Назад

Жіночі шльопанці - літо 2023

Автор статті Fashion Expert Maxim

WOMEN`S FLIP FLOPS – SUMMER 2023/ ЖІНОЧІ ШЛЬОПАНЦІ – ЛІТО 2023

Жіночі шльопанці з впевненістю можна назвати «must have літнього гардеробу». Така пара взуття обов'язково має бути в колекції кожної жінки. Просто неможливо уявити собі жіночий літній гардероб без таких шльопанців. В Європі цей вид взуття називають Flip Flops, така оригінальна назва пішла від звуку, котрий утворюється в процесі ходи – "шльоп-шльоп". У цього взуття неймовірна кількість переваг: вони максимально зручні та легкі - ніжки відпочивають, відкриті – ніжки дихають.


Дизайнери бренду VITTO ROSSI створюють кожну модель, враховуючи всі модні тренди та сучасні технології. Кожна пара виглядає модно, стильно та привабливо, незалежно від кольору та декору, а ще вони дуже комфортні та виконані з натуральних матеріалів – гладкої шкіри та замші. 



Жіночі шльопанці, тренди та деталі 2023

  • Максимально відкрите взуття
  • Шльопанці MUST HAVE 2023|2024
  • Брутальність та елегантність – платформа та тонка підошва
  • Кольорова палітра – класична та пастельна
  • Кольори - чорний, крем, відтінки нюд
  • Стилі – класика, кежуал, моно, мінімалізм, рок-шик
  • Декор - металічна фурнітура – шипи, пірамідки
  • Декор, крупне плетіння шкіри – ефект кошика
  • Квадратний та круглий мис взуття
  • Застібка - липучка (шльопанці- «Трансформери»)


Види трендових шльопанців від VITTO ROSSI 2023


Жіночі шльопанці кежуального стилю виконані з натуральної замші. Вони легкі, еластичні та, звичайно ж, комфортні. Верх взуття має застіьку-липучку, котра дозволить легко та швидко підігнати це взуття по нозі, практично з будь-яким підйомом та об'ємом стопи. Однотонне взуття в стилі «Моно», мінімалістичний дизайн плюс товста підошва «Платформа» - тренд 2023. Низ взуття має товсту гумову профілактику, котра захистить підошву від стирання, а також свою власницю від ковзання на гладких та слизьких поверхнях. Універсальне взуття, котре можна поєднувати з будь-яким кольором та стилем одягу.

 

Жіночі шльопанці чорного кольору виконані з натуральної шкіри. Верх взуття має декілька ремінців, котрі перехрещені між собою, ідеальне рішення для комфортної фіксації шльопанців на ногах. Ремінці-лямки прикрашені оригінальним декором – об'ємний стібок в стилі геометрія «ромбики» плюс металічні шипи «пірамідки» в стилі «Rock chic» - тренд 2023. Взуття доповнює квадратний мис та товста підошва - платформа, котра має крупний протектор та акцент на підбори. Взуття з такою масивною підошвою виглядає брутально, але це тільки зовнішньо, насправді шльопанці дуже легкі та зручні.


На нашому сайті, ці трендові шльопанці також представлені в білому кольорі


Жіночі шльопанці виконані з натуральної гладкой шкіри. Модними елементами цих шльопанців легко можна назвати квадратний мис та нюдовий колір. Головним декором цього взуття виступає масивне плетіння шкіри – тренд 2023. Взуття доповнює тонка елегантна підошва з невеликими стійкими підборами – комфорт та відчуття стилю в кожному кроці.


Така оригінальна модель шльопанців також представлена в модному кольорі - пудра 



Сучасні моделі шльопанців призначені для щоденного використання в спекотні будні. Цю модель власниця носитиме, отримуючи максимальне задоволення від комфорту та модного дизайну. Такі варіанти ідеально підійдуть для міста - прогулка, похід в кафе та навіть робота, наприклад, в офісі, а також на природі, наприклад, поїздка за місто.


Таке універсальне вхуття можна носити з майками, топами, футболками або легкими сорочками. Низ может бути таким - джинси, шорти, капрі, велосипедки, легінси, вкорочені брюки - кюлоти або широкі в підлогу, а також сарафан, сукні та навіть літній костюм- двійка – піджак плюс брюки / спідниця / шорти з манжетами. Як ми бачамо - вибір величезний!  


ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
Купивши зараз за дуже привабливими цінами модні шльопанці бренду VITTO ROSSI, ви однозначно інвестуєте свої фінанси в свій повсякденний Fashion гардероб. Це дохволить насолоджуватися цим взуттям ще щонайменше декілька наступних сезонів, залишаючись в тренді та, маючи свій неповторний та оригінальний стиль. Знаєте чому? Тому, що бренд VR створює взуття, використовуючи найактуальніші світові тренди, котрі будуть популярними ще декілька років поспіль.

 
Обираючи VITTO ROSSI, ви крокуєте в ногу з часом!