Назад

Фаворити літнього сезону 24

Автор Статті   Fashion Expert Maxim


Жіноче та чоловіче взуття, яке має модний акцент: колір або поєднання кольорів в одній моделі взуття, оригінальний декор, деталь, матеріал та його фактуру, інші елементи, що роблять це взуття особливим та привабливим. Ще, особливістю такого взуття можна назвати зручність та максимальний комфорт.

  • Fashion рубрика – «Фаворити літнього сезону 24». Взуття відкритого та закритого вигляду, в класичному, кежуальному та спортивному стилі. Таке взуття буде популярним не лише цього сезону, а й у наступних кількох весняно-літніх сезонах.

Fashion Expert Maxim радить…

Зверніть увагу на моделі взуття у цій статті, а також на подібні моделі, що представлені на сайті бренду Vitto Rossi. Шикарний вибір, різноманітність трендових моделей, вони дивують, вражають та зачаровують одночасно

  • Я впевнений, що кожен зможе для себе підібрати те взуття, яка відповідатиме всім індивідуальним запитам, а ще таке взуття стане фаворитом вашого повсякденного модного та стильного гардеробу.

ВЗУТТЯ - ФАВОРИТИ ЛІТНОГО СЕЗОНУ’24 / ТРЕНДИ, ДЕТАЛІ ТА ДЕКОР

  • Босоніжки яскравих кольорів та відтінків
  • Босоніжки на стійких підборах
  • Елегантні та витончені туфлі човника
  • Декор взуття – деталі металік, перлини
  • Комфортні та універсальні туфлі Лофери
  • Кеди з оригінальним декором, кольоровою палітрою
  • Стилі – колорблок та мінімалізм, неокласика, кежуал та спорт-шик
  • Матеріали: натуральна шкіра, замша, нубук і, звичайно ж, модний текстиль

   
Vitto Rossi. Презентація модного взуття

Жіночі «Босоніжки» виготовлені з натуральної шкіри. Верх взуття прикрашають дуті ремінці – тренд 24. Застібка у взутті виконана з ремінців та липучок – легко та швидко зафіксувати взуття на жіночих ніжках, практично з будь-яким об'ємом та підйомом стопи. Стійкий підбор у формі трапеція, підошва платформа - модні та оригінальні елементи жіночих босоніжок, а ще вони додадуть своїй володарці впевненості у кожному кроці. Ще однією особливістю цієї моделі є мікс колірної палітри в стилі колорблок, коли на контрасті в одному взутті поєднуються два модні кольори фуксія і тіффані.

  • ФУКСІЯ – Яскравість та привабливість! Трендовий колір, який став мега популярним у всьому світі. Дівчина, яка бажає зробити акцент на своєму образі, обов'язково зверне увагу на взуття насичено рожевого кольору.

Жіночі «Кеди» виготовлені з натуральної шкіри. Базова модель білого кольору, їх з упевненістю можна назвати «класикою спортивного стилю», вони знову зайшли на олімп слави та популярності, все тому, що взуття прикрашене модним вінтажним декором у вигляді перлин – тренд 24. Ідеальним завершенням цього взуття є масивна підошва платформа, вона дуже легка та амортизуюча.

  • ПЕРЛИНИ – Тренд та унікальність! Модний, ретро вінтажний декор виглядає стильно та ніжно, особливо коли їм прикрашають взуття у спортивному стилі, як кеди на фото. Зовні взуття виглядає еклектично, незвичайно та дуже оригінально.

Жіночі туфлі «Човники» виготовлені з натуральної шкіри. Верх туфель має відкриті деталі, які оголюють жіночі ніжки. Дівчина в такому взутті виглядає витончено та сексапільно. Модною прикрасою взуття є декор у стилі мінімал, що розташований на мисі взуття, а також витончений каблук «стилет» кольору металік – тренд 24. А ще, у цих туфель нереально комфортна, дута стьобана устілка, що амортизує. Незважаючи на високий і витончений підбор, таке взуття теж може бути максимально комфортним.

  • ПУДРА – Елегантність та ніжність! Пастельна палітра у взутті, давно стала ідеальною класикою у жіночому повсякденному гардеробі. Такий колір універсальний, його легко поєднувати практично з будь-яким кольором одягу. А ще взуття такої палітри ідеально виглядає на жіночих ніжках.

Чоловічі «Кеди» виконані з натуральної шкіри, вона має гладку та мерейну фактуру. Верх взуття має два базові кольори – білий та темно-синій. Цей мікс кольорів робить взуття не просто оригінальним, а й максимально універсальним для повсякденного гардеробу, тому що його можна носити практично з будь-яким кольором одягу. Шкіра м'яка, еластична, але в той же час ідеально зберігає форму взуття протягом всієї експлуатації. Також, верх взуття має мікро перфорацію та спеціальні блоки з сіточки – ноги дихають, низ взуття має амортизуючу та еластичну підошву, ці деталі створять ногам максимальний комфорт!

  • КОЛОРБЛОК – Оригінальність та практичність! Чоловіче взуття Sporty Style виглядає стильно та оригінально, коли в ньому поєднуються світлі та темні кольори. Таке взуття автоматично стає максимально універсальним для чоловічого гардеробу, тому що його можна носити з одягом як світлих, так і темних кольорів, наприклад з джинсами.

Чоловічі туфлі «Лофер» виконані з натуральної еластичної замші. Такий варіант взуття можна носити зі шкарпетками, слідками і навіть на босу ногу, ці туфлі не мають жорстких елементів і підкладки, вони максимально комфортні. Ідеальним завершенням лоферів можна назвати підошву, яка не лише приклеєна, а й пришита до верху взуття. Вона еластична і максимально практична для повсякденного носіння. А ще вона має акцент на маленький підбор, елегантно виглядати можна не тільки в класиці!

  • МІНІМАЛІЗМ – Стриманість та універсальність! Особливість такого стилю у тому, що у такого взуття не має декору, воно є базою для чоловічого гардеробу. Воно універсальне, виглядає стримано, його можна носити з джинсами, брюками чинос, та навіть шортами (як на фото).

Я впевнений, що кожна людина хоче знайти собі свої фаворити взуття. Ті варіанти, які вам будуть дуже подобаться, які ви носитимете щодня на роботу, у вихідні дні і навіть під час відпочинку. А ще, такі варіанти, які ви легко та швидко зможете міксувати з вашим повсякденним гардеробом, доповнюючи його або створюючи у ньому яскравий модний акцент.

  • І в цей час у вас виникає питання – «А що потрібно зробити, щоб вибір кожного з нас був правильним та результативним?»

Fashion Expert Maxim знає, що потрібно робити…

Дії дуже прості, але максимально результативні

Варіант номер 1

  • Прочитайте цю статтю, перегляньте всі фото колажі
  • Виберіть взуття, яке вам дуже сподобалося
  • Прочитайте опис, ознайомтеся з усіма його особливостями
  • Перейдіть до магазину або замовте взуття на поштове відділення
  • Обов'язково приміряйте взуття (щоб переконатися, що вам підійшло взуття, його розмір)
  • Купуйте його і, звичайно ж, носите із задоволенням

Варіант номер 2

  • Зайдіть на сайт бренду Vitto Rossi у розділі жіночого чи чоловічого взуття
  • Перегляньте всі категорії взуття, які представлені в цьому розділі
  • Ознайомтеся з усіма назвами взуття, представленими в цьому розділі
  • Виберіть той вид взуття, що вам сподобався / варіант, який ви бажаєте подивитися
  • Зайдіть всередину та ознайомтеся з усіма варіантами обраної категорії
  • Виберіть ту модель, яка вам дуже сподобається, за допомогою якої
    ви створите яскравий акцент у вашому образі або доповните його
  • Перейдіть до магазину або замовте взуття на поштове відділення
  • Обов'язково приміряйте взуття (щоб переконатися, що вам підійшло взуття, його розмір)
  • Купуйте його і, звичайно ж, носите із задоволенням

Якщо будуть категорії або види взуття, які ви не знаєте, або раніше не носили подібних варіантів, наполегливо рекомендую з ними познайомитися. Адже саме в них може чекати на вас взуття, про яке ви завжди мріяли.


Fashion Expert Maxim - На завершення статті можу сказати так, кожна модель взуття бренду Vitto Rossi має свій стиль, при його створенні використані найактуальніші тренди сезону. Кожна пара виконана з натуральної шкіри та сучасних матеріалів, які відповідають найвищій якості. Під час створення колекції використані новітні технології та обладнання, за допомогою якого її виготовили. Над кожною парою працювали професіонали своєї справи, які мають актуальний та багаторічний досвід у цій сфері.


Vitto Rossi. Залишилося зробити свій вибір і насолоджуватися ним! І пам'ятайте, спонтанні покупки залишають найяскравіші враження в нашому житті.

Радуйте себе частіше.