Назад

Літнє взуття 2023

Автор статті Fashion Expert Maxim


Літнє взуття 2023 | Summer shoes 2023. Тепла погода, сонячні промені, соковите зелене листя, приємний запах бризу та квітучих дерев - все це неймовірно заряджає нас позитивом. Можна з впевненістю сказати, що вулиця як модний подіум, на котрому кожна людина проявляє себе як особистість, дотримуючись обраного стилю або, навпаки, надягає все найтрендовіше та найоригінальніше як фешн ікона – це круто!

АЛЕ, ДЛЯ ТОГО, ЩОБ БУТИ СТИЛЬНИМ АБО МЕГА ТРЕНДОВИМ, НЕОБХІДНО:
  • Пітримувати або створювати свій оригінальний Fashion look
  • Кожного сезону оновлювати свій повсякденний гардероб
ЦЕЙ ДОВГООЧІКУВАНИЙ ЧАС НАСТАВ!

Сучасний ритм життя максимально активний та динамічний. Людина протягом дня багато часу проводить на ногах, тому його повсякденний образ повинен бути комфортним, стильним та, звичайно ж, трендовим.

Кожного сезону з’являються нові тренди, котрі впливать на створення модного повсякденного гардероба в стилі Street Fashion.  Дизайнери пропонують міксувати в одному образі одяг та взуття кежуального, спортивного та навіть класичного напряму. Так Fashion look виглядатиме нестандартно, цікаво, привабливо. Одяг в образі може бути як стриманої, так і яскравої палітри.

Головне правило!
Щоб образ виглядав оригінально, його обов’язково треба доповнити стильним, трендовим взуттям класичного, кежуального або спортивного стилю.

Взуття в образі відіграє головну роль, адже саме воно протягом всього дня надає своєму власнику комфортні відчуття, приємні емоції, доповнює образ або створює в ньому яскраві акценти
  • Жіноче взуття класичного або кежуального стилю виконане з натуральної гладкої шкіри. Обов’язково яскравої палітри, трендове та комфортне, навіть якщо воно на високих, стійких підборах – босоніжки. Модні кольори – рожевий «фуксія», лавандовий, зелений
  • Чоловіче взуття в образі кежуального або спортивного стилю виконане з натуральної гладкої шкіри або замші – мокасини, кеди, кросівки. Популярні кольори – насичено зелений, синій, коричневий, білий

Наші дизайнери та стилісти створили дуже яскраві образи - літо 2023. Повсякденний гардероб людини став не лише зручним та комфортним, але ще й яскравим та привабливим, і це все завдяки трендовому взуттю бренду Vitto Rossi.



Тренди, взуття літо 2023

  • Підбори геометричної форми «Футуристичний стиль»
  • Масивні брутальні підбори та платформа
  • Дуті об’ємні елементи взуття та декор
  • Кольори - рожевий «Фуксія», зелений, білий
  • Стилі – Neo classic; Mono; Geometryх; Сolor Block; Сasual; Sporty style
  • Декор – металічна фурнітура, контрастна нитка, плетені деталі з трави
  • Жіноче взуття – босоніжки Мері Джейн «Mary Jane»
  • Чоловіче взуття – кеди, мокасини
Трендові жіночі моделі взуття, бренд VITTO ROSSI 2023

Жіночі модні босоніжки 2023 виконані з натуральної шкіри. Взуття в стилі «Color block» - різнокольоровий мікс ремінців рожевого, зеленого та молочного кольорів прикрашає верх взуття, виступаючи яскравим декором цих босоніжок. Світлі ремінці виконані з натуральної фактурної, волокнистої трави джут – еко деталі створюють у взутті привабливий дизайн. На підйомі стопи взуття фіксується тонким ремінцем з маленькою пряжкою в стилі «Мері Джейн». Незвичайним великим акцентом в цьому взутті можна з впевненістю назвати перебільшено великі підбори. Вони оригінальної геометричної форми - трапеція в стилі «Футуризм» - тренд 2023. Ці підбори не лише виглядають незвично, вони ще й створюють максимально комфортні відчуття в кожному кроці.

З чим носити різнокольорові босоніжки?
Як ми бачимо, на фото яскравий та привабливий образ дівчини, котрий доповнено босоніжками Vitto Rossi. Таке взуття ідеально поєднувати з джинсами, сукнями, шортами та навіть костюмами двійка – піджак плюс спідниця/шорты. Якщо ви бажаєте доповнити образ, тоді взуття має бути в тон та колір одягу. Але, якщо ви бажаєте створити в образі яскравий акцент, тоді одяг має бути стриманої класичної або пастельної палітри, а взуття, навпаки, яскравої та різнокольорової.



Босоніжки на високих підборах  виконані з натуральної шкіри. Таке взуття ще називають босоніжки Мері Джейн / Mary Jane. Їх особливість в тому, що взуття фіксується на нозі за допомогою тоненького ремінця та маленької пряжки, котрі застібаються навколо ноги. Взуття кольору фуксія виглядає яскраво та привабливо – тренд 2023. Босоніжки прикрашені товстою підошвою «платформа» та високими стійкими підборами «стовпчик» - ці елементи та деталі взуття додають своїй власниці зросту, а ще вона виглядатиме  ефектно, оригінально.
  • Яскраво рожеві босоніжки також представлені в світлій блискучій палітрі «перламутр». Взуття виглядає стримано та ніжно.
З чим носити яскраві босоніжки?
В літній період босоніжки яскравої палітри частіше надягають з одягом світлих пастельних кольорів та відтінків, щоб взуття створювало в образі яскраві та привабливі акценти – тренд 2023. Але якщо ви креативна особистість та взуття яскравого кольору вам замало, тоді стилісти радять підбирати одяг в колір та тон яскравому взуттю, як представлено на фото. Дизайнери радять надягати взуття з базовим гардеробом класичного або кежуального стилю.



Босоніжки «Дутики»  виконані з натуральної шкіри. Яскравий колір фуксія та дуті елементи верху взуття – тренд 2023. Асиметричний дизайн верху взуття у вигляді ремінців ідеально фіксують взуття на ногах своєї власниці. Об’ємні дуті деталі плюс амортизуюча устілка з масажним ефектом створюють максимально приємні  відчуття під час ходи, а ще таке взуття дуже ефектно виглядає на жіночих ніжках. Тонкий ремінець, розташований на п’яточній частині, ідеально утримує взуття на ногах. Босоніжки на стійких підборах рюмочка завжди комфортні та стійкі, навіть на нерівних поверхнях асфальту або плитки.
  • Для дівчат, котрі люблять денім, різноманітні відтінки синьої палітри або поєднання в морському стилі – синій плюс білий, ці яскраво-рожеві босоніжки також представлені на нашому сайті в гарному насичено синьому кольорі.
З чим носити яскраві босоніжки дутики?
Оригінальне та незвичне взуття в образі частіше виступає головним та навіть найяскравішим елементом. Якщо ви витончена натура та вас приваблюють деталі та акценти, тоді підберіть ваш образ так, щоб весь акцент був на взуття та аксесуари. Наприклад, сарафан, брючний костюм, жакет з джинсами або шортами пастельної / класичної світлої палітри. Якщо ви яскрава особистість, котра обожнює приваблювати до своєї особи увагу, тобто вам подобається бути нестандартною, помітною та креативною щодня, тоді ваш Fashion look повинен бути максимально яскравим та привабливим. Одяг може бути за формою базовим, але його кольорова палітра така ж яскрава, як і ці ультрамодні босоніжки, як на цьому фото.


Чоловіча аудиторія слідкує за своїм повсякденним аутфітом. Він повинен виглядати стильно, трендово та оригінально. Одне залишається незмінним, практично всі чоловіки надають перевагу комфорту та універсальності. Тому часиіш за все обирають в свій повсякденний гардероб взуття спортивного та кежуального напрямів - кеди, кросівки та мокасини.

Трендові чоловічі моделі взуття, бренд VITTO ROSSI 2023
Чоловічі кеди виконані з натуральної еластичної шкіри. Білий колір взуття - ідеальне рішення для спекотної сонячної погоды, адже ноги у взутті практично  не нагріваються. Глибоке шнурування на 6 вертикальних отворів дозволить зафіксувати взуття з низьким, середнім та високим підйомом стопи. Оригінальним акцентом цих кед є декор насичено-зеленого кольору, котрий розташований на язичці, заднику взуття у вигляді зовнішньої петлі та, звичайно ж, зелений колір опорної частини підошви. Внутрішня частина взуття – підкладка, устілка з амортизатором виконана з натуральної шкіри - запорука комфорту плюс приємні тактильні відчуття і, звичайно ж, довговічність взуття в експлуатації. Завершенням цих стильних кед можна з впевненістю назвати товсту еластичну підошву, комфорт в кожному кроці, захист ніг від нерівностей асфальту та камінців. Підошва до верху взуття має подвійне кріплення: вона приклеєна та пришита, що дає подвійну гарантію якості!
  • Для тих, кому сподобадась ця модель, але ви гадаєте перевагу взуттю в  темній палітрі, зверніть увагу, що ці білі чоловічі кеди також представлені в чорному кольорі.
З чим носити білі кеди?
На фото представлено стильний чоловічий аутфіт Sporty style 2023. Дизайнери та стилісти радять створювати літні образи в стилі колорблок. Наприклад, надягати в одному образі – яскраву базову футболку рожевого кольору «фуксія», доповнивши її м’якими трикотажними брюками насичено-зеленого кольору, вільного крою зі світлими лампасами. Оригінальним завершенням образу стали стильні білі кеди та сумка бренду VITTO ROSSI, саме вони створюють яскраві акценти в чоловічому аутфіті.


Чоловічі мокасини з перфорацією виконані з натурального нубуку. Верх взуття оброблено наскрізною перфорацією, вона створює комфортні умови в спекотну  погоду - ноги дихають. Природна палітра насичено-зеленого кольору взуття, мокасини ввиглядають стильно та стримано. Язичок взуття прикрашає металічна фурнітура - оригінальний декор, котрий створює в мокасинах блискучий акцент. Додатковим декором взуття слугує прошивний плетений нитковий шов, розташований по периметру всього відрізного язичка мокасин. Шкіряна підкладка взуття тілесного кольору дозволить надягати взуття в спекотну погоду без шкарпеток, вона не фарбує ноги або шкарпетки. Еластична формостійка підошва з акцентом на підбори дозволить своєму власнику відчувати комфорт в кожному кроці. Підошва має захисні елементи на заднику взуття та мисі, вони не дозволять пошкодити верх взуття від механічних пошкоджень – потертостей та царапин. Ідеальне взуття для чоловіків за кермом!
  • Зверніть увагу! Ці стильні мокасини з перфорацією представлені ще в 4-х різних кольорах: нубук - беж, синій; гладка шкіра – бордо та білий.
З чим носити мокасини?
Мокасини універсальне комфортне взуття для щоденного використання. Таке взуття можна віднести як до кежуального, так і до спортивно-кежуального напряму. Тому що мокасини можна носити як з джинсами, так і зі спортивними брюками.



Щоразу, коли бренд VITTO ROSSI створює нову колекцію взуття, дизайнери, конструктори та технологи роблять все, щоб кожна пара взуття відповідала трьом головним напрямам:
  1. Стиль - це коли кожна модель взуття належить до свого напряму та оригінального стилю
  2. Тренд - при створенні будь-якої пари взуття враховуються світові актуальні тренди, котрі впливають на колір, декор, обробку матеріалів, з яких виробляють взуття, тощо.
  3. Комфорт - коли на виробництві використовують сучасні технології, колодки та матеріали, щоб створити кожну пару взуття, котра буде максимально комфортною та зручною   


VITTO ROSSI, завжди оригінальний стиль, актуальний тренд та відчуття комфорту в кожному кроці!