Назад

Стильні жіночі снікерси 2020

АНОНС.jpg

Sport Spring Summer – здоровий образ життя та Fashion style стали одним цілим. Спортивне взуття настільки універсальне та популярне, що його носять з одягом будь-якого стилю та фасону цілий рік. Весна/літо - не виняток, а навпаки, саме та тепла пора, коли хочеться бути модною, стильною та сексуальною, не відмовляючись від улюбленої пари взуття. Снікерси поєднують комфорт та модні тренди, сучасні технології та нестандартні поєднання матеріалів, фактур та кольорової палітри. Вони прикрашають образ та створюють в ньому яскравий акцент.
Так легко бути в тренді!

У другій частині, присвяченій снікерсам Vitto Rossi, представлено ТОП модних жіночих кросівок 2020: кросівки стального кольору (металік), кросівки-сіточки (однотонні), кросівки без шнурків, кросівки на липучках. 

Модні тренди спортивного взуття: 
  • Стиль Sport Chiс
  • Футуризм «футуристичний стиль» 
  • Стиль Mono (взуття в одному кольорі) 
  • Снікерси на платформі «товстій підошві» – «Ugly sneakers» 
  • Текстильний верх взуття (цілком та частково) 
  • Комбінований верх взуття (мікс шкіри, текстилю та силікону) 
  • Колір «металік» 
  • Насичено жовтий колір та його відтінки 
  • Яскраві кольорові підошви або кольорові елементи декору 
  • Фактурні підошви (рифлені, об'ємні) 
  • Підошва, яка складається з двох частин (з підборами) 
  • Матова та глянцева поверхня підошви 
  • Декор із силікону 
  • Товсті об'ємні шнурки 
  • Застібка - липучка

В моді 2020 - футуризм  

Футуристичний стиль (футуризм від англ. futurе - майбутнє) характеризується посиланням до майбутнього, фантастики, космічним технологіям, інноваційним hi-tech матеріалам.
  

Головні елементи стилю футуризм: 

  • Металізована шкіра та текстиль
  • Декор із силікону та відображаючих елементів
  • Палітра: сталь, срібло, платина (холодні відтінки)
  • Мінімалізм в деталях та декорі

Для створення футуристичного образу в стилі кежуал ідеально підійдуть кросівки кольору металік. Такі кросівки маютьблискучі глянцеві деталі, вставки з прозорого або кольорового силікону. 

Створити образ легко та швидко: достатньо під кросівки надягти  вкорочені джинси, білу футболку плюс сріблястий аксесуар - сумку або рюкзак. Також можна використовувати срібний годинник або об'ємний браслет. Тоді ваш образ буде виглядати ультрамодно.

В новій колекції бренду VITTO ROSSI представлені кросівки найрізноманітніших моделей в футуристичному стилі на масивній підошві з цікавими деталями. Вони захоплюють своїм дизайном навіть найвимогливіших Fashion осіб. Футуристичний стиль став популярним не тільки у взутті, але й в аксесуарах, які також преставлені в новій колекції брендуVITTO ROSSI.


Бренд VITTO ROSSI представляє модні жіночі кросівки 2020
1.jpg

Ультрамодні кросівки срібного кольору виконані з натуральної шкіри. Масивна підошва сірого кольору в поєднанні з дзеркальним верхом виглядає блискуче. Футуристичний дизайн взуття виглядає оригінально та трохи космічно. Ці снікерси для тих дівчат, які люблять виблискувати в мегаполісі, привертаючи до себе багато уваги. Це взуття, як дзеркало, відображає все, що відбувається навколо, приймаючи щоразу нові фарби Urbana. Вкорочені джоггери або джинси в поєднанні з курткою «косухою» станут незамінними супутниками цих ультрамодних снікерсів.
 


2.jpg

Стильні жіночі кросівки без шнурків та блискавки виконані з текстилю. Трикотажна вставка у вигляді носка ідеально фіксує взуття на нозі та створює відчуття комфорту при ході. Такі снікерси не тільки зручно сидять на ногах та повторюють їх форму, але й оригінально виглядають, поєднуючи в собі футуристичний стиль та «Colorblock». Футуристичне взуття в літній період стане стильним акцентом білого Total look. Модниці з задоволенням надягатимуть це взуття з класичним костюмом або сукнею футляр, а також з білою сорочкою та джинсами з підворотами або злегка вкороченими донизу. Снікерси без шнурків - один з трендів взуття SS 2020


Модний стиль SPORT CHIC 2020  

Стиль Sport Chic «Спорт-шик» – поєднання комфорту та авангарду, в який додані гламурні елементи. Саме в цьому стилі використовуються яскраві кольори та екстравагантні тканини, а також декор. Спорт-шик орієнтований на мобільних людей з активною позицією.


Головні елементи стилю Sport Chic:

  • Яскрава кольорова палітра
  • Використання в одній моделі взуття натуральної шкіри, текстилю та силікону
  • Безліч декору та яскравої фурнітури
  • принти та вишивка
  • Незвичні комбінації матеріалів та колорів, стилістика «колорблокінг»


Цей стиль включає в себе достатно екстравагантних матеріалів, штучних та високотехнологічних досягнень.


Кольорова палітра стилю Sport Chic:

  • Яскраві насичені кольори - помаранчевий, жовтий, рожевий, червоний, зелений, синій;
  • Ультрамодні неонові кольори - ультрамарин, салатовий, лимонний, фуксія, фіолетовий, яскраво-помаранчевий та яскраво-блакитний. 

Взуття в Sport Chic Style – це яскравий акцент образу на кожен день. Його спокійно можна міксувати з різними речами та стилями (класика, кежуал). 


3.jpg

Модні жіночі кросівки-сіточки виконані з текстилю та натуральної шкіри - жовті кросівки сіточка жіночі. Ці кросівки однотонні. Таке відчуття, що їх цілком окунули в яскраво-жовту фарбу. Їх фішка - трендовий колір. Сітчатий верх - це комфорт під час тривалих прогулянок. Жіночі кросівки сіточки мають масивну стійку підошву «Ugly sneakers».  Вони дуже легкі та практично не відчуваются на ногах. Таке взуття виглядає оригінально з вкороченими джинсами, брюками, легінсами, джоггерами, шортами, спідницями. Бути в центрі уваги, заявити про себе як про Fashion ікону - ось це і є найголовніше правило модних яскравих кросівок для жінок у 2020 році.


4.jpg

Яскраві кросівки на липучках   виконані з натуральної шкіри та декору з силікону. Такі моделі на липучках популярні у активних дівчат, які багато часу проводять на ногах. Широка стрічка з текстилю жовтого кольору у вигляді шнурка виступає стильним акцентом взуття, вона гармонійно виглядає в поєднанні з жовтою підошвою. Кросівки з яскравою підошвою,  яка складається з двох частин, все частіше з'являються в колекціях різних світових брендів.
Крупні перебільшено грубі елементи декору взуття - підошва та липучка виглядають помітно, яскраво та креативно. Модниці гідно оцінять такий Fashion trend. Вони з задоволенням носитимуть такі снікерси на липучках з джинсами, шортами, чиносами та навіть вкороченими брюками в поєднанні з футболкою oversize, longsleeve та джинсовою курткою. 


В тренді 2020 року дизайнери втілили свої оригінальні ідеї, а саме: жіночі кросівки на липучках, кросівки без шнурків, кросівки-сіточки, кросівки сріблястого кольору «металік» стануть яскравим акцентом вашого Fashion look′a.  

Тепер Fashion ladies можуть не перейматися, що ніжки втомлюватимуться після активного дня на роботі, відвідин декількох зустрічей в різних куточках міста або походів на shopping. Навпаки, відчуття комфорту, прилив сил та енергії відкриють вам друге дихання.

Зручність, стиль, мода та креатив - основні причини придбати оригінальну пару кросівок бренду VITTO ROSSI.


Де купити наймодніші кросівки?

Модні, стильні та комфортні снікерси, про які мріють усі модниці! Де ж знайти таке взуття? Звичайно, в інтернет-магазині VITTO ROSSI. Зручне взуття, яке так обожнюють активні енергійні дівчата. Польський виробник завжди експериментує та створює оригінальні моделі взуття.

VITTO ROSSI - унікальний продукт, який поєднує практичність, стильний дизайн та нові тренди. Доповнивши повсякденний міський образ модними снікерсами, ви створите з нього Fаshion look , який виглядатиме оригінально та сучасно.