Назад

Яке взуття купити на літньому розпродажі?


Зверніть увагу на базові моделі взуття з натуральної шкіри. Вони можуть бути виконані в мінімалістичному стилі або зі стриманим акцентом-декором, в класичній або кежуальній палітрі – це те, що треба!

Знаєте чому? Тому що ці фактори дозволять вам носити таке взуття з речами класичного або кежуального, а також міського спортивного стилю, будь-якого кольору та відтінку.

Кожного сезону з'являється нова колекція взуття в магазинах VITTO ROSSI. Вся вона відповідає модним напрямам, мега-трендам поточного та наступного сезонів. Крім ультрамодних моделей, з'являються і базові моделі взуття:

  • котрі стають більшою частиною вашого гардеробу
  • котрі стають найкрутішими хітами та акцентами вашого гардеробу
  • котрі створюють особливий настрій
  • котрі створюють особливий комфорт вашим ніжкам

Як показує практика, на початку сезону багато хто купує нові речі, аксесуари та взуття. Таке може відбуватися за різними причинами: зміна сезону, зміна іміджу, просто бажання оновити свій гардероб. Можу сказати, що це круте відчуття, коли в гардеробі з'являються нові речі. Саме вони створюють особливий настрій та емоційний заряд.

  • Стилісти та дизайнери радять чоловікам робити зміну речей в гардеробі, починаючи зі взуття. Адже саме воно створює особливий акцент в образі.
  • Взуття для чоловіка - це комфорт та особливий показник його стилю та статусу.

Тому чоловіки ретельно та раціонально ставляться до придбання взуття. Речі частіш за все в чоловічому гардеробі залишаються базовими та стриманими
.  

Чому вигідно купувати на розпродажі?

За першими цінами всього одразу не купиш, а ще часто буває таке, що на початку сезону ще не сформувались вподобання, розуміння та бажання. Хочеться все переглянути і лише після - визначитися. Тому в середині або в кінці сезону з'являється мега шанс порадувати себе та купити усе бажане на розпродажі, ще й за дуже приємними цінами. А це дозволить вашому образу та іміджу залишатися актуальним та привабливим, стильним та модним щонайменше ще декілька років.

Знаєте чому? Тому що будь-який тренд або модний напрям залишається актуальним протягом трьох років. Придбавши в кінці сезону взуття з дуже гарною знижкою, ви вносите різноманіття в свій гардероб, створюєте нові акценти.

Відповідь дуже проста: купуйте базові універсальні моделі взуття, котрі ви зможете носити, отримуючи максимальне задоволення незалежно від трендів та тенденцій. 

 

Актуальні моделі взуття 22 / 23  VITTO ROSSI


Чоловічі кеди виконані з натуральної гладкої шкіри. Мис взуття та бокові частини оброблені наскрізною перфорацією, необхідний комфорт в спекотну погоду - ноги дихають. Також перфорація виступає мінімалістичним декором – кеди виглядають оригінально. Взуття білого кольору виконане в стилі «Mono» - повністю однотонне – універсальне, його легко поєднувати з будь-яким кольором одягу. Стрейч-шнурки добре фіксують взуття на ногах з будь-яким підйомом, вони дозволять швидко надягати та знімати взуття, а ще вони не розв'язуються. Товста еластична підошва приклеєна та пришита до верху взуття, вона виконана з практичного гумового матеріалу ЭВА. Низ підошви, опорна частина має мікро-протектор, він запобігає ковзання на найгладкіших та слизьких поверхнях – впевненість в кожному кроці.

Хтось таке взуття називає кеди, хтось - шкіряні кросівки, але найголовніше, що його можна носити у повсякденному житті, а також на відпочинку: на прогулянках, у поїздках та під час активної ходи.

Розпродаж літніх кросівок 2022 - це можливість купити стильне якісне взуття за дуже гарними цінами



Чоловічі шльопанці виконані з натуральної шкіри. Верх взуття має дизайн літери «X» - це переплетіння створює особливий комфорт - взуття не врізається в шкіру, дозволяючи надягти взуття на ногу практично з будь-яким підйомом.  Цікавим декором цієї пари є тиснена шкіра - анімалістичний декор «Crocco», взуття виглядає стильно и дорого. Крутезним рішенням дизайнерів було зробити це взуття в коричневому кольорі, адже він завжди виглядає оригінально та привабливо. Устілка виконана з натуральної шкіри – практична, приємні тактильні відчуття.  Її форма поглиблена, має особливу будову, а по краям устілки проходить невисокий бортик, котрий дозволяє зафіксувати ногу так, щоб в процесі ходи вона не ковзала, а пальці були захищені від механічних пошкоджень (наприклад, перечепився під час ходи).  Завершенням цієї пари є товста еластична підошва, саме вона захищає ноги від нервіного ґрунту та асфальту – 100% комфорт.

Ці шльопанці ідеально підійдуть для міських буднів: робота, похід в літнє кафе, а також для відпочинку – поїздка за місто на природу. 



Чоловічі туфлі комфорт «Лофери» виконані з натуральної шкіри «Нубук». Еластичний верх взуття оброблено наскрізною перфорацією, що дає необхідний комфорт на весь день. Мінімалістичний дизайн, відсутність декору та шнурків дозволять це взуття носити практично з будь-якими речами повсякденного гардеробу. Підкладка світлої палітри еластична, м'яка – таке взуття можна носити на босу ногу. Низ взуття доповнено товстою еластичною підошвою білого кольору, виконаною з ПУ (поліуретан) – практичність, універсальність та комфорт, за що чоловіки цінують взуття.

Універсальне взуття в мінімалістичному стилі зі спортивною підошвою білого кольору ідеально підійде для щоденного використання. Таке взуття можна носити з джинсами, лляними брюками, чиносами та навіть з шортами.

Туфлі лофери, розпродаж дає можливість придюати щонайменше декілька пар взуття, одією з яких можуть бути саме ці стильні туфлі..



Чоловічі шльопанці виконані з натуральної шкіри. Дизайн верху взуття має цікавий контрастний декор білого кольору - текстильна стрічка, переплетена навхрест. Вона створить особливий комфорт на підйомі стопи, таке взуття не врізається, а навпаки - легко та швидко приймає форму ніг. Практично всі шльопанці виконані в чорному кольорі: практичні в експлуатації, легкий та швидкий догляд. Форма шкіряної устілки поглиблена, вона має по краях  маленький бортик, він захищає стопу та пальці від ударів «спотикання».  Ноги від неприємних відчуттів в процесі ходи захистить товста підошва, як у цієї пари – комфорт можна купити!

Сезонний розпродаж для клієнтів дає можливість розширити свій гардероб ще, щонайменше, на одну пару взуття. Чим більше взуття у вас в гардеробі, тим різноманітніші ваші образи, тим краще воно зберігає свій зовнішній вигляд. А взуття, як ви знаєте, багато не буває. 



Чоловічі туфлі комфорт «Дерби» на шнурках виконані з натуральної шкіри «Нубук». Весь верх взуття закритий, але максимально дихаючий - оброблений наскрізною перфорацією. Відкрите шнурування дозволить зафіксувати взуття на ногах навіть з високим підйомом. Оригінальний синій колір має особливий сірий відтінок «З ефектом серпанку», що виглядає цікаво та стильно. Такий відтінок практично не вигорає та на взутті не видно пилу. Модний декор - задник взуття оброблено шкірою коричневого кольору, а ще цей елемент додає взуттю практичності для чоловіків за кермом – не затирається п'яткова частина взуття, а гладку шкіру легко та швидко протерти або відновити колір за допомогою коричневого крему. Товста підошва білого кольору без підборів - це саме той елемент, котрий додає цьому взуттю комфорт та ще один акцент – на таке взуття хочеться звертати увагу!

Для тих, хто надає перевагу світлим кольорам та відтінкам, і туфлі ще представлені в цілком білому кольорі.

Зверніть увагу, розпродаж кросівок та туфель комфорт уже почався! Вибір за вами, не відмовляйте собі тут і зараз.



До речі, чоловіки купують не так часто, тому настав час скористатися можливістю зробити це прямо зараз! Не пропустіть сезонний розпродаж! В цей час усі мають однаковий шанс порадувати себе новими акцентами своєму гардеробі. Будьте першими!

 

Чекаємо на вас, чоловіки!

Ваша компанія VITTO ROSSI