Назад

Черевики «Челсі» - правильний вибір для осені

Анонс БОЛЬШАЯ.jpeg

Мега популярні черевики «Челсі / Chesea» стали невід'ємною частиною жіночого гардеробу. Ця модель взуття просто must have для модниць, без неї не обійдеться жоден сучасний жіночий образ, таке модне взуття зобов'язана мати кожна Fashion особа – це норма. Це модний виклик! Хочеш бути Fashion? Вперед за трендовими черевиками «Chelsea».

Челсі (англ. – «Chesea») – жіночі черевики низької або середньої висоти, котрі не мають шнурків та застібок, замість цього на халяві розміщені дві вертикальні стрейчеві вставки, за допомогою яких взуття легко надягати та знімати. Таке взуття може бути виконане з гладкої або тисненої шкіри, замші чи нубуку, воно може бути різних кольорів та відтінків. Трендові пари взуття мають товсту грубу підошву з крупним протектором – тренд 22/23.


Ідеальне комфортне вуття для осінньої сирої та вологої погоди. Байкова підкладка та товста тракторна підошва дозволять своїй власниці почуватись комфортно, впевнено протягом всього осіннього та навіть зимового сезону. Мінімалістичний дизайн, натуральні матеріали - шкіра та замша, базова палітра - чорний, білий, молочний, коричневий кольори та їх відтінки дадуть можливість носити цю пару багато сезонів, не зважаючи на тренди та тенденції.

1.jpg

Тренди та деталі в черевиках «Челсі» 22/23.

  • Черевики «Челсі» - взуття на еластичних вставках
  • Стиль - кежуал / класика
  • Стриманість в мінімалізмі та моно-стилі
  • Кольорова палітра - класика / кежуал
  • Кольори - чорний, рудий, білий/молочний
  • Натуральні матеріали - гладка шкіра/замша
  • Підошва - груба тракторна
  • Грубі та елегантні деталі
  • Комфорт та практичність

Практично кожна дівчина, купуючи нову пару взуття, зіштовхується з питаннями, які її цікавлять, наприклад: - «З чим носити Челсі?» або «Черевики Челсі, з чим носити?»

Стилісти та дизайнери радять носити трендові черевики челсі з джинсами, шортами з манжетами, котрі  виконані з «теплої» тканини, а також кольоровими легінсами або панчохами, верх одягу - куртка «косуха» або джинсова, французький плащ та пальто.

Fashion правило таке: міксуйте ці речі між собою, шукайте оригінальне або базове рішення, котре відповідатиме модним трендам або індивідуальним вподобанням. Але пам'ятайте, що незмінно для Fashion Look - трендові черевики “Челсі»

Взуття бренду VITTO ROSI 22|23


Низькі черевики «Челсі» виконані з натуральної бархатистої замші. Однотонне взуття в стилі «Моно / Кежуал» виглядає стримано та оригінально. Цікавим дизайном цієї моделі є оздоблення мису та задника взуття – техніка брогування, а також малюнок «Медальйон», розташований на мисі взуття. Грубі черевики челсі - тренд 22/23, насправді, легкі та дуже комфортні.

Це оригінальне взуття представлене в трьох кольорах: коричневий з рудим відтінком, зелений хакі та насичено чорний.  



Черевики «Челсі» виконані з натуральної гладкої шкіри. Взуття в стилі «Моно» - однотонне та універсальне, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу. Вузька халява, верхня частина взуття практично повторює форму ноги, а довгі стрейч-вставки дозволять швидко надягати та знімати взуття, буквально за лічені секунди. Тепло ваших ніг збереже тепла байкова підкладка. Завершенням цих модних черевиків є модна груба товста підошва з литими підборами – тренд 22/23. 



Високі черевики «Челсі» виконані з натуральної молочного кольору шкіри. Модель в стилі «Моно» – тренд 22/23. Середня висота цієї пари дозволить максимально закрити ніжки від вологої та холодної погоди. Відсутність шнурків, декору дозволяє зосередити всю увагу на формі та кольорі цієї моделі.  Тепла байкова підкладка зігріє  ваші ноги  в осінню пору року, коли на вулиці холодно.  Збереже тепло ніг та додасть впевненості в кожному кроці товста стійка підошва з високим литим рантом та крупним протектором – тренд 22/23. Зверніть увагу! Підошва приклеєна та пришита – подвійна гарантія якості. Високі черевики челсі - скажи сльоті та сирості – ні! Комфорту та трендам – Так!

Зверніть увагу! Молочні черевики «Челси» на грубій підошві також представлені на нашому сайті в насичено чорному кольорі. 


Найголовніші побажання кожного з нас у виборі взуття: «хочу зручне взуття, хочу модне взуття…».  Дизайнери почули вас та поєднали в одній моделі тренди та комфорт, створивши мега популярні, тендові черевики  «Челсі».

В магазинах Vitto Rоssi представлене велике різноманіття абсолютно різних варіантів черевиків «Челсі».  Кожна модна пара цікава та приваблива по-своєму. Палітра та матеріали, з яки виконана кожна пара, а ще й оригінальна обробка та модний декор дуже цікаві. У нас є черевики «Челсі» на будь-який смак та побажання!



Будь в тренді, відчуй комфорт!

Твій бренд VITTO ROSSI