Назад

Чоловічі шльопанці весна-літо 24

Автор статті    Fashion Expert Maxim

Чоловічі шльопанці весна-літо 24 / Men's Flip Flops SS'24. Настала спекотна погода, той самий час, коли з'являється бажання почуватися максимально комфортно. У цей час чоловіки одягають футболки, сорочки з коротким рукавом, а також легкі штани або шорти, виготовлені з натурального льону, бавовни або тонкого деніму. Але щоб почуватися максимально комфортно в літню погоду, образ доповнюють взуттям відкритого типу - шльопанці та сандалії. Таке взуття має відкритий мис та задник – ідеальне рішення, щоб ноги дихали та не нагрівалися. Чоловіки носять взуття такого плану без шкарпеток, і виглядає це стильно та естетично. Такий природний образ виявляє чоловічий характер і природну брутальність.


Чоловічі шльопанці / чоловічі сандалі виконані з натуральних матеріалів, таких як гладка полірована шкіра, замша та нубук. Саме ці матеріали дозволяють чоловікові відчувати комфорт у кожному кроці, особливо коли на вулиці така неймовірна спека. Натуральні матеріали легко і швидко приймають форму ніг в об'ємі та підйомі стопи, добре вбирає вологу ніг, і, звичайно ж, швидко висихають, товста підошва захищає ноги від гарячого піску та асфальту, а також нерівностей ґрунту, а це ті важливі фактори, що впливають на щоденний комфорт чоловіка.


Чоловічі шльопанці / Чоловічі сандалії чорного кольору, взуття виготовлене з натуральної гладкої шкіри.

  • Ідеальне рішення для повсякденного гардеробу у кежуальному та напівформальному стилі.
  • Перевага чорного кольору взуття в тому, що його можна поєднувати з будь-яким кольором одягу
  • Ідеально поєднується із чорним, синім, сірим, коричневим, білим, бежевим (як на фото). Також з яскравими кольорами та відтінками, наприклад червоним, помаранчевим, жовтим та ін.
  • Ця модель для тих чоловіків, яким подобається стриманість та мінімалістичний дизайн в образі
  • Гладка шкіра, чорний колір взуття, дозволять чоловікові легко і швидко доглядати її протягом всієї експлуатації.

Чоловічі шльопанці / Чоловічі сандалії кольору хакі, взуття виготовлене з натуральної шкіри - нубук.

  • Ідеальне рішення для спекотної та сонячної погоди. Величезний плюс шкіри нубук, у її характерному димчастому відтінку. Як показує практика, такі кольори та відтінки з ефектом серпанку практично не вигоряють на сонці, а якщо це і відбувається, то практично непомітно.
  • Кежуал, мілітарі, колоніальне сафарі, рибальський стиль, цей колір є максимально універсальним як хамелеон для чоловічого повсякденного гардеробу. Шльопанці такого кольору можна носити як у місті, так і на природі під час відпочинку
  • Цей колір взуття добре поєднується з такими кольорами одягу як: хакі, природні відтінки зеленого, сірого, синього, коричневого та, звичайно ж, бежевого кольору (як на фото)

Чоловічі шльопанці / Чоловічі сандалі коричневого кольору. Взуття виконане з натуральної шкіри - нубук.

  • Коричневий колір, один із базових кольорів у чоловічому гардеробі. Чоловічий образ завжди виглядає стильно і дорого, коли в ньому взуття коричневого кольору.
  • Чоловічий образ у повсякденному стилі кежуал, ідеальне рішення для цих шльопанців. Тепер міський комфорт виглядає презентабельно та оригінально.
  • Коричневий колір взуття ідеально поєднується з такими кольорами та відтінками одягу як: синій, коричневий, зелений, рудий, сірий та бежевий (як на фото).

Fashion Expert Maxim радить

Зверніть увагу, чому ці шльопанці/сандалії мають обов'язково бути у повсякденному літньому гардеробі чоловіка? Як мають сидіти чоловічі сандалі на нозі? Відповіді на ці питання дуже прості. Чинники, які говорять самі за себе

  • Якісне взуття, яке виконане з натуральної шкіри та замші.
  • Практичне та універсальне взуття, яке можна носити щодня, на відпочинок, спекотні будні та роботу (якщо у вас відсутній дрес-код)
  • Верх взуття має дві діючі застібки у вигляді ремінців та металевих пряжок, що дозволяє зафіксувати це взуття на ногах практично з будь-яким підйомом та об'ємом стопи.
  • У взуття поглиблена анатомічна устілка, яка повторює слід стопи, її плюс у тому, що вона ідеально утримує ногу під час ходьби, не даючи їй ковзати у взутті.
  • Устілка взуття виконана з натуральної замші, вона надає ногам приємних тактильних відчуттів протягом усього дня, поглинає вологу і швидко висихає.
  • У шльопанців товста підошва та устілка, вони захищають ноги від нерівностей ґрунту, асфальту та каміння. Власник такого взуття взагалі не відчує дискомфорту, а це величезний плюс!

Чоловічі шльопанці / Чоловічі сандалії універсальне взуття для повсякденного літнього гардеробу, їх можна носити з багатьма речами, отримуючи максимальний комфорт протягом усього дня. Залишилося тільки зробити вибір, визначитися з кольором, який вам найбільше подобається, «вдягнути їх, і носити протягом усього спекотного сезону…


Vitto Rossi - Ваш стиль, комфорт, робота та відпочинок!

Blog_03-07.gif