Назад

Модні босоніжки літо 2019 "Block heels"

Block_heels (1).jpg

Літо - найкращий час, щоб бути гарною та привабливою, показати всім свої модні обновки, які будуть вказувати на ваш неповторний стиль. Мінімальна кількість одягу, вільний крій, напівпрозорі матеріали плюс бронзова засмага. Це саме той час, на який так довго чекали, мов цілу вічність, і ось він настав. Незважаючи на літню спеку, кожна дівчина хоче відчувати себе легко та комфортно, а для цього треба всього-на-всього доповнити образ модними босоніжками «block heels» та стильним аксесуаром.

Модним взуттям на літо стали босоніжки на «товстих» підборах - «block heels», округлої чи квадратної форми. Щоб виглядати модно та почуватись комфортно, достатньо мати в гардеробі босоніжки на стійких підборах, а їх висота може бути абсолютно різною, як низькою, так і високою - вибір за вами. Вони ідеально доповнять ваш look і додадуть впевненості в кожен крок.

Сучасне життя стало настільки динамічним та цікавим, що більшість обирає комфорт в поєднанні з приваблим зовнішнім виглядом. Таке взуття надасть вам можливість провести багато часу на ногах, залишаючись в тонусі протягом всього дня, що необхідно для вирішення усіх задач. Головними перевагами таких босоніжок є зручність та модний дизайн.

Важливими деталями модних босоніжок 2019 стали пастельні кольори та відтінки, замша, шкіра рептилій, металізована шкіра, декор заклепки, мікс різних кольорів та фактур в одній моделі взуття, стиль колор-блок та мінімалізм, багаточисленні переплетення, застібка навколо щиколотки.

Модні літні босоніжки 2019 року, які відповідають останнім тенденціям… 


1.jpg


Ідеальним поєднанням найкращого можна назвати ці надзвичайні босоніжки. Класична форма, ніжність сірого кольору та матеріалу злились воєдино в одній парі взуття. М'які та комфортні - це ті необхідні властивості, які так потрібні у щоденній носці. Стійкий підбор середньої висоти з декором кольору металік надає цьому взуттю красивого акценту, доповнюючи його блиском, який контрастує з матовою поверхнею всієї моделі. Мінімалізм в оформленні цього взуття робить його більш універсальним, його легко вдягати практично з будь-якими речами, такими як жакет, плюс вкорочені брюки, легка сукня чи сарафан, а також улюблені для всіх джинси довжиною по щиколотку. Створюючи щоденні як базові, так і романтичні look′и, ви з легкістю можете вдягати їх в кафе, на прогулянку в парк, ділову зустріч, а також на роботу.


2.jpg


Модним трендом сезону є взуття, яке виконане зі шкіри рептилій, а також з тисненням малюнку, яке імітує принт змії та ящірки. Босоніжки по формі і висоті нагадують літні ботильйони, які відкривають усю красу жіночих ніжок. Погляньте, яке гарне поєднання кольорів в одній моделі, це мікс чорного, сірого, бірюзового та глянцевого металіку, всі вони формують для цього взуття неповторний зовнішній вигляд. Ще одним головним трендом цих босоніжок є стійкі підбори «block hells», які відносять їх в ранг трендового, ультрамодного взуття сезону літо 2019. Доповненням стали металічні заклепки, які виступаюсть заключним декором цього взуття, і вони ж слугують маленьким акцентом. Застібка-блискавка допомагає легко та швидко вдягати модне взуття, не викликаючи особливої уваги до себе. Таке взуття неодмінно потрібно носити з таким одягом як вкорочені джинси або брюки-легінси, спідниця, а також легкі сарафани, які ідеально доповнять образ і створять модний неповторний Fashion look.


3.jpg


Дизайнери пропонують цікаві рішення, використовуючи принт рептилій у нестандартному білому кольорі з ефектом блиску перламутру, таке взуття дає можливість поєднувати його з будь-яким кольором одягу, створюючи ніжний look в теплу пору року. Ремінець «Мері Джейн» підкреслює витончену щиколотку ніжки, надаючи ще більше сексуальності та впевненності в собі. Босоніжки легкі та стійкі, під час ходіння їх власниця почуватиметься впевнено та комфортно. Це взуття легко поєднувати з кежуальним стилем одягу, а ще воно ідеально доповнить весільний look в такий урочистий та романтичний день. 


4.jpg


Практичні та вишукані босоніжки для щоденного носіння, мінімалістичний дизайн плюс пастельний теплий колір європейської гірчиці. Зверніть увагу, який незвичний мікс платформи, танкетки та підборів в одній парі взуття і це все створює модний та нестандартний варіант босоніжок. Ідеальне поєднання форми та кольору доповнить ваш літній образ, створюючи модний look на кожен день.

Вони додадуть трохи брутальності в образ, але! не завжди  ж бути романтичною особою. 

Такі босоніжки легко поєднувати з такими видами одягу як вкорочені джинси або брюки, спідниця-трапеція довжиною до середини литки, сукня та сарафан.

 

Block heels - стійкі «товсті» підбори – високі або низькі, запорука зручності та комфорту, вони бездоганно підходять для щоденного носіння. Цей вид підборів хороша альтернатива взуття на шпильках,   виглядає стильно та елегантно. Якщо ви звикли носити зручне кежуальне чи спортивне взуття, та бажаєте щось змінити в вашому образі, додайте до вашого гардеробу ці підбори, створивши при цьому нотку романтики. Босоніжки на стійких підборах це саме той варіант, з якого треба починати створювати ваш модний look. 


Босоніжки на «товстих» стійких підборах, танкетці або платформі на перший погляд можуть виглядати не настілки елегантними та витонченими, але це тільки на перший погляд.

Зверніть увагу! Кожен елемент взуття має своє призначення - модне або практичне, ось декілька з них: 

  • пастельні кольори та відтінки роблять його більш ніжним та легким одночасно.
  • замша виглядає дорого, а також створює приємні тактильні відчуття під час носіння.
  • принт рептилій - це яскравий хижий акцент, від якого неможливо відвести погляд.
  • декор додає яскраві акценти, які посилюють загальне враження та створюють цілісний образ взуття.

Модні та стильні, витончені та прості, комфортні та практичні, вишукані та жіночні – це все босоніжки на стійких підборах, танкетці або платформі. Це взуття стане незамінною парою в вашому гардеробі, поєднуючи його з різним взуттям, ви здобуваєте новий модний look та гарний настрій на цілий день. Універсалне взуття для динамічної роботи, романтичних піших прогулянок, а також походів до літніх кафе. Бажаєте відчути себе на висоті, виглядати впевнено та неперевершено, достатньо вдягнути босоніжки та пройтись.