Назад

Новий рік – Новий образ! Жіноче взуття 2022

Новый год - Новый образ 2022

Зовсім скоро настане та найочікуваніша зимова ніч, яку чекають цілий рік! Саме в цю чарівну ніч кожна жінка хоче виглядати на всі 100, при цьому почуватись особливо.

Усі новорічні образи 2022 стали стильними та затишними, мінімалістичними та оригінальними. Кожна дівчина обирає той образ, в якому їй буде комфортно у всіх проявах не лише в цю казкову ніч, але й протягом усієї хоолодної зими. Тепер новорічний образ не лежатиме на полиці, він буде радувати вас щодня!


НAPPY NEW YEAR 2022.jpg


Новорічні тренди
2022

Взуття 

  • Стильний та зручний комфорт
  • Матові та блискучі фактури
  • Черевики на масивній підошві
  • Декор хутро, фурнітура кольору металік
  • Підошва з протектором
  • Оригінальна класика
  • Туфлі лодочки на шпильці
  • Пастельна та класична гамма
  • Кольори: бежевий (відтінки нюд), чорний та зелений

Одяг 

  • Трикотажні та в'язані речі
  • Пальто, светри, костюми «sport casual style»
  • Сукні кежуальні та класичні «oversize та футляр»
  • Шорти, спідниці «mini», лонгсліви та топи  

Новорічні образи та модне взутя VITTO ROSSI 2022

Модные ботинки № 1


Модні черевики
виконані з натуральної замші молочного кольору. Мінімалістичний дизайн та молочний колір верху взуття дизайнери доповнили модною підошвою з перебільшено грубим протектором – тренд 21/22. Легкі, комфортні та оригінальні. 



Стильные ботинки. №2


Стильні черевики
виконані з натуралної замші. Взуття кольору беж пастельної гамми декоровано фурнітурою кольору металік та натуральним хутром – тренд 21/22. Взуття доповнено товстою підошвою з протектором. Еластична гумова підошва не сковує рухи ніг, дозволить своїй власниці знаходитися цілий день на ногах, забувши про втому!  


Для тих дівчат, котрі надають перевагу темній палітрі у взутті, ці стильні черевики ще на нашому сайті представлені в чорному кольорі.



Трендрвые ботинки. №3


Трендові черевики
виконані з натуральної шкіри. Верх взуття має цікаву фактуру та перламутровий лоск. Оригінальною прикрасою цієї пари є декор з натурального хутра – тренд 21/22. Дизайнери також доповнили ці черевики модною грубою підошвою з кольоровим рантом та протектором, котрий дозволить Fashion леді бути впевненою в кожному кроці.



Туфли лодочки. № 4


Туфлі лодочки
виконані з натуральної шкіри. Тонка шпилька та загострений мис взуття – взуття виглядає стильно та витончено. Верх взуття декоровано оригінальною пряжкою кольору металік – тренд 21/22. Універсальний бежевий колір дозволить надягти ці туфлі з улюбленим кольором одягу.  


Також ці стильні туфлі лодочки представлені в чорному класичному кольорі.



Классические туфли лодочки. № 5


Класичні туфлі лодочки
виконані з натуральної шкіри з лаковим покриттям. Верх взуття декоровано тонкими ремінцями, оригінальною пряжкою «Horsebit» - тренд 21/22. А ще мис взуття прикрашає зовнішня строчка – усі ці елементи створюють стильний зовнішній вигляд цих туфель. Витонченим доповненням цієї пари стали підбори шпилька-рюмочка та загострений мис.


Для тих жінок, котрі надають перевагу оригінальним кольорам, ця пара представлена ще в насичено зеленому кольорі, відтінку смарагд.


HAPPY NEW YEAR 2022


Вітаємо вас з наступаючим Новим роком 2022.
Бажаємо вам міцного здоров'я, затишку та комфорту у всьому та завжди, будьте стильними, модними, оригінальними та, звісно ж, привабливими разом з VITTO ROSSI


HAPPY NEW YEAR 2022