Назад

Стильне чоловіче взуття комфорт 23/24

Автор статті  Fashion expert Maxim

Взуття зима 2023, чоловіча колекція має стильний та оригінальний вигляд, кожна пара виконана з натуральних якісних матеріалів: гладка шкіра, замша та нубук. Взуття виконане в кежуальному і спортивно-кежуальному стилях, природної і класичної палітри: чорного і коричневого кольорів, ідеальне рішення для повсякденного використання. Таке взуття об'єднують кілька важливих чинників: практичність у повсякденному використанні та догляді; універсальність - його легко і швидко поєднувати з речами базового гардероба. Найчастіше чоловіча аудиторія віддає свою перевагу моделям взуття, таким як представлені в цій статті

  • ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Чоловіче взуття знижки, розпродаж TOTAL SALE до 80 % . Акція діє до 1 березня 2024 року.


Деталі та тренди. Чоловіче взуття 2023 / 2024

  • Стилі: спортивний, кежуальний
  • Взуття: кросівки, хайтопи, черевики
  • Природна і класична палітра
  • Кольори: коричневий, чорний
  • Натуральна замша, нубук, шкіра
  • Застібки: шнурки, змійки, гумки
  • Підкладки: натуральне хутро, байка
  • Комфорт і універсальність

Чоловіче взуття осінь-зима 2023/2024.


Черевики комфорт / Хайтопи, виконані з натуральної шкіри "нубук". Завищений язичок і верх взуття закривають суглоби на ногах від негоди. Глибока застібка у вигляді шнурівки допоможе зафіксувати взуття на ногах з високим, середнім і низьким підйомом стопи. Підкладка в черевиках виконана з натурального хутра, у такому взутті ноги будуть у теплі навіть у найморознішу погоду. Однотонна модель благородного коричневого кольору ідеально поєднується з речами повсякденного гардероба синього, чорного, сірого, коричневого та всіляких відтінків хакі. Формостійка, еластична й одночасно легка підошва створена з матеріалу ЕВА, вона дасть змогу своєму власникові відчувати комфорт у кожному кроці.  

  • Зверніть увагу! Ця модна чоловіча модель 2023/2024 створена також і в чорному кольорі для тих чоловіків, яким сподобалася ця модель, але вони віддають перевагу взуттю в темній палітрі.


Черевики комфорт / Дезерти, виконані з натуральної замші. Взуття коричневої палітри, виконане в кежуальному стилі, має стриманий і дорогий вигляд. Таке взуття легко поєднувати з будь-яким кольором одягу демісезонного гардероба, наприклад джинси чорного або синього кольору. Верх взуття має дві застібки - шнурівка допоможе зафіксувати взуття на ногах з будь-яким підйомом стопи. Ще на мисі розташовано рантовий шов з рядком, він дасть змогу зберегти форму взуття протягом усієї експлуатації. Блискавка - допоможе легко і швидко взувати і знімати взуття, не розв'язуючи шнурки, ідеальне рішення для повсякденного гардероба. Текстильна підкладка "байка", зігріє ноги в холодну пору року. Підошва виконана з легкого, еластичного, амортизуючого і формостійкого матеріалу EVA. Ноги практично не втомлюються, ідеальне рішення для взуття, яке носять щодня.

  • Тренди чоловічого взуття 2023/2024 говорять нам про те, що чоловічі черевики в кежуальному стилі можуть бути не просто трендовими, а й максимально зручними.


Чоловічі кросівки виконані з натуральної шкіри. Елегантний стиль, чорний колір, полірована шкіра, всі ці фактори роблять цю модель універсальною і практичною для повсякденного носіння. Застібка шнурівка, ідеальна фіксація взуття на нозі. Підкладка зроблена з натурального хутра, тепер ноги можна зігрівати не тільки в черевиках, але і в кросівках. Відсутність яскравого декору / мінімалістичний дизайн верху взуття доповнений оригінальною легкою підошвою EVA, темно-сірого кольору. Саме вона підкреслює форму взуття, створюючи в ньому стриманий і дуже стильний акцент. Кросівки зручні та легкі, той ідеальний варіант, який підійде як для робочих буднів, так і для комфортних вихідних. 

  • Кросівки, зимове взуття 2023/2024. Чоловіче взуття може бути різним не тільки за кольором, матеріалом, декором, а й стилем.

Найчастіше чоловічий повсякденний гардероб складається зі зручних речей кежуального стилю. Він ділиться на два напрямки - верхній одяг і взуття. До верхнього одягу відносяться такі види як: пальто; куртка, дублянка, бомбер, светр, лонгслів, гольф, худі та світшот, джинси, чіноси, напівформальні штани без стрілок, однотонні штани спортивного стилю. Найчастіше, такі речі мають стриману універсальну палітру, насиченої природної та пастельної гами. Кольори чорний, синій, сірий, коричневий, беж. Однотонний одяг без яскраво вираженого брендингу та декору, а також деталей спортивного стилю. Ідеальне рішення для повсякденного гардероба, адже його особливість у тому, що такі речі легко і швидко поєднувати між собою.

Але, головним акцентом і доповненням у чоловічому аутфіті вважається стильне чоловіче взуття. Основними факторами такого взуття є

  • Оригінальний дизайн - кожна модель взуття має свій стиль, відповідає модним трендам. Кожен чоловік зможе підібрати для себе взуття, яке відповідатиме всім його вподобанням, вигляду та стилю, матеріалу та кольору, формі та дизайну
  • Універсальність у використанні - таке взуття можна легко поєднувати з максимальною кількістю речей базового гардероба, кежуального і спортивного спрямування
  • Комфортні відчуття - кожна пара взуття створена так, щоб чоловік отримував максимальний комфорт протягом усього дня
  • Натуральні матеріали - взуття виконане із замші, нубуку, гладкої та мерейної шкіри. Воно практичне і довговічне в постійному використанні, за умови правильного догляду
  • Мінімальний догляд. За таким взуттям легко і швидко доглядати, адже спеціальні засоби і фарби, є завжди в продажу. Колір і матеріал багато що вирішують!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Всіма цими факторами володіє взуття бренду Vitto Rossi

 

Ми знаємо що таке комфорт, Ми знаємо що таке стиль, Ми знаємо що таке тренди...

Ви знаєте Vitto Rossi