Назад

Як підібрати зручне взуття в інтернет-магазині

Как подобрать удобную обувь в интернет-магазине.jpg


Як підібрати взуття потрібного розміру?

Багатьох покупців цікавить, чи буде нова пара взуття зручною. Багато в чому це залежить від того, наскільки правильно був підібраний розмір взуття. І якщо в звичайному магазині пару можна приміряти, то при покупці взуття в інтернет-магазині необхідно точно знати свій розмір. Щоб не помилитися та обрати підходящу пару, варто скористатися таблицею - розмірна сітка жіночого взуття. З її допомогою ви купите не тільки модне, стильне, але й комфортне взуття.


Що таке таблиця розмірів жіночого взуття?

Для правильного підбору взуття в інтернет-магазині, необхідна розмірна сітка жіночого взуття, яка представлена в таблиці на нашому сайті. Така таблиця розмірів жіночого взуття містить декілька значень – довжина стопи в сантиметрах і відповідний їй розмір взуття


Ви легко та швидко визначите свій розмір взуття, якщо знаєте довжину стопи (в см)

Таблица.jpg


Визначаємо розмір взуття самостійно

Щоб замовити в інтернет-магазині взуття без примірки необхідно знати довжину своєї стопи в сантиметрах, для цього необхідно виміряти довжину стопи. Зробити це дуже просто за допомогою аркушу паперу, ручки та лінійки. Покладіть аркуш паперу на підлогу короткою стороною впритул до стіни. Поставте ногу на аркуш паперу так, щоб п'ятка лише злегка торкалась стіни. Якщо Ви сильно притиснули п'ятку до стіни, вимірювання буде неправильним. Ручкою відмітьте лінію кінчиків найбільш виступаючого пальця. Виміряйте лінійкою відстаньвід краю аркушу до відмітки – це і буде довжина вашої стопи. Виміряйте ліву та праву ноги, розмір між ними може відрізнятися на 3-7 міліметрів. Орієнтуйтесь на більше значення. Зрівняйте отриманий результат зі значеннями в таблиці розмірів, щоб отримати свій точний розмір жіночого взуття 


Определяем размер самостоятельно.jpg


Поради: як підібрати взуття жінкам в інтернет-магазині

Існує декілька порад, які допоможуть вам зробити вдалу покупку жуночого взуття в інтернет-магазині. В розмірній сітці жіночого взуття представлений кожен розмір в сантиметрах. Однак в реальному житті розмір ноги не завжди співпадає з розміром взуття. Перед тим, як замовити потрібний розмір, не забудьте уточнити довжину устілки обраної моделі.


Довжина стопи та довжина взуття можуть суттєво відрізнятися - це залежить від виду та стилю взуття, а також від тенденцій. Наведемо декілька прикладів:

  • Гострий носок. Взяття завжди довше стопи на 1-3 см (і навіть більше).
  • Взуття спортивне (кросівки або кеди). Довжина взуття більше стопи приблизно на 0,5 - 1 см. Цього достатньо для комфортного носіння взуття (пальці в носочній частині не давлять).
  • Взуття кежуальне (м'яке, комфортне, без жорстких формостійких ущільнювачів в миску). Довжина взуття білше стопи на 0,5 см, а в деяких випадках довжина взуття точно рівна довжині стопи. Так, наприклад, кежуальне взуття - мокасини, еспадрільї або балетки – може бути довше стопи на 0,5 см.
  • Взуття класичне (туфлі на низькому ходу або на підборах). Довжина взуття більше стопи мінімум на 1-2 см (все залежить від форми носової частини - заокругленої вона чи загосреної форми).
  • Взуття модельне (таке як туфлі-лодочки для урочистих заходів або модельне взуття певного стилю, таке як туфлі або черевики-казаки). Довжина взуття може бути більше стопи на 2 сантиметра и більше (Буває настільки загострена форма миска, що взуття довше стопи на 4-6 см).

 

В таблиці розмірів жіночого взуття немає такого параметру, як повнота стопи, хоча це значення є важливим під час підбору взуття. Визначити повноту можна візуально. Якщо у Вас це не вдається, поцікавтесь у консультанта інтернет-магазину.

Рекомендуєтся при виборі взуття враховувати і сезонність:

  • для зими краще обирати трохи більший розмір, так як таке взуття носять з теплими шкарпетками або панчохами.
  • для літа – трохи менше, при цьому враховуючи, що взуття може трохи розтягнутися в об'ємі.
Де замовити модне жіноче взуття

В Україні придбати високоякісне жіноче взуття можна в брендових магазинах Vitto Rossi, які розташовані в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Вінниці, а також можна купити в інтернет-магазині Vitto Rossi. В асортименті представлені модні та стильні моделі взуття, які виготовлені з якісних матеріалів по доступній ціні.

З допомогою зручних фільтрів на сайті можна обрати не тільки потрібний розмір, але і колір, матеріал, висоту підборів та багато іншого. Якщо ви сумніваєтесь у виборі, то можете проконсультуватися з менеджерами по телефону або через онлайн-чат. Розмірна сітка жіночого взуття на сайті Vitto Rossi дозволить легко та точно підібрати ідеальну пару.