Назад

VITTO ROSSI - офіційний партнер Національного конкурсу «Міс Україна»

Декілька слів про історію бренду VITTO ROSSI

У 2018 році європейський бренд взуття та аксесуарів VITTO ROSSI  став офіційним партнером Національного конкурсу «Міс Україна». Всі учасниці конкурсу блищали на подіумі мов яскраві зірки.

Національний конкурс «Міс Україна» проводиться в Україні з 1991 року. Це унікальний проект, який має ексклюзивне право представляти нашу країну на міжнародних конкурсах - Miss World, Miss Earth, Miss International. 

Бренд взуття VITTO ROSSI надав абсолютно всім дівчатам взуття  і вони блискуче показали себе під час шоу на подіумі.  

1.jpg

Дівчата приїхали з різних частин України, гідно представивши її на головній сцені країни перед багаточисленною аудиторією. Трансляція Національного конкурсу «Міс Україна» проходила по всій країні, а також за її межами.

VITTO ROSSI – офіційний партнер Національного конкурсу «Міс Україна 2018»

Стильні класичні туфлі-лодочки ідеально доповнили образи дівчат та дозволили їм достойно представити країну на головному подіумі. Всі дівчата почувались впевнено та гідно.

2.jpg

У взутті від бренду VITTO ROSSI дівчата проводили підготовку до самого головного дефіле року. Всі вони намагались показати себе з кращого боку, так як кожна з них доклала максимум зусиль, щоб бути на цій сцені. 

3.jpg

Конкурсантки брали участь у зйомках «Міс Україна» та вийшли на головний подіум країни. Всі образи дівчат були незабутні. Усі сукні підкреслювали індивідуальність та сексуальність кожної учасниці. Вони сяяли ніби яскраві зірки, засліплюючи своєю красою.


4.jpg


Кожна з учасниць почувалась на висоті у взутті від бренду VITTO ROSSI. Ми робимо все, щоб кожна дівчина почувалась вишукано та стильно.


5.jpg


Дівчата з задоволенням фотографувались разом на фоні логотипу Національного конкурсу «Міс Україна», показуючи себе у всій красі.


6.jpg


Не дивлячись на те, що всі моделі взуття - це класичні туфлі «лодочки» на тонкій шпильці бежевого кольору, кожна учасниця почувалась особливою та неперевершеною, завдяки різним моделям взуття, в якому дівчата брали участь в конкурсі.


7.jpg


В яскравих променях софітів конкурсантки з задоволенням позували перед об'єктивами багаточисельних фото- та відеокамер. Кожна з дівчат виглядала приголомшливо!


8.jpg


Зверніть увагу! Наскільки акуратно та витончено виглядає взуття на гарних ніжках наших конкурсанток! Воно ідеально доповнює не тільки образи дівчат, але й створює гарний настрій.


9.jpg


Асортимент компанії VITTO ROSSI дозволяє зберегти індивідуальність кожної учасниці Національного конкурсу «Міс Україна» 


10.jpg


Кожного разу, перед тим, як вийти на показ перед жюрі та багатотисячною аудиторією, дівчата змінювали свої образи кардинально. Абсолютно всі із завмиранням чекали на щось нове та незвичайне від конкурсанток. З'явившись на сцені в гарних вечірніх сукнях, засипаних блискітками, дівчата засяяли, як зірки вночі. Завершенням їх образів було стильне взуття від бренду VITTO ROSSI.


11.jpg


Під час показу дівчата дефілювали по подіуму, демонструючи свої образи. Було таке відчуття, що вони освітлювали собою темну ніч, привертаючи до своєї персони всю увагу оточуючих.


12.jpg


Конкурсантки ширяли в своїх неймовірно гарних та струмливих сукнях небесно-блакитного кольору, створюючи враження, ніби вони літали, злегка торкаючись туфельками глянцевої поверхні подіуму.


13.jpg


Складалось таке враження, ніби всі глядачі потрапили в казку, де гарні феї літають в небесах. Сукні доповнювало стильне взуття від бренду VITTO ROSSI, образи були настільки легкими, що складалось враження повної невагомості та польоту. 


Ми раді бути частиною команди «Міс Україна» та пишаємось тим, що стали офіційним партнером Національного конкурсу краси і представили взуття бренду VITTO ROSSI на головному подіумі країни.