Назад

Стильні чоловічі мокасини, літо 2023

Автор статті Fashion Expert Maxim


Стильні чоловічі мокасини, літо 2023 | Stylish men's moccasins, summer 2023

Цей Fashion-огляд присвячено чоловічому взуттю – мокасинам. Так в чому ж їх особливість, якщо це взуття обожнють чоловіки у всьому світі? У деяких чоловіків в їх гардеробі ці чудові туфлі кежуального стилю є як мінімум в кількох екземплярів. Знаєте, чому чоловіча аудиторія так любить мокасини? Все дуже просто, кожен чоловік любить комфорт, особливо, коли це стосується взуття, тому що багато часу проводять та пересуваються на ногах, вирішуючи протягом дня багато різних задач.

В чому особливість мокасин?
Це стильне, універсальне, комфортне взуття, котре ідеально поєднується з повсякденним, офісним дрес-кодом, а також ідеальне рішення для приємного проведення часу з друзями та родиною.

  • Головними факторами, за які чоловіки надають перевагу мокасинам – це комфорт, практичність, універсальність, оригінальний стиль  та, звичайно ж, тренди, котрі впливають на колір, матеріал та декор.
  • Усім цим факторам відповідають мокасини бренду VITTO ROSSI


Чоловічі мокасини, тренди та деталі літо 2023
  • Стиль кежуал, мінімалізм та моно
  • Світла палітра – природна та пастельна
  • Декор – шнурування, бантики, перфорація
  • Універсальність, комфорт та практичність
  • Натуральні матеріали – шкіра, замша
  • Взуття без застібок

Чоловічі мокасини виконані з натуральної замші. Легкі, м’які, еластичні, повітропроникні, ноги дихають, а, отже, протягом всього дня в комфорті. Декором верху взуття слугує тонкий круглий шнурок коричневої гами, саме він створює особивий акцент. Підкладка з натуральної шкіри дозволить своєму власнику носити літні мокасини без шкарпеток. Еластична підошва з оригінальним протектором має захисний елемент на п’яточній частині взуття - ідеальне рішення для чоловіків, котрі за кермом або багато часу проводять на ногах.

З чим носити мокасини?
Взуття синього кольору виконане в кежуальному стилі, його легко поєднувати з речами базового літнього гардеробу – лляними брюками, шортами та джинсами кольору денім. 

Чоловіки, котрі в спекотну погоду носять однотонний світлий одяг - лляні брюки та сорочку, ваш аутфіт можна доповнити такими мокасинами бежевого або коричневого кольору. Такі варіанти представлені в нашій колекції



Чоловічі мокасини виконані з натуральної замші. Максимально зручне взуття створене з еластичного дихаючого матеріалу, воно дозволить своєму власнику відчувати комфорт, як на роботі, так і на прогулянці. Взуття декоровано шнурком з натуральної замші, котрий зав’язано на підйому ноги  у вигляді бантика. Натуральна підкладка зі шкіри, практична та приємна ногам під час ходи. Легка та еластична підошва з крупним протектором виконана з поліуретану.  Вона захищає ноги від нерівного асфальту або грунту, а задник взуття від деформації та пощкоджень під час пересування за кермом.

З чим носити мокасини?
Ви - яскрава особистість, вам подобається щось привабливе, тоді мокасини жовтого кольору для вас! Надягнувши футболку або сорочку з короткими рукавами світлої палітри плюс брюки «чиноси» або джинси, доповніть  образ  мокасинами яскравої палітри, саме вони створять з вашого базового образу модний аутфіт.

Ці стильні мокасини також є синього кольору, ідеальне рішення для повсякденного гардеробу.



Чоловічі мокасини виконані з натуральної замші. Еластичний та легкий верх взуття – запорука комфорту, а це те, за що чоловіки обирають це взуття. Декор в стилі мінімалізм, верх взуття прикрашає тонкий шнурок світлої коричневої гами. М’яка підкладка з натуральної шкіри для тих чоловіків, котрі носять взуття на підслідки або без шкарпеток. Підошва з крупним протектором має захисний бампер на заднику взуття, він дозволяє захистити взуття від деформації та просідання.

Зверніть увагу, з чим носити мокасини?
Мокасини коричневої палітри виконані в кежуальному стилі класно поєднуються з речами в стилі кежуал – футболка база або поло, класичні джинси або варенки, шорти з відворотами або манжетами, брюки  з льону та навіть світлі чиноси   

Максимально комфортні мокасини також в колекції Vitto Rossi ще є в бежевом та синьому кольорах. Сподобалась модель? Обирай свій улюблений колір або декілька кольорів для свого повсякденного гардеробу



Чоловічі мокасини з перфорацією виконані з натуральної замші. Еластичний верх взуття має наскрізні мікроотвори, котрі допомагають ногам дихати, що надасть комфорт в спекотну погоду. Зовнішній  окантовочний шов мису взуття зберігає форму мокасин протягом всієї експлуатації, а ще він створює акуратний акцент.  Взуття не має підкладки, внутрішня частина має ворсисту шкіру «бахтарма»  - добре всотує вологу з ніг, швидко висихає, під час ходи додає ногам приємних тактильних відчуттів. Цільна еластична підошва з гуми, в такому взутті можна присідати, щоденно ходити, почуваючи 100% комфорт.

До речі, ви знаєте з чим носити мокасини білого кольору?
Стильне взуття білого кольору в стилі «Monо» однотонний, мінімалістичний дизайн, відсутніть декору та зайвих деталей, таке взуття універсальне для щоденних аутфітів. Його можна поєднувати з будь-яким кольором одягу в кежуальному та спортивно-кежуальному напрямі. Приклад образу - базова футболка, можна з принтом, шорти з деніму, рвані джинси, кольорові чиноси або білі брюки, годинник або браслет плюс мокасини білого кольору– чоловічий трендовий аутфіт готовий!

Для тих чоловіків, котрим сподобалась форма взуття, але вони люблять темні кольори та відтінки, ці стильні мокасини також є в чорному кольорі. Вони виготовлені з натуральної замші.


Багато чоловіків не носить відкрите взуття - сандалі та шльопанці, це може бути через дрес-код на роботі або через власні переконанні. Дизайнери та стилісти знайшли ідеальне рішення для літньої спекотної погоди – це стильні чоловічі мокасини – тренд 2023

Чоловіки, котрі раніше не носили мокасини та в перший раз придбали собі таке взуття, тепер уявити не можуть, як раніше у них не було. В сучасному гардеробі чоловіка обов’язково має бути хоч одна пара мокасин на літній сезон. Знаєте чому? Тому що ця модель взуття поєднала в собі всі найкращі властивості літнього взуття: легкість, еластичність, амортизуюча шкіряна устілка – комфорт; практичність, їх можна носити щодня;  універсальну та яскраву палітру – вибір за вами; оригінальний дизайн та мінімалістичний декор.


Бажаєте відчувати комфорт, мати свій оригінальний стиль, бути в тренді. Будьте з VITTO ROSSI