Назад

Тренди Sporty Shoes SS 2019

BLOG.jpg

Моделі Sport Style. Девіз даного напряму - Fashion + Fusion + Fitness.

В цьому тренді злились воєдино найнеобхідніші компоненти, які так турбують наших модниць. Це ідеальне поєднання трьох основних напрямів: мода + нестандартне рішення + здоров'я та комфорт. Здоровий спосіб життя є глобалним світовим трендом.

Багато хто говорить, що все наше життя - один великий спортзал, в якому ми проводимо цілий день. А для того, щоб бути в тонусі протягом всього дня, нам допомагає зручне спортивне взуття, в якому так легко та швидко пересуватися у місті, танцювати у клубі, виїжджати на природу, ходити в кафе, і навіть на роботу.

Кросівки давно вийшли за периметр спортзалу, за допомогою дизайнерів вони зробили крок у fashion-індустрію, їх полюбили мільйони людей у всьому світі. Снікери завоювали визнання з боку публіки за їх комфорт, функціональність та модний дизайн. Кросівки стали невід'ємною частиною повсякденного життя, зайнявши гідне місце у сучасному гардеробі людини.


1 (2).jpg


Ультрамодні кросівки Ugly Sneakers - завоювали широку популярність та стали світовим трендом. Сьогодні неможливо уявити бренд відомого бутинку мод без цього взуття, практично кожен показ колекцій має хоча б декілька пар модних, перебільшено брутальних, нестандартних кросівок «Ugly Sneakers»

.

2 (2).jpg


Що таке Ugly Sneakers так як їх відрізнити від інших кросівок?

Слова, якими можна описати кросівки «Ugly Sneakers» - це мікс комфорту та нестандартного дизайну. Як виглядають ці кросівки: масивна, навмисно груба підошва, незвичайні деталі верху, однотонне, але у більшості випадків кричуще забарвлення, яскравий декор, мікс різних матеріалів, і це невелика частина трендових ознак, за якими можна визначити ці кросівки.


3.jpg


Fashion Trends Sports Style spring summer 2019 – модне взуття поєднує в собі різні стилі, кольори та декор. Оригінальність та лаконічність форми верху взуття поєднується з брутальністю підошви. В одній парі змішались яскраві нестандартні кольори, декоративні деталі, різні матеріали, такі як натуральна шкіра рептилій, силікон, корок, текстиль тощо. Весь цей мікс і створює оригінальний дизайн ультрамодних снікерів.


4 .jpg


Модні кросівки SS 2019 представлені в широкому асортименті кольорової гамми. В колекціях дизайнерів мирових брендів присутні кольори модної пастельної та класичної палітри, білі та кольорові, а також яскраві в стилі колор-блок. Металізовані та кислотні кольори, їх відтінки, вони виступають яскравими акцентами у взутті. 


5 .jpg


Стильні кросівки світлих кольорів та відтінків сезону весна-літо 2019 ідеально підходять для яскравих повсякденних кежуальних образів. Нейтральний білий колір ідеально поєднується з будь-яким яскравим рішенням в стилі колор-блок. Обирайте однотонну модель, білого  або пастельного кольору, і носіть її з будь-яким кольором вашого улюбленого одягу. 


6.jpg


Виникає питання: з чим носити модні кросівки? Стилісти пропонують мислити нестандартно, шукати нові ходи, поєднувати кросівки з класичним діловим гардеробом. Для міських буднів носити взуття в поєднанні з джинсами та футболками "oversize", а романтичні образи розбавляти модними снікерами.

Модні будинки в особі дизайнерів пропонують створити мікс спортивного взуття з класичним одягом, наприклад, брюки плюс біла сорочка або жакет. Такий Look стає більш популярним, особливо серед тих, хто любить виглядати нестандартно та модно, а ще це дуже функціонално та комфортно. Снікери допомагають створювати яскравий образ, який відповідає модним тенденціям.

Кожна дівчина хоче виглядати стильно, модно та неповторно. Залишилось тільки обрати оригінальну пару, яка зробить ваш образ модним та унікальним.