Назад

Чоловіче взуття. Модний акцент в деталях FW 20|21

Мужская обувь. Модный акцент в деталях.


Кожен чоловік
обирає собі той образ, в якому він почуватиметься впевнено, стильно, модно та комфортно в будь-якій ситуації. Акцентами чоловічого образу є аксесуари та взуття, які відповідають усім модним тенденціям.

Більшість чоловіків носять стильний одяг стиманої кольорової палітри класичного та спортивного напряму. Для того, щоб повсякденний Look  чоловіка не був прісним та однообразним,  дизайнери та стилісти пропонують додати акцент, за рахунок якого він заграє новими фарбами.

MEN'S SHOES. FASHION ACCENT IN DETAILS

Таким акцентом може бути колір взуття, матеріал та його фактура, його форма та колір. Поєднання цих елементів між собою дає нам можливість зробити свій вибір, створивши свій оригінальний FASHION LOOK


Модні акценти в деталях чоловічого образу та взуття 2020|21

  • Поєднання гладкої/мерейної шкіри та замші -  в одній парі взуття
  • COLOR BLOCKING у взутті. Поєднання декількох кольорів на контрасті
  • COLOR BLOCKING LOOK. Одяг та взуття різного кольору. Наприклад, класичний костюм синього кольору, а взуття - коричневого або навпаки.
  • MONO – взуття однотонне (будь-якого кольору).
  • Еклектика – поєднання різних стилів в одному образі. Наприклад, класичний костюм та кросівки. 

Пропонуємо вам декілька оригінальних аутфітів. Вони покажуть, як можна стильно поєднувати чоловічий гардероб класичного та кежуального напряму з модним взуттям VITTO ROSSI.

Хайтопы «High Top Sneakers» высокие оригинальные ботинки. Фото № 1

Хайтопи «High Top Sneakers» - високі оригінальні черевики спортивного стилю, виконані з натуральної шкіри та замші, яка дозволяє своєму власнику ходити в закритому взутті цілий день, захищаючи ноги від негоди з відчуттям повноцінного комфорту. Глибока шнурівка дозволяє ідеально фіксувати взуття на нозі. Товста еластична підошва захищає ноги від вологи, сирості, а також нерівної поверхні грунту. Верх взуття та підошва оформлені в стилі color block, поєднують в собі декілька кольорів: білий, коричневий та сірий. Саме кольорові блоки додають цьому взуттю яскравого акценту, за рахунок якого воно виглядає стильно та оригінально.
«Хайтопи» - чудова альтернатива класичним та кежуальним черевикам, таке взуття актуальне, особливо, в осінньо-зимовий період. 


Черевики білого кольору - це тренд 2020|21
. Модне рішення для демісезонної погоди, в прохолодну пору року, коли практично усі надягли взуття темного кольору, ви розбиваєте ці рамки та гордо носите білий. Ви не такі, як всі.

Білий колір універсальний: його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, він завжди виглядає стильно та виділяється на тлі одягу будь-якого кольору (окрім білого, звичайно).

Чоловічий Fashion look - піджак casual style синього кольору, біла сорочка або футболка лонгслів, джинси кольору індиго та модні кросівки High Top.


Стильные туфли лоферы «loafer». Фото № 2  
Стильні туфлі лофери «loafer» виглядають дорого та презентабельно. Вони виконані з натуральної замші. Таке взуття можна носити без шкарпеток, адже воно не має підкладу, його внутрішня сторона нагадує замшу з ворсовим покриттям «бахторма».  Особливість цієї моделі - тактильне відчуття, яке буде відчувати її власник. Це ідеальне взуття  для повсякденного носіння, яке не має жорстких ущільнювачів - м'яке та еластичне, воно легко та швидко приймає форму ніг, а це 100-процентний комфорт. Підошва має невисокі стійкі підбори, які дозволяють своєму власнику провести цілий день на ногах, не помчаючи втоми. Їх також можна носити зі шкарпетками в колір взуття.

Туфлі синього кольору універсальні, їх можна поєднувати практично з будь-яким кольором одягу: коричневим, бежевим, білим, хакі та навіть чорним. В залежності від стилю та дрес-коду ці туфлі можна надягти як з кежуальними, так і з класичними речами, а мінімалістичний дизайн робить цю модель ще більш універсальною.


Чоловічий Fashion look - піджак casual style в контрастну клітинку, біла сорочка або футболка лонгслів, класичні брюки зі стрілками та стильні замшеві туфлі лофери.

Для тих чоловіків, які консервативні в своєму виборі, на нашому сайті ця пара представлена ще і в класичному чорному кольорі.


Модные туфли монки с двумя пряжками.Фото № 3

Модні туфлі монки з двома пряжками «Double monk straps» виконані з натуральної шкіри та замші. Поєднання полірованої та матової фактури виглядає оригінально та дорого.  Туфлі прикрашає малюнок у вигляді брогування, який розташований на застібці, відрізних швів та на миску у вигляді малюнка медальйон. Злегка затемнений мис та задник взуття наділений ефектом «патина», виконаним вручну для кожної пари взуття. Яскравим декором слугують пряжки-застібки кольору металік, які дозволяють ідеально зафіксувати взуття на ногах. За рахунок стрейчевих резинок, котрі розміщені на підйомі ноги, взуття можна знімати та надягати, не розстібаючи пряжок (це підходить для тих чоловіків, у котрих низький або середній підйом стопи). Підошва з підборами має невеликий протектор, котрий дозволить своєму власнику почуватись впевнено в кожному кроці.

Туфлі коричневого кольору виглядають оригінально  – универсальний колір, котрий стильно поєднується з синім, бежевим, сірим, чорним та, звичайно ж, коричневим кольором. Якщо в одязі відсутній дрес-код і ви можете собі дозволити не дотримуватись будь-яких напрямів, то ці кежуальні туфлі можна носити навіть  з класичним гардеробом одягу.

Чоловічий Fashion look  - костюм  classic style темно-синього або сірого кольору, білого або блакитного кольору сорочка та стильні туфлі монки.

Для тих чоловіків, котрі люблять чорний колір у взутті та аксесуарах, на нашому сайті ця пара представлена ще і в класичному чорному кольорі.  

VITTO ROSSI FASHIONABLE AND STYLISH SHOES

Fashion look for men 2020|21 – це стильний образ чоловіка, який складається з речей різних стилів, доповнених цікавими деталями, котрі об'єднані в єдиний Fashion look .  Деталі грають важливу роль в образі чоловіка, вони можуть розповісти про свого власника те, що він не розповість вам особисто. Мова йде про смакові вподобання чоловіків. А вони бувають різні. Зверніть увагу на декілька прикладів:

  • Вдягається нестандартно, поєднуючи різні стилі в своєму образі  – любить експериментувати з образом, бути в центрі уваги, не боїтся заявити про себе всьому світові, обожнює багато уваги  зі сторони жіночої аудиторії.

  • Акцентує увагу на деталях, носить туфлі на босу ногу або надягає замшеві туфлі під класичний костюм – модник, денді, піжон та стиляга. Його називають по-різному, а він і кайфує від цього. Стриманий, врівноважений,  спостерігає за реакцією зі сторони.

  • Надягає кросівки під класичний костюм або піджак. Робить це спеціально, щоб ві на це звернули увагу  або просто любить комфорт у всіх його проявах, не звертаючи  уваги на стиль, при цьому виглядає неперевершено, просто  в нього є вроджений  смак на такі речі.

 

Чоловіки люблять комфорт, але при цьому хочуть виглядати стильно, модно. Не будемо забувати про це.

 

Будьте стильними, модними та оригінальними
  
Ваш бренд VITTO ROSSI.