоловіка в гардеробі є пара кросівок або кед, в якій він ходить на прогулянку, відпочинок та навіть на роботу. На даний час представники сильної половини все частіше надають перевагуспортивним моделям взуття.

Спортивне взуття сезону FW 2019|20 вражає різноманітністю соделей, дизайну, забарвлення та декору.
   

Усі фото активні, натиснувши на них, ви автоматично переходите до перегляду моделі. 


1.jpg

Черевики комфорт спортивного стилю виконані з натуральної шкіри «нубук». Це різновид стильних сліпонів, тому що у цього взуття на підйомі ноги розташовані еластичні резинки, які дозволяють легко та швидко надягати та знімати взуття протягом дня. Мінімалізм у дизайні, чорний насичений колір матового відтінку та відсутність яскравого декору роблять це взуття більш універсальним, що дає можливість вдягати його з будь-яким кольором одягу. Прорезинена носова частина - «мис взуття» та товста гумова підошва стильної геометричної форми захищають взуття та ноги від промокання під час вологої погоди.  


Примітка: натуральна шкіра «нубук» з просоченням та поліруванням має насичений глибокий матовий колір, але коли на нього потрапляє освітлення, воно трохи блищить і це створює «ефект лоску».  


2.jpg   

Модні черевики  комфорт «снікерси» в спортивному стилі білого кольору є не просто базою, а трендом осінньо-зимового сезону 2019/20. Це взуття поєднує в собі гладку та тиснену шкіру з геометричним малюнком. Висока шнурівка дозволяє взуттю максимально прилягати до ноги, а блискавка - максимально швидко надягати та знімати взуття. В прохолодну пору року шерстяний підклад зберігає тепло ніг протягом всього дня.

   

Білий колір взуття – це акцент в образі. Також дизайнери пропонуют доповнити ці моделі яскравими шнурками «кислотних» кольорів – ультрамарин, оранж, лимон, фуксія, салатовий… Це створить більш яскравий акцент та приверне увагу багатьох людей.

  

Примітка: шнурки різних колорів продаються на сайті та в магазинах бренду «VITTO ROSSI»


3.jpg

Стильні черевики комфорт виконані з натуральної гладкої шкіри та замші. Декором цого взуття являється текстиль, яким обрамлені манжети та язичок взуття. Мікс фактур матеріалів та їх контраст між собою створюють стильний зовнішній вигляд взуття. Для тих людей, які не люблять яскравий декор, дизайнери зробили червоний акцент на підошві. Чорний колір цих черевиків робить це взуття не просто практичним, але й універсалним, так як його можна надягти під будь-який колір одягу. В холодну пору року це взуття зігріє ноги, так як підкладка виконана з байки.


Примітка: берці  через які проходить додаткове шнурування, виглядають оригінально та стильно.  


4.jpg


Модні черевики спорт з декором червоного колору виконані з натуральної шкіри. Це взуття точно буде яскравим акцентом в образі. Стильні шнурки, лейбл на язичці та червоний колір на підошві створюють стильні акценти в цій моделі взуття. Еластична підошва додасть максимального комфорту, вона не буде сковувати рухи ног в процесі носки.

 

Примітка: червоний колір не просто являється базою спортивного стилю, він трендовий, завдяки цьому взуття виглядає нестандартно, оригінально та модно


5.jpg


Стильні черевики комфорт виконані з натуральної гладкої шкіри. Насичений коричневий колір та мінімалізм в дизайні роблять цю модель дорогим та практичним взуттям. Високі снікерси на хутряному підкладі зігріють ноги в холодну пору року, а якщо в сиру погоду буде все ж таки прохолодно, то додаткові наружні гачки допоможуть зашнурувати взуття максимально високо, що дасть відчуття повного комфорту та тепла. Товста підошва з посиленою п'ятою збереже форму взуття на тривалий час.

 

Примітка: коричневий колір виглядає дорого та стильно, він ідеально поєднується з такими колорами як синій, сірий та навіть чорний.


З допомогою спортивного взуття можна урізноманітнити «базовий» гардероб, створивши в ньому цікавий модний акцент, а також додати комфорту в повсякденне життя.

   

Ми порушуємо правила, якщо надягаємо снікерси з класичними брюками, але при цьому створюємо щось нове та нестандартне. Особливістю стилю «еклектика» являються цікаві, оригінальні та нестандартні, на перший погляд, речі та «ідеї», а також їх поєднання.

 

Джинси, чиноси, джогери, кежуальні брюки (без стрілок) або класичні - обирати Вам. Єдине, що хочу порекомендувати – не заводьте себе в рамки, експериментуйте, створюйте оригінальні образи, поєднуючи в них індивідуальність, почуття стилю та, звісно ж, відчуття 100% комфорту!  


Бренд «Vitto Rossi» представляє нову колекцію  Sporty shoes for men FW 2019|20 

До зустрічі в наших магазинах!