Назад

Жіноче модне взуття SUMMER'24

Автор статті   Fashion Expert Maxim   


Жіноче модне взуття, літо 24. У літній період кожна дівчина має різноманітний гардероб. Щоразу, коли вона виходить із дому, у справах, на роботу чи відпочинок, звичайно вона одягає один із своїх улюблених повсякденних образів. Найчастіше, такий образ складається з легких речей, що дихають, виконаних з бавовни, льону, шифону, шиття і тонкого деніму.

  • Виникає актуальне питання – «З чим носити жіночі сандалі, босоніжки чи мюлі у спеку?»

Fashion Expert Maxim рекомендує одягати…

Сарафани та сукні, топи та шорти, футболки та широкі штани, сорочки з коротким рукавом та звичайно ж улюблені тонкі джинси. Саме з таких речей складається базовий, зручний та звичайно стильний жіночий гардероб.

  • Але, щоб у спеку, базовий жіночий образ став модним, максимально комфортним і привабливим, його необхідно доповнити трендовим літнім взуттям бренду Vitto Rossi, з колекції SUMMER'24

Жіноча колекція літнього взуття 24, максимально різноманітна та приваблива – босоніжки, сандалії, мюлі та інші. Кожна модель виконана з якісних матеріалів, створена за допомогою сучасних технологій та обладнання, відповідає своєму популярному тренду, і, звичайно ж, має свій стиль, колір та декор.


Жіночі сандалі / Жіночі босоніжки низький хід виготовлені з натуральної шкіри. Модель виглядає ніжно та акуратно. Головними акцентами босоніжок є модний колір металік, плетіння ремінців «коса», декор каміння – тренд Summer'24/25. Ідеальним завершенням взуття є тонка, елегантна, але в той же час практична та формостійка підошва з невеликим стійким підбором, саме вона створить своїй володарці максимальний комфорт протягом усього дня.

  • Ще одне цікаве питання від наших клієнтів – «З чим носити взуття кольору металік?»

Fashion Expert Maxim відповідає…

Можу сказати так! Це не про вигляд та стиль одягу. Це більше про кольори, з якими колір металік буде виглядати оригінально та привабливо, а також трендово!

  • У спекотну літню погоду, відтінки кольору металік: сталь, срібло та платина, ідеально поєднуються із сірим, білим, бежевим, і, звичайно ж, всілякими кольорами та відтінками деніму/синіми джинсами. Також кольори та відтінки металік ідеально поєднуються з яскравою природною та соковитою фруктовою палітрою.


Оригінальні жіночі босоніжки виготовлені з натуральної шкіри. Верх взуття максимально відкритий, тонкі ремінці обплітають ногу, наче лоза винограду. Мис взуття має квадратну форму, це не тільки ідеальний комфорт пальчикам ніг, але й популярний тренд Summer 24/25. Доповнює взуття комфортна товста устілка, яка створює особливу амортизацію під час ходьби, жіночі ноги взагалі не відчувають нерівності асфальту. Стійкий підбор середньої висоти, з упевненістю можна назвати ідеальним завершенням цих босоніжок.

  • Нове питання, яке цікавить наших клієнтів – «Яке воно, зручне взуття для роботи? Жіноча пара, опишіть її ... »

Fashion Expert Maxim відповідає…

Знаючи свої переваги, реакцію організму на теплий клімат та інші нюанси, кожна дівчина має свій індивідуальний критерій відбору взуття. Особливо тієї пари, яка має бути у її гардеробі.

  • Але є базові критерії відбору взуття для спекотного сезону, якими можуть користуватися абсолютно всі жінки. Наприклад, у спеку, взуття має бути максимально відкритим, щоб ноги дихали. Бажано, щоб колірна палітра взуття була світлих кольорів та відтінків, тому що таке взуття та ноги будуть менш нагріватися на сонці; Каблук у взутті має бути максимально стійким, так ноги та їхня володарка почуватимуться максимально комфортно протягом усього дня.


Стильні жіночі мюлі виготовлені з натуральної шкіри. Відсутність ремінців та зав'язок навколо ноги, роблять це взуття одним із головних фаворитів літнього сезону. Чудовою прикрасою та стильним декором взуття є перемичка «хорсбіт». Таке взуття зручне і максимально комфортне, а ще воно виглядає жіночно та романтично. Мюлі, можна з упевненістю назвати тренд Summer'24/25. Палітра кольорів цієї моделі пастельна, а значить універсальна - молочна, ніжно-рожева і ніжно бірюзова. Ідеальним завершенням цього взуття можна назвати невисокий і дуже стійкий підбор, саме він додасть образу нотки елегантності.

  • І знову актуальне питання, наші клієнти запитують – «Мюлі жіночі, з чим носити?»

Fashion Expert Maxim відповідає…

Для створення модного образу, який можна буде носити протягом усього спекотного сезону, можна підібрати речі світлих кольорів та відтінків. Обмежень немає, стиль може бути класичний, кежуальний та романтичний, вибір за вами.

  • У літній період ідеальним рішенням будуть жіночі сарафани та легкі сукні, сорочки оверсайз та звичайно ж широкі штани палаццо/кюлоти і навіть шорти з топами на тонких бретельках підійдуть до цього трендового взуття.


Головні критерії оцінки при виборі літнього взуття на кожен день. Цей список невеликий, але його 100 відсотків потрібно знати та застосовувати, у той момент, коли ви зібралися порадувати себе, а саме купити ще одну модну пару взуття від бренду Vitto Rossi

Fashion Expert Maxim відповідає…

На самому початку хочу казати - вибір на кожен сезон нереально величезний, тому кожен клієнт зможе для себе знайти ту модель, яка буде відповідати всім вашим побажанням. Навіть найдосвідченіший і мега модний клієнт, здивуватися, коли побачить неймовірний асортимент взуття на один сезон від Vitto Rossi

  • Жіноче взуття на кожен день має бути виконане з якісних, натуральних та сучасних матеріалів таких як - натуральна шкіра, замша, нубук, натуральна трава рафія, а також з текстилю – бавовна, денім/джинс, велюр та інші. Модель, яка вам сподобалася має бути комфортною, підходити вам за розміром. А ще вона повинна відповідати модному тренду. Усім цим критеріям відповідає кожна модель бренду Vitto Rossi


Робіть свій вибір із задоволенням, наповнюйте свій повсякденний гардероб перевіреними базовими, універсальними моделями, і, звичайно ж, новими мега-трендовими варіантами, адже саме вони створять з вашого образу оригінальний і привабливий Fashion Look 24/25.