Назад

Модні сумки 23/24

Автор статті Fashion Expert Maxim


СУМКА – ГОЛОВНИЙ АКСЕСУАР ЖІНОЧОГО ГАРДЕРОБА! Без неї неможливо уявити сучасну жінку, саме вона говорить про тренд, стиль та характер своєї власниці. Її форма, колір, матеріал та декор є головними критеріями вибору такого необхідного та незамінного аксесуара.

Кожна жінка у своєму гардеробі має величезну колекцію сумок, різних стилів, форм та кольорів, базових та модних варіантів, які відповідають усім трендам, уподобанням та, звичайно ж, запитам самої Fashion lady. Практично для кожного випадку у жінки в гардеробі є своя сумка, наприклад, для роботи є як мінімум кілька варіантів, ще особливі сумки є для походу в кафе або ресторан. Також є різні варіанти, які прикрашають повсякденні аутфіти. Як правило, вони різних форм та стилів, з декором і без нього, мають свій колір та відтінок. Хоча буває і так, що у жінки в гардеробі є різні сумки, і всі вони чорного кольору. Але це все індивідуально!

  • Різноманітність стилів та кольорів, фактур та декору, а також форм сумок, дозволять своїй володарці щодня створювати оригінальні та трендові цибулі, які виглядатимуть стильно та модно. Кожна сумка доповнить образ або зробить у ньому яскравий акцент, а це означає, що жінка виглядатиме особливо і привабливо.

МОДНІ СУМКИ, ТРЕНДИ І ДЕТАЛІ 23/24

  • Палітра сумок: ніжна пастельна, насичена контрастна
  • Кольори: блакитний, зелений (пляшковий та хакі), фіолетовий та чорний
  • Геометрія форми: легка трапеція, горизонтальний прямокутник
  • Стилі: неокласика, кежуал, спорт-кежуал, моно та мінімалізм
  • Фактури: гладка блискуча, мірна та матова ворсова, стібка
  • Матеріали для аксесуарів: шкіра, натуральна шкіра.
  • Декор: рядки, дуті та плетені деталі, фурнітура металік
  • Ручки геометричної форми: коло, півколо, довгий ремінець
  • Різноманітність застібок: змійка, магніт, замок засувка

Vitto Rossi представляє – «Модні жіночі сумки 23/24»


Модна класична сумка виготовлена з еко-шкіри. Ніжно-блакитна палітра, елегантна трапецієподібна форма та мінімалістичний дизайн, фурнітура кольору металік – головні акценти, тренд 23/24. Компактна форма; щільне дно; застібка на змійку блискавку; клапан, який закриває прорізну кишеню на змійці-блискавці; функціональні накладні кишені; дві зручні ручки – ті деталі, які роблять цю сумку ідеальною! У комплекті аксесуар має довгий ремінець для тих випадків, коли руки повинні бути вільними.

  • Зверніть увагу! Ця модна сумка ще представлена у двох модних кольорах – зелений хакі та фіолетовий.

Модні жіночі сумки 2023/2024, головний аксесуар в жіночому гардеробі. Вибирайте собі як мінімум кілька варіантів на один сезон, і ваш повсякденний образ стане яскравішим і привабливішим!



Модна сенска "Сross body", виконана з якісного матеріалу еко-шкіра. Аксесуар темно-зеленого кольору із блискучим покриттям. Фронтальна частина сумочки декорована стібкою – об'ємна фактура у вигляді квадратів «дутик» – тренд 23/24. Закриваються за допомогою змійок блискавок кольору металік, спеціальний модний акцент, який є блискучим декором. Таку сумку можна носити не тільки в руках як клатч, на плечі, а й через голову за допомогою довгого ремінця, що регулюється по довжині. Компактна, але містка модель має два відділи, ідеальне рішення мати під рукою все необхідне.

  • Якщо вам подобається східна культура та міфологія – рік «Дракона», а також насичений зелений колір, цей аксесуар створений спеціально для вас

Трендові жіночі сумки 2023/2024, ідеальне рішення для модних образів на кожен день. Зверніть увагу, темна палітра теж має свою модну різноманітність!



Оригінальна жіноча сумка виконана з еко-шкіри/еко-замші. Прямокутну форму аксесуара прикрашають незвичайні ручки круглої форми – тренд 23/24. Дизайнери об'єднали в одному аксесуарі різні фактури та відтінки чорного кольору – легкий блиск полірованої шкіри межує з насиченою темною ворсовою поверхнею, плюс плетене обрамлення ручок – всі ці деталі створюють особливий дизайн цієї сумки. Доповненням стали м'які складки, що прикрашають сумку з обох боків. Застібки та кишені на змійках блискавках, фурнітура кольору металік, містка за обсягом, та довгий ремінець, цей аксесуар має багато плюсів. Однотонна сумка теж може виглядати оригінально і стильно!

  • Жіночі модні сумки 2023/2024, форма, декор, фактура і навіть ручки створюють особливі акценти в повсякденних образах. Геометрія в деталях/ручках сумки – тренд, який створює в сумці особливий дизайн.


Дизайнери та стилісти давно використовують в жіночому гардеробі інтерпретацію чоловічих речей, таких як піджак, світшот, худі та футболка oversize, широкі штани та джинси труби, а також взуття в чоловічому стилі: туфлі та черевики на грубій тракторній підошві, масивні кросів.

  • Сумки в чоловічому стилі давно стали частиною жіночого повсякденного гардеробу: портфелі, планшетки, месенджери, шопери, барсетки у вигляді клатчів, великі гаманці та ін.

Дизайнери та стилісти пропонують жінкам носити у своєму повсякденному гардеробі справжні чоловічі аксесуари, такі як великі гаманці, барсетки, маленькі сумки та навіть рюкзаки. Автентичність, чоловічий стиль і характер, форми та декор, палітра кольорів, натуральні матеріали, а також практичність – головні критерії для їх вибору!

  • Fashion слоган говорить так – «Розширюй свої межі, будь оригінальною та неповторною, будь собою»

Чоловічі барсетки, які стали частиною жіночого повсякденного модного гардеробу 23/24


Стильна барсетка виготовлена з натуральної шкіри. Багатофункціональний аксесаур, має велику кількість відділів та кишень, він дозволить своїй володарці мати завжди під рукою все найнеобхідніше - телефон, пластикові картки, документи «права та тех.паспорт для машини», гроші та інші дрібниці. Природний мірний принт прикрашає аксесуар по всій його поверхні. Компактність розміру аксесуара плюс м'якість шкіри - створять особливі приємні тактильні відчуття своїй володарці. Мінімалістичний дизайн, строгість форми, фурнітура кольору металік, контрастні рядки - ідеальний варіант для повсякденного стильного гардеробу, тренд 23/24

  • Звертаюся до жіночої Fashion аудиторії – «Обов'язково зверніть увагу на чоловічі аксесуари, крім того, що вони максимально багатофункціональні, вони ще виглядають стильно, оригінально та привабливо»


Стильна барсетка/сумочка виконана з натуральної шкіри - практичний та довговічний матеріал, що дозволить вам мати у своєму гардеробі елегантний аксесуар максимально довгий час. Суворість форм, мінімалістичний дизайн, універсальний та практичний чорний колір, ідеальне рішення для повсякденного гардеробу у класичному та кежуальному стилі. Клапан із металевою застібкою, шкіра яка має особливу плетену фактуру – тренд 23/24.

  • Звертаюся до жіночої Fashion аудиторії – “Обов'язково зверніть увагу на чоловічі аксесуари! Раджу замість жіночого клатчу підібрати собі барсетку – ідеальне рішення для модного класичного образу, як на фото. Він виглядає стильно, елегантно та сексапільно.
9.jpg

Fashion Expert Maxim радить:

  • Якщо Вам подобається легкість, ніжність та жіночність, різноманіття форм, кольорів та декору, плавність та витонченість у лініях – вибирайте жіночу трендову сумку Vitto Rossi 23/24
  • Якщо Вам подобається чоловічий стиль, мінімалізм, лаконічність та строгість у формах, лініях та декорі – вибирайте для свого повсякденного образу чоловічу сумку Vitto Rossi 23/24

Для того щоб зрозуміти та відчути на всі 100 відсотків чоловічі аксесуари в жіночому гардеробі, про які я говорю… Необхідно ще раз подивитися на фото – жінка з чоловічою барсеткою/сумкою. Зрозуміти, чи вам такий стиль і образ. Якщо так, прийти в магазин Vitto Rossi або замовити його собі на пошту, взяти його в руки і більше з ним не розлучатися. Ви розумієте про що я…

  • Якщо Вам подобається експериментувати зі своїм іміджем, наприклад, сьогодні бути жіночною та романтичною натурою, а завтра навпаки мати строгий і трохи брутальний образ у чоловічому стилі

Різноманітність сумок у гардеробі дозволить Вам створити стильний, модний образ. Вибирайте собі з осінньо-зимової колекції Vitto Rossi 23/24 оригінальний аксесуар, незалежно від того, він жіночий чи чоловічий. Під час вибору аксесуара: сумки, клатчу або барсетки, є один важливий критерій відбору – «Головне, щоб він вам подобався, і допомагав у будь-який момент мати під рукою все необхідне».


Як завжди, Vitto Rossi, Ваш гід у світі Fashion