Назад

Стильні жіночі чоботи 23/24

Автор статті Fashion Expert MaximДизайнери та стилісти говорять так - "Щоб створити актуальний жіночий образ, який відповідатиме всім модним трендам та запитам сучасної жінки, необхідно в гардеробі мати стильні чоботи. Саме вони зроблять із базового образу модний Fashion look 23/24

У цій статті ми розглянемо різні модні варіації жіночих чобіт бренду Vitto Rossi. На фото представлені максимально популярні та одночасно універсальні моделі. Вони ідеально підходять до повсякденних образів жінки. Кожна пара взуття створює в жіночому аутфіті привабливий і сексуальний акцент.

Жіночі чоботи. Тренди та деталі 23/24

  • Модні жіночі чоботи 23/24
    - Чоботи: панчохи, козаки, жокейські
  • Товста підошва – «платформа»
  • Стилі – моно, нео-класика, кежуал
  • Палітра – чорний, коричневий колір
  • Анімалістичний принт – зебра, леопард
  • Декор: ремінці, пряжки, заклепки
  • Матеріали – гладка шкіра, нубук, стрейч,
  • Блискуча, матова та ворсова фактура шкіри

Модні жіночі чоботи 2023/2024. Різновиди та особливості моделей від Vitto Rossi

Чоботи-панчохи виконані зі стрейчу шкіри. Взуття чорного кольору, має насичений матовий відтінок, воно виглядає стильно та стримано. Відсутність декору робить цю модель максимально універсальною, тому її можна одягати під будь-який колір одягу. Головним акцентом цих чобіт впевнено можна вважати форму, і звичайно ж масивну, але дуже легку підошву «платформа з великим протектором» – тренд 23/24. У цих чобіт немає застібок, халяви виконані зі стрейч шкіри, їх легко і швидко одягати як панчохи, а ще вони ідеально облягатимуть стрункі ніжки своїй володарці. Така модель візуально подовжить ноги і створить в образі модний акцент.

  • Трендові чоботи 2023, жіночі моделі, які обов'язково мають бути у повсякденному гардеробі кожної Fashion lady


Чоботи-панчохи / Чоботи ботфорти виконані з натуральної та стрейч шкіри. Висота халяви закриває коліна і візуально подовжує ноги своїй володарці; чорна шкіра з полірованим відтінком, що облягає халяви струнких ніг - всі ці деталі створюють у жіночому образі особливий лиск, у стилі fetish. Вся внутрішня частина взуття оброблена підкладкою з байки, вона зігріє ноги в холодну пору року. Чоботи мають застібку у вигляді змійки блискавки, вона допомагає легко та швидко одягти взуття. Взуття доповнене масивною литою підошвою, яка має акцент на підборах та тракторному протекторі – тренд 23/24.

  • Модні жіночі чоботи 2023. Такий жіночий образ виглядає стильно, стримано, зухвало та водночас сексапільно!  

Жіночі чоботи виготовлені з натуральної шкіри. Верх взуття має оригінальний та привабливий металевий декор у вигляді ремінців із пряжками, блочками та заклепками – жокейські чоботи, тренд 23/24. Взуття з таким оригінальним декором має особливий акцент, образ виглядає стильно та привабливо. Халява широка у вигляді «труби», створює у взутті силует Oversize, а ще воно дозволяє легко і швидко одягти взуття. У таке взуття можна заправити легінси, джинси і навіть гетри, які не просто зігріватимуть ноги в прохолодну погоду, а й створять в образі особливий силует. Стійкий підбор і акуратний квадратний мис, це ті елементи, які дозволять відчувати своїй володарці максимальний комфорт протягом усього дня.

  • Чоботи жіночі 2023 – Жокейський варіант взуття, який має особливий декор у силі Rock Chic  

Чоботи-козаки виготовлені з натуральної шкіри «Поні». Взуття автентичної форми, халява декорована двома зовнішніми петлями з натуральної шкіри, така модель має стійкий підбор і еластичну підошву – всі ці нюанси та деталі дозволять своїй володарці носити трендові «Козаки», відчуваючи при цьому максимальний комфорт протягом усього дня. Халява взуття розширеної форми, ідеальне рішення для того, щоб заправити джинси або легінси. Верх взуття має особливий довгий ворс/волосся, характерна особливість такої шкіри. Головним акцентом цієї трендової моделі є анімалістичний принт зебри, стиль екзотичний Safari – тренд 23/24. Такий варіант взуття, вибирають жінки, які люблять максимальну увагу до своєї персони-це круто! Дивувати, бути оригінальною, не такою, як усі. Ось наш гасло!

  • Козаки - модні жіночі чоботи 2023 року. Ідеальний варіант, щоб зробити в образі яскравий акцент.

Для тих Fashion lady, яким сподобалася ця чудова модель, але вони віддають перевагу однотонній стриманій палітрі, зверніть увагу, вона також представлена в класичному чорному та природному коричневому кольорі.




Сучасне життя динамічне та різноманітне. Протягом тижня жінка багато разів змінює свій образ, щоб виглядати стильно, модно, жіночно та привабливо. Протягом цілого дня жінка встигає бути на роботі, сходити до магазинів і навіть кафе. Увечері сходити у кіно чи ресторан, а на вихідному погуляти у парку, випити на свіжому повітрі гарячий латте. Це прекрасно!

Сучасні базові речі в класичному та кежуальному стилі є невід'ємною частиною повсякденного жіночого гардеробу. Декілька порад, про те, як з них створити стильні комплекти, доповнивши їх трендовими чоботями бренду Vitto Rossi

Сім актуальних жіночих образів у класично-кежуальному стилі 23/24

  • Піджак oversize в чоловічому стилі + сукня футляр
  • Піджак oversize у чоловічому стилі + гольф та джинси
  • Куртка косуха oversize + гольф + шорти з манжетами
  • Куртка косуха oversize + сукня худа (з капюшоном)
  • Куртка косуха + сукня-світр oversize (в'язане)
  • Пальто прямого крою + светр oversize + легінси
  • Пальто халат з поясом + сукня футляр

Обов'язково доповніть комплекти одягу взуттям, представленим у цій статті, і ваш стиль буде бездоганним. Створіть собі максимальний комфорт протягом дня, доповніть ваш образ або зробіть модні, яскраві акценти. Вибір за вами!

 

Будьте стильними та модними разом з Vitto Rossi