Назад

Ідеальний мікс взуття та аксесуарів

ideal mix.jpg


Ideal mix «shoes and accessories» – це поєднання взуття та аксесуарів, які ідеально пасують одне одному. Є різні фактори, які вказують нам на це.


Розглянемо основні з них:

  • Однаковий колір взуття та аксесуарів (гаманець, барсетка, сумка, ремінь).
  • Однаковий колір фурнітури (заклепки, блочки, блискавки тощо).
  • Однакова фактура матеріалів у взутті та аксесуарах (плетена, гладка, мерейна, тиснена, ворсова, перфорована тощо). Також допускаються в одному комплекті різні фактури схожі одна на одну, або з різними розмірами .
  • Однакове покриття (матове «глибоко насичене» або блискуче «глянцеве»).

В даний час чоловіки стали приділяти собі білше уваги, на це нам вказує вулиця. Тут можна зустріти абсолютно різних чоловіків, практично кожен з них буде виглядати стильно, модно та оригінально. Величезна заслуга в цому і жінок, які хочуть бачити поряд з собою модного чоловіка в різних образах таких як: бізнесмен, мачо, брутал, стиляга тощо.

Тут можно сказать большое спасибо современным магазинам, которые продают стильную и модную одежду, обувь и аксессуары, а также дизайнерам и стилистам за то, что они работают в этом направлении, и хотят сделать наших мужчин еще красивее. Менять свой образ и стиль стало легко и быстро, осталось понять с чего начать.

Стандартом в чоловічому класичному гардеробі вважається образ, де взуття та аксесуари одного кольору та стилю, виконані з одного матеріалу. Дизайнери та стилісти змінили чоловічий гардероб, вони створили нові нестандартні образи, після цього в моду ввійшов такий напрям як «еклектика», який дає нам можливість поєднувати непоєднуване між собою. Але базові класичні образи залишились незмінними, змінився тільки підхід до взуття та аксесуарів, які нам пропонують надягати з різними комплектами одягу. Саме про це я розповім вам трохи нижче... 


Лента.jpg


Ідеальний мікс «взуття та аксесуарів» підходить для повсякденнного життя. Такий мікс ви можете надягти під одяг практично будь-якого кольору та стилю, єдине обмеження - це дрес-код, який може бути присутнім на роботі. Але це не перепона, адже ваше життя не обмежується лише роботою. Експериментуйте з різними видами та кольорами одягу, залишаючи ваш мікс взуття та аксесуарів актуальним, і тоді ви зрозумієте наскільки може бути яскравим та креативним, строгим та консервативним, модним та стильним ваш образ, в якому оригінальність буде завжди стояти на першому місці. 

Тренди в одному look′у іноді пропонують найнесподіваніші поєднання взуття та речей, які не зовсім співпадають по стилю. Але якщо ви зібрали свій комплект взуття та аксесуарів, двері в світ моди та оригінальності завжди вічинені для вас. Залишилось підібрати підходящі речі до вашого комплекту, але це зробити не так вже й важко. Не вірите? Читайте нижче...


Взуття та аксесуар в одному стилі, кольорі та фактурі.

Якщо вам подобається строгий образ в класичному стилі, то такий мікс взуття та аксесуарів можна носити:

  • Зі строгим класичним костюмом двійкою (піджак + брюки).   
  • З класичними брюками (прямого силуету та злегка завуженими донизу).
  • З модним класичним костюмом (костюм прилягаючого силуету).
Якщо вам подобається повсякденний образ в кежуальному стилі, то такий мікс взуття та аксесуарів можна носити:       
  • З кежуальним костюмом (піджак з налокітниками та вкорочені брюки). 
  • З джинсами (класичного формату).
  • З чиносами в поєднанні з футболкою поло та гольфом будь-якого кольору, навіть якщо ваші речі абсолютно різного кольору між собою.
  • З модними класичними брюками, злегка завуженими донизу, в поєднанні з білою сорочкою прилягаючого силуету, або навпаки вільного крою на контрасті з брюками. 

1.jpg

 

Стильні чоловічі туфлі комфорт – це мікс класичного та спортивного стилю. Оригінальність цієї моделі полягає в тому, що верх схожий на туфлі челсі або сліпери, а низ взуття схожий на кеди або сліпони. Плетений верх створює незвичне враження і за рахунок нестандартної фактури взуття виглядає оригінально. Таке взуття не сковує рухи ніг та забезпечує комфорт під час ходьби. Еластична гумова підошва посилює ці відчуття, додаючи більше комфорту її власнику. 

Дизайнери спеціально поєднали абсолютно різні стилі та види взуття в одній моделі, але в цьому і є оригінальність цієї пари, коли нібито зовсім непоєднувані напрями дають нам абсолютно новий та оригінальний вид взуття.

Це взуття настільки м'яке, що його можна носити на босу ногу, як нам кажуть про те модні тенденції, дизайнери та стилісти. А вони знають в цьому толк, повірте. Але якщо вам комфортніше зі шкарпетками, замініть їх слідами або низькими шкарпетками.


Для того щоб образ виглядав стильно, необхідно щоб взуття та сумка були в одному стилі та кольорі, а також фактурі матеріалу. Тоді вам буде набагато простіше та легше носити цей набір з будь-яким одягом різних кольорів та відтінків.

Комбінувавши плетений аксесуар «сумка, барсетка…» з плетеним взуттям, ви отримаєте стильний, модний комплект, який надасть цікавого акценту в ваш образ.


2.jpg


Стильна барсетка виконана з натуральної шкіри, ідеальна альтернатива портмоне та гаманцю. Дизайн барсетки має фактурне плетіння, яке створює яскравий акцент в цьому аксесуарі. Такий мікс гаманця та ручної сумки допоможе мати під рукою все найнеобхідніше, починаючи з дисконтних та бонусних карт, паперових та металічних грошей, паспорту та водійських прав, а також смартфону. Доповнивши взуття таким аксесуаром, ваш образ буде більш стильним. 

Барсетка - це саме той аксесуар, який не треба ховати в кишеню або сумку, його необхідно носити в руках «на показ». Це легко зробити за допомогою ремінця, який надягається на руку, після цього можна не переживати про те, що ви її десь забудете.


3.jpg


Однакове забарвлення взуття, аксесуару та одягу

Це правило класичного гардеробу, підібрати сумку та взуття такого ж кольору, що і костюм. Комбінувати речі, взуття та аксесуари в гардеробі при такому підході стає дуже легко та швидко. Багато чоловіків використовують цей спосіб через швидкість підбору одягу до взуття та аксесуарів. Подібний підхід ідеально підійде любителям консервативного стилю та строгого дрес-коду. Аксесуари в такому випадку краще підбирати нейтральних кольорів. Сумка та взуття з плетінням стануть акцентом на фоні одягу такого ж кольору, що й взуття та аксесуари.

Надягаючи одяг класичного стилю строгих кольорів, таких як чорний, темно-синій, сірий та коричневий, підбирайте взуття та аксесуар таких же кольорів, створюючи ваш look.

Забарвлення взуття та аксесуарів відрізняються від кольору одягу

Якщо у вашому look′у присутні речі іншого кольору або різних стилей, то поєднати їх рекомендується за рахунок однотонних аксесуарів одного напряму. Тільки так вдається зосередити увагу на всьому образі, створюючи стильні акценти на взутті та аксесуарній лінії. 

Одяг кежуального стилю нейтральних кольорів добре доповнюють аксесуари. Якщо на взутті присутній малюнок, плетіння, тиснення або перфорація, то підберіть сумку та барсетку під колір та стиль взуття. 

 

Додайте в свій повсякденний образ стилне взуття та аксесуари, які доповнят образ та створять в ньому яскравий акцент. Якщо ви новатор, не варто притримуватися суворих загальноприйнятих правил, експериментуйте, створюючи свій незвичний образ.