Назад

HALLOWEEN PARTY 2020

 HALLOWEEN PARTY 2020

VITTO ROSSI PRESENTS «HALLOWEEN 2020»
Вже зовсім скоро настане найнезвичніше, веселе та «страшне» свято року - HALLOWEEN 2020 


Трохи історії виникнення свята HALLOWEEN
Історія дістає корінням до стародавніх кельтів, які святкували язичницьке свято «Самайн», яке знаменувало закінчення літа та початок наступного сільськогосподарського року. Дивовижним чином він співпадав у датах зі святом  «Дня усіх святих», вплинув на традиції народного свята Halloween. Кельти ділили рік на дві рівні половини. Період з травня по жовтень вони вважали добрим та світлим, а період з листопада по квітень - холодним, часом зла та мороку. Ніч з 31 жовтня на 1 листопада була рубежем між цими двома відрізками року.

Назва свята вперше згадується у XVI сторіччі, як шотландське скорочення англійського виразу All-Hallows-Even (с англ. - «Вечер всех святых»). Так в той час називали ніч перед Днем усіх святих. 


Популярне страшне та веселе свято HALLOWEEN відмічають в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Похмура та моторошна атмосферна ніч настає цого року в суботу. Готуйте образи вампірів, чаклінув, відьом, перевертнів, монстрів, привидів та зомбі. Веселіться, отримуйте максималне задоволення від цієї чарівної та магічної ночі. В цей момент на землі настає свято танців та страхітливих веселощів. Провести цю ніч можна по-різному. 

Ось декілька варіантів:

  • Dress-code party (клуб, вечірка, оригінальний образ)
  • Home-party (вдома удвох або з друзями) 
  • Зустрічі з друзями та родичами. Звичайно, в образі. Дивувати та лякати - це наш девіз
  • Online трансляція в соц.мережах для своїх підписників (в horror образах)

Що допоможе створити незвичайну атмосферу:
  • Магічні танці під стробоскопами (феєричне шоу)
  • Голосна танцювальна рок-музика (у клубі або вдома)
  • Незвичайні конкурси (куди ж без них?) 
  • Фейерверк та петарди (це додасть дійству страху та яскравих фарб) 
  • Фото вночі в HORROR образах (обов'язкова умова)

Місце святкування – не таке й важливе, головне, образ та атмосфера, які занурюють вас у дійство, та, звичайно ж, фото, які ви будете передивлятися.

Перевтілення в оригінальний Fashion look, перевдягання в креативний костюм та одягання в оригінальний образ - як частина шоу та свята. Перший такий звичай був зафіксований на початку XX сторіччя.  Історично  він належить  до американських традицій, коли з'явились костюмовані вечірки. Носіння маскарадних костюмів на Halloween вперше було зареєстровано в 1895 році.

Образи та костюми на Halloween значно змінились та еволюціонували за минуле сторіччя. Початково костюми були страхітливими, похмурими та моторошними. Час минав та вже на початку 2000 років костюмовані вечірки  набули яскравих образів, а саме свято перетворилося на шоу незвичайної краси.

HALLOWEEN PARTY 2020

HALLOWEEN PARTY 2020. 

Основна тема такої вечірки – це образи та костюми персонажів із фільмів Horror, також популярні костюми в тематиці Fantasy, хоча головний мотив залишається найулюбленішим та найпоширенішим. Так на початку 2000-х образи на Halloween були не тільки такі як вампіри, перевертні, відьми, але й чарівники та феї, придворні дами та королі, медійні особи.

Частина історії та традицій свята HALLOWEEN збереглись і до наших днів, звичайно, дорогою  свято трансформувалося, набуло нових фарб та зовнішню оболонку.  Звичайно, це свято дуже сподобалось не лише молоді, але й старшому  творчому поколінню, яке  з задоволенням прийняло його. На сьогоднішній день це свято відмічають з розмахом, яскраво та креативно у всьому світі.


Чому це свято стало таким популярним в Україні? Відповідь лежить зовсім на поверхні і все надзвичайно просто. Тому що воно:

  • Не схоже на традиції, які склалися в нашій культурі
  • Візуально абсолютно повна протилежність будь-якому святу
  • Виглядає яскраво та зухвало
  • Викликає відчуття страху, адреналіну та захвату
  • Надовго залишається в пам'яті

Чим можна доповнити яскравий, креативний та зухвалий образ так, щоб він виглядав епатажно?
Вам в цьому допоможе:

  • Модне, стильне взуття F|W 20-21
  • Головний убір – циліндр
  • Рукавички білого, чорного або червоного кольору
  • Краватка або метелик, в колір взуття або аксесуарів 
  • Запонки з містичною символікою
  • Обручки, сережки та ланцюжки перебільшено великого розміру
  • Тростина з черепом або каменем в оздобленні металу 

Якщо ви вирішили підготуватися заздалегідь до цього свята та створити з нього театральне шоу з постановками та перевтіленнями, обов'язково фіксуйте це дійство на відео та фото = буде що згадати та поділитися з близькими та друзями. А через деякий час оновити в пам'яті, передивляючись  свої креативні веселощі.

Образи можуть бути цілком різними, вони мають нести страхітливий зовнішній вигляд та одночасно позитивний настрій, який ви будете нести в маси. Щороку можна створювати абсолютно новий образ, який буде радувати вас протягом усієї зачарованої ночі магії та чарів.


Образи від бренду VITTO ROSSI для костюмованої HALLOWEEN PARTY 2020
HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 1Модні черевики "Берці"



HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 2
Стильні туфлі "Броги"


HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 3
Оригінальні "Ботильйони" 


HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 4
Класичні туфлі "Оксфорди"


HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 5
Черевики "Rock chic style"


HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 6
Черевики "Sport chic style"


HALLOWEEN PARTY 2020. Фото № 7
Черевики "NEO Classic style"


HALLOWEEN PARTY 2020. "GHOST and ZOMBIE"

HALLOWEEN PARTY 2020 "GHOST GIRL and ZOMBIE BOY"


Створюючи свій Fashion look, будьте оригінальними та незвичайними, модними та стильними, головне, щоб ви почувались суперзіркою в цю темну ніч. Ваш образ може бути театрально-креативним на одну ніч або, навпаки, складатись з базових речей, які ви прикрасите незвичайними аксесуарами та страхітливим гримом. Зробіть свій вибір!

На вище представлених фото можна помітити, як театральний Look ідеально виглядає з модним взуттям бренду VITTO ROSSI. Дизайнери та стилісти радять використовувати в модних образах модне взуття та аксесуари 2020|21, які відповідають тематиці стилів Rock Chic, Sport Chic та Neo Classic, а це те, що повністю відповідає Fashion трендам.
  • Для жіночого амплуа – це брутальний та зухвалий акцент, 
  • Для чоловічого образу – стильний та помітний акцент.

Цієї ночі ви можете собі дозволити абсолютно все, адже завтра вже буде пізно. Вчинки, які в ніч свята здаватимуться нормальними, наступного дня виявляться моторошними та незрозумілими, але в цьому і є принадність цієї магічної ночі, коли казка стає реальністю.

Сучасні «привиди та зомбі» виглядають незвично, модно та стильно, а це вказує на те, що ви підійшли до цього свята творчо.

Усе зміниться в ніч 31 жовтня і ранок 1 листопада вже не буде, як раніше.

 


Будьте оригінальними разом з VITTO ROSSI.