Назад

VITTO ROSSI в ритмі життя

VITTO ROSSI в ритме жизни

Девіз сучасного покоління – динаміка в ритмі життя. Молоді цілестпрямовані дівчата щоденно проводять багато часу на ногах, пересуваючись в мегаполісі і навіть за його межами. Кожного разу вони виходять вранці за поріг свого дому, знаючи, що повернуться не раніше вечору або пізньої ночі. Вони роблять паузу, щоб випити смачної кави або чаю, після чого з новими силами кидаються в бій, щоб встигнути все, що намітили на цілий день..


Виглядати щоденно модно, стильно та, головне, комфортно вам допоможе взуття VITTO ROSSI, в якому врахований фактор ритму життя при створенні колекції FW 20|21. Впевненість в своїх силах приходить тоді, коли на струнких та гарних ніжках надягнуте не просто модне та стильне взуття, але ще й комфортне. 100% відчуття комфорту дає можливість не помічати швидкоплинність дня, встигнувши зробити усі заплановані справи. 


"VITTO ROSSI" IN THE RHYTHM OF LIFE


Fashion trends взуття, декору та кольорової палітри FW 20|21

  • Стилі Classic та Casual
  • Стилі Мono та Мinimalism
  • Стилі Rock-chic та Neo-gothic
  • Жіночна брутальність та sexy style
  • Класичні чоботи, чоботи-ботфорти та чоботи-панчохи
  • Загострений та заокруглений мис взуття
  • Стійкі підбори «стовпчики»
  • Підошва – класична та платформа з протектором
  • Класична палітра: чорний, білий, молочний
  • Декор – блиск - лакована шкіра
  • Натуральна шкіра: гладка, полірована та мерейна


Класичні чоботи, чоботи-ботфорти або чоботи-панчохи – вибір за вами. Будь-яка з цих пар надасть жіночому образу особливого шарму. Жінка виглядає оригінально та стильно, образ грайливий та сексуальний. На перший погляд стрункі жіночі ноги закриті, але в цьому і є особливість такого взуття. Вони закривають ноги і в той же час підкреслюють їх стрункість та привабливість. О… Як же вони приваблюють чоловічі погляди! 

Бренд Vitto Rossi представляє Вашій увазі жіноче взуття FW 20|21

VITTO ROSSI в ритме жизни. Фото № 1

Стильні чоботи трендового молочного кольору виконані з натуральної шкіри. М'які складки, розташовані на підйому халяви взуття, створюють ефект легкості. Високі стійкі підбори «стовпчик» дозволять своїй власниці почуватись впевнено в кожному кроці, а гостроносий мис додає витонченості цій неперевершеній парі взуття. Навіть класичні чоботи можуть виглядати оригінально. Мінімалістичний дизайн робить це взуття універсальним для максимальної кількості образів.

 

Поєднуйте цю пару як з класичними шортами, так і з сукнями футляр. Для тих, хто любить довжину «maxi»: надягніть сукню трапецієподібного силуету з розрізом до коліна або набагато вище. Доповніть Fashion look класичним палто або курткою «косуха» в поєднанні, наприклад, з фетровим капелюхом. 


Дівчата, які люблять чорний колір у взутті та аксесуарах, на нашому сайті ця пара представлена ще в класичному чорному кольорі  
  

VITTO ROSSI в ритме жизни. Фото № 2

 Модні чоботи-панчохи виконані з натуральної гладкої та лакованої шкіри, вони ідеально повторюють форму струнких ніг своєї власниці. Дівчина в таких чоботах виглядає стильно, трохи брутально та, звичайно ж, сексуально. Доповнює взуття оригінальна підошва платформа з протектором та підборами, хоча це виглядає трохи брутально, але це тренд 20|21. 
Протягом всього дня ваш ритм та динаміка будуть в тонусі, тому що підошва дуже легка та ваші ніжки не будуть втомлюватися. Блискучим акцентом взуття слугуватиме оздоблення мису та задника, які декоровані лакованою шкірою.


Для того, щоб Fashion look виглядав оригінально, доповніть його короткими шортами з манжетами, сукнею футляр, курткою-косухою або шкіряним бомбером, вкороченим пальто або бушлатом.


VITTO ROSSI в ритме жизни

    

Не забудьте про модні аксесуари, які доповнять Fashion Look:  різноманітні сумки, клатчі та навіт рюкзаки, куди ж без них…
Зверніть увагу! На нашому сайті та в наших магазинах представлені оригінальні модні аксесуари  FW 20|21 бренду VITTO ROSSI

 

Ще одним важливим фактором в наш час є імідж кожної Fashion ladies, він може бути абсолютно різним, все залежить від смакових вподобань самої власниці, дрес-коду на роботі або відпочинку та, звичайно ж, модних тенденцій, які щосезону говорять нам про моду та стиль, впливаючи на ваш вибір. Саме вони прикрашають наше життя, додаючи в нього яскравих фарб або стриманих акцентів. Допомагають нам заявити про себе як про Fashion персону, нести гордо титул модної ікони 21 сторіччя.

 

Будьте стильними, модними та оригінальними
  
Ваш бренд VITTO ROSSI.