Назад

Модний леопардовий принт у взутті та сумках SS 2019

ab8baaf50a829aa4823c27eedeb2db8c.jpg


Вітаємо! Ви вже на фінішній прямій квесту! Вам вдалось пройти всі наші завдання, більше ніяких загадок! Залишилось забрати останнє слово, зібрати слоган та відправити його у приватні повідомлення в Instagram https://www.instagram.com/vittorossi.ua  (Маленька підказка: ключові слова видавалися від останнього до першого)

Останнє ключове слово «Goodbye».

Стиль сафарі – це весна та літо у міських джунглях. Палке сонце змушує більшість людей вдягати легкий, однотонний одяг з натуральних матеріалів - таких, як бавовна та льон (одяг природних кольорів, пастельних та світлих відтінків). І саме в цей час на подіум виходить його величність леопард, він і привносить яскраві акценти в ваш образ. Модно та стильно у вашому look′у буде виглядати принт, який імітує забарвлення та ворс леопарду.

Анімалістичний леопардовий принт став модною та яскравою тенденцією сезону весна-літо 2019 року.

Практично завжди цей принт був в колекціях дизайнерів для сезону весна-літо, але саме цього року леопард увірвався в гарячу погоду та заявив про себе, як хижак - зухвалий, яскравий, помітний, креативний, незвичайний... Його називають по-різному, але він завжди залишається незмінним собі.

Дівчина, яка обирає в гардероб леопардове взуття або аксесуар - міська хижачка, яка вийшла на полювання в місто джунглів, вона не боїтся заявити про себе суспільству, так - вона саме цього й хоче.

Леопардове взуття або аксесуар створюють яскравий акцент в образі, пройти повз який просто неможливо.

Світові бренди на чолі зі своїми дизайнерами створюють колекції взуття та аксесуарів, використовуючи модний леопардовий принт для найкращих  колекцій 2019 року. Анімалістичний принт завжди притягує увагу людей.

Розглянемо наймодніші леопардові варіанти взуття та аксесуарів, які пропонують бренд «Vitto Rossi».


038a532cdfbb36c4c9d41f10d14b2a0d.jpg


Туфлі комфорт - це мікс між повсякденними туфлями на низькому ходу та спортивним взуттям, ідеальне поєднання моди та комфорту. Таке взуття підходить для повсякденного носіння, в ньому легко можна піти як на прогулянку, так і на роботу, звичайно, якщо у вас на роботі відсутній суворий дрес-код. Леопардовий принт створює в цьому взутті модний акцент, а біла рівна підошва додає нотку спортивного стилю.


3 (2).jpg


Зверніть увагу на те, який мікс матеріалів, стилей та забарвлення в одній моделі кросівок: еклектичне поєднання брутальної модної підошви білого кольору з лакованим верхом взуття в леопардовому принті. Ця пара - яскравий представник стилю спорт-шик, тепер ваша прогулянка - це Fitness плюс Fashion.

Кежуальний вуличний стиль одягу легко доповнити леопардовими кросівками, якщо на додаток до них надягти облягаючі вкорочені джинси або брюки, завужені донизу, футболку та куртку «косуху» або джинсову куртку oversize вільного крою. Кольори комплекту мають бути однотонні, а це - бежевий, сірий або чорний. Разом з леопардовим принтом можна легко поєднувати і яскраві кольори: такі, як червоний та золотий.


4 (2).jpg


Класичні туфлі лодочки леопардового забарвлення з прозорими вставками додають дівчині сексуальності, а ще цей принт здатен на більше - він легко робить образ модним та стильним. До цього взуття можна надягти облягаючу сукню - "футляр", приталений жакет, доповнивши образ окулярами та клатчем або ж маленькою сумочкою. Хто любить стиль рок-шик можуть це взуття надягти під джинси, топ та шкіряну куртку - «косуху».


5.jpg


Якщо хочеться додати образу яскравого акценту, сміливо обирайте леопардові туфлі. Не обов'язково, щоб весь верх взуття був виконаний в цьому забарвленні. Є різні варіанти, наприклад: коли туфлі двокольорові з чорними  та прозорими вставками. Це дасть Вам  більше можливостей для поєднання взуття з будь-яким одягом. Їх можна надягти як під вкорочені джинси для повсякденного носіння, так і під легку романтичну шифонову сукню.


6.jpg


Жіночі босоніжки для повсякденного носіння незамінна деталь вашого гардеробу в жаркі дні, саме в цьому взутті ніжки будуть дихати. Взуття на низькому ходу також може бути таким привабливим та модним, як і взуття на шпильці. Вони з легкістю доповнять практично будь-який комплект одягу, будь то джинси з футболкою, шорти з майкою або легкий сарафан на бретельках.  Ідеальна модель для прогулянок, відпочинку на пляжі, а також роботи в теплу пору року.

 

7 (2).jpg


Для того, щоб створити яскравий акцент в образі, необхідно додати хижих мотивів. Сумка з леопардовим принтом - це прекрасний спосіб зробити навіть самий базовий наряд більш модним, зухвалим та привабливим. Ручки округлої форми придають сумці незвичний дизайн. Вона ідеально підходить для повсякденного носіння, так як виконана з якісної натуральної шкіри. Також цю сумку можна носити на плечі за допомогою довгої пристібнутої ручки. В цей момент дизайн та форма сумки кардинально змінює свій зовнішній вигляд, сумка-транформер згинається вполовину. Незамінний варіант для модного shopping'а, походів в кафе та незабутніх романтичних прогулянок.  

  

8.jpg


Стильна сумка невеликого розміру – мікс між сумочкою та клатчем, ідеальне поєднання між компактною формою та яскравим дизайном. За допомогою довгої ручки, таку сумку можна надягти як на плече, так і тримати її в руках наче клатч. Леопардова деталь створює яскравий акцент, привертаючи до себе увагу. Такий аксесуар можна надягти як під строгий костюм, так і під casual-look. 

Хижий леопардовий малюнок завжди цікавий жіночій половині, тому безліч дизайнерів включають його в свої колекції. Він зачаровує, манить та зводить з розуму... Ох уж цей Fashion Leo. В колекціях 2019 року модні будинки використовують леопардовий принт як яскраву деталь в образі. Такий аксесуар можна надягти на роботу в офіс без суворого дрес-коду  або на романтичну зустріч. Власниця такого аксесуару та взуття завжди і всюди буде почуватись на висоті.

Якщо ви яскрава та неординарна особистість, яка любить привертати до своєї особи увагу, дизайнери пропонують поєднувати в одному луці декілька принтів одночасно - це виглядає дуже креативно та помітно. Експериментуйте! Будьте модними та оригінальними!