Назад

Яке взуття та сумки купити на літньому розпродажі?


Будь-яка жінка мріє мати в своєму гардеробі багато взуття та сумок, щоб для кожного образу була своя індивідуальна пара. Це дуже гарне бажання, адже воно вирішило б одразу всі питання (так думають усі жінки у світі). Хтось відмовляє собі в цьому, виходячи з того, що всього не купиш, а хтось - чи варто так багато купувати взагалі. Але є й ті, хто готовий купувати багато, але цю людину тоді хвилює інша думка – що саме придбати?

Ідеальне рішення цього питання є! Дякуємо дизайнерам та стилістам - вони знайшли нереально крутий спосіб, як це зробити. Він надзвичайно простий, лаконічний та універсальний. Тепер кожна дівчина може щоденно виглядати модно, стильно та привабливо.

Ось саме ті варіанти, котрі допоможуть вам витратити менше, а купити більше:

  • Модні / стильні базові пари взуття та однотонні сумки, класичної та пастельної палітри – ідеальне рішення для повсякденного гардеробу та різноманітних образів.
  • Розпродаж / SALE – дуже класична можливість купити собі більше взуття та сумок, і не лише базових, але й тих самих варіантів, котрі вам сподобались з першого погляду – це любов! По-іншому і бути не може.
Розпродаж взуття та сумок - це можливість стати модними, стильними та актуальними протягом багатьох сезонів, відчуваючи саме той комфорт, за який поважають та люблять бренд VITTO ROSSI.


Сезонний розпродаж взуття та сумок – це можливість, котра закликає діяти - йти та купувати! Оновлення гардеробу - це завжди круто та весело. Шоппінг -  саме те рішення, котре створює веселий настрій, позитивні емоції та бажання радувати себе в будь-який час.

Вирішили, отже, дійте - йдіть та купуйте те, про що мріяли на початку або в середині сезону. Тренди та тенденції цього року не закінчуються в кінці сезону або з настанням нового. Скажу більше, те взуття та аксесуари, котрі ви зараз придбаєте, можна і треба, та що там треба, обов'язково необхідно носити одразу, як тільки купили – навіщо чекати?
    

Є багато варіантів, котрі з весняно-літнього сезону ідеально підійдуть для прийдешньої осінньої погоди. Дизайнери вже декілька сезонів поспіль диктують носити темне взуття влітку, а світле - взимку, розриваючи усі раніше вигадані та перевірені стандарти. Ми самі помічаємо, як на вулицях міста або в місцях, де ми живемо, є жінки, дівчата, котрі з задоволенням восени та взимку носять одяг, взуття та аксесуари світлих кольорів та відтінків, а також яскраву соковиту палітру щодня. І це виглядає круто!

Вибір завжди за вами! Але якщо ви вирішили щось змінити в своєму іміджі, стати світлими або, навпаки, дуже яскравими в осінній період, створивши собі та оточуючим гарний настрій, тоді вперед. Ми за те, щоб кожна жінка була багатолика та багатокольорова.


Актуальні моделі взуття та сумок 22 / 23  VITTO ROSSI 

Жіночі туфлі «Лодочки» виконані з натуральної гладкої шкіри. Елегантний, трохи загострений мис взуття – ніжки виглядають вишукано та витончено. Класична модель взуття прикрашена трендовими підборами – висока шпилька рюмочка. Туфлі створені в стилі «Mono», трав'янисто-зеленого кольору плюс оригінальний дизайн підборів - трендові элементи 22/23. Ця пара створить яскравий акцент в образі людини.


Зверніть увагу! Ці унікальні туфлі представлені на нашому сайті в різних кольорових рішеннях: фуксія, білий, чорний та беж. 



Стильна сумка «Мішок» бежевого кольору універсальна та повсякденні. Уся поверхня сумки має оригінальне модне тиснення «Crocco», також сумку прикрашає функціональна плетена ручка – тренд 22/23. Верх сумки та зовнішня кишеня застібається на блискавку – зручність та швидкість використання. Металічна фурнітура: блискавка, напівкільця, кріплення ручки – блиск та довговічність. Один великий відділ та декілька внутрішніх кишеньок дозволять покласти в цю сумку усе найнеобхідніше на кожен день. Додатковою прикрасою-декором виступає стильний брелок з брендингом Vitto Rossi.


Ця стильна, містка сумка також представлена в двох ніжних відтінках: світло-сірий та класичний білий.


Жіночі босоніжки виконані з натуральної гладкої шкіри. Однотонне взуття світло-сірого кольору в стилі «Mono» універсальне, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу, воно практично не нагрівається на сонці, а ще на ньому не видно пилу в суху та спекотну погоду. Широкі лямки та пряжки ідеально фіксують взуття на ногах. Максимально відкритий верх взуття, устілка з м'яким амортизатором – затишок та особливий комофорт, ніжки дихають. Товста підошва «платформа», має невисокі стійкі підбори, легка, але виглядає брутально – тренд 22/23, вона додасть зросту своїй власниці, також вона стійка- впевненість в кожному кроці.   


Мега трендовий, універсальний варіант босоніжок для щоденного комфортного використання.


Вертикальна сумочка через плече з оригінальним дизайном. Уся поверхня сумки має оригінальне тиснення у вигляді мереї та брендингу Vitto Rossi. Насисений модний жовтий відтінок - яскравий та привабливий акцент. Дизайнери поєднали в одному аксесуарі декілька різних моделей: маленька сумочка плюс гаманець – цікавий багатофункціональний варіант з класичною ретро-застібкою – тренд 22/23. Два містких відділа дозволять розподілити усі жіночі дрібниці. Уся фурнітура-декор: застібки, карабіни, напівкільця - виконана з металу – якість та практичність.  Її можна носити як великий гаманець або через плече на довгому тонкому ремінці, котрий йде в комплекті.


Для тих, хто любить ніжні універсальні відтінки, котрі ідеально можна поєднати в комплекті з джинсами, ця мініатюрна сумочка представлена ще в ніжно-блакитному відтінку. 


5.jpgЖіночі шльопанці виконані з натуральної шкіри. Взуття цілком чорного кольору – стиль «Mono» - універсальне та практичне, ідеальний варіант для повсякденних буднів. Широка, формостійка та одночасно м'яка лямка верху взуття добре зафіксує ніжки.  Амортизуюча устілка та елегантна щільна підошва з мисом квадратної форми створять необхідний комфорт на весь день.  Верх взуття має незвичайний, оригінальний  декор – ланцюжки, оздоблені шкірою – тренд 22/23.


Така модель шльопанців підійде для повсякденного використання та для відпочинку.


Сумка «Конверт» через плече має акуратні складки та м'яку форму, містка. Білий колір - ніжний та універсальний. Аксесуар має металічну фурнітуру: застібку-блискавку, напівкільця та карабіни. Модним декором цієї сумки виступає оригінальна ручка-ланцюжок кольору металік – тренд 22/23. А щоб звільнити руки, в комплекті також наявна довга тонка ручка.


Ця незвичайна сумка також на сайті представлена в двох відтінках:  ніжно-зеленому та пудра.


Жіночі босоніжки виконані з натуральної шкіри. Взуття гарного нюдового відтінку в стилі «Mono» - універсальне та ніжне. Мінімалістичний дизайн верху взуття, тонкі «дуті лямки» - тренд 22/23. Легкий лоск створює маленька акуратна пряжка золотого відтінку. Взуття доповнює устілка з геометричним тисненням, тобто немає ковзання! Завершенням цієї стильної пари виступає тонка елегантна підошва з незвичайними стійкими підборами середньої висоти.


Для тих, хто любить стриману класику, ці стильні босоніжки представлені також в чорному кольорі.



Жіноча сумочка через плече пастельної гами. Модним оздобленням цієї моделі виступає вся поверхня сумки, оброблена цікавою строчкою «Стежка» - тренд 22/23. Блискучим декором є застібка кольору металік. Що стосується її розміру та функціоналу, вона маленька, але дуже містка - один відділ для всіляких потрібних жіночих дрібниць. Застібається на блискавку та має другу тонку довгу ручку, котра пристібається до аксесуару за допомогою металічної якісної фурнітури: карабіни та напівкільця стального кольору.

Ця ультрамодна сумочка представлена в різних кольорах: жовтий, зелений оливка, молочний, ніжно-рожевий та класичний чорний.  


Колосальний вибір за стилями, кольорами, декором та відтінками. Кожен клієнт зможе підібрати для себе той варіант взуття та сумки, котрий відповідатиме усім його побажанням, починаючи від дизайну та завершуючи ціною. Бажаємо вдалих покупок на літньому розпродажі, веселого проведення часу разом з Vitto Rossi.


Мода, дизайн, універсальність  та комфорт – те, за що люблять взуття  VITTO ROSSI.